Четвъртък 9 Април 2020
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Понеделник, 22 Юли 2013 01:00

Как е мъжът Лъв в леглото?

Оценете
(1 глас)

1339392 grant cavalryЖените са му необходими като въздуха и водата. Всяка нова среща той разглежда като възможност да прояви своята доблест. Ако ви е поканил на среща, вече предвкусва нещо незабравимо.

Жената, която влиза в контакт с Лъва, трябва да помни едно много важно правило: никога, никога да не го дразни. Това, което му обещаете, най-добре е да изпълните. Лъвът не обича неяснотата. Ако не сте готова на всичко,

стойте си вкъщи и си шийте гоблена. Той смята, че жената винаги трябва да е пълна с желание и е способна на много, понеже той самият е постоянно готов за това.

От друга страна, огромната му самоувереност може да ви заблуди с намек за тайнственост. Той е прекалено сигурен, че всяка жена мечта мечтае да му принадлежи. Затова тази, която го накара да почувства, че трябва да се домогва до нейното разположение, вероятно ще загуби.

Като любовник се придържа към аксиомата, че „действието разсейва безпокойството”. Той не е склонен да се съмнява в себе си, не е привърженик на боязливия, внимателен подход към жените. Никакви колебания и съмнения. Тя трябва мигновено да се окаже в постелята.

Понякога това му вреди. Неговата партньорка смята, че той иска да е победител в сексуална олимпиада, и се съмнява, че може да е достойна за него. Не му помага и това, че отделя малко внимание на предварителните ласки. Лъвът се интересува само от собствените си сексуални потребности. След това той чака от жената възхищение от способностите си. В него винаги остава приятно усещане след секс.

Той е рядко издръжлив и неуморим в секса. Но това не означава, че ще настоява за него по-често от веднъж дневно. В края на краищата кой може да очаква повторни действия от царя? Той прави това един път, но с удоволствие.

Трябва да удовлетворите властните му изисквания. Не бъдете сдържани и скромни. В началото може да се държите така, че да разбудите въображението му, но Лъвът обича жената да демонстрира удоволствието си от секса с него. Когато тя стене, загубила контрол над себе си, и се задъхва от възторг, му показва, че той знае какво прави.

Никога не отказвайте на Лъв, иначе той просто ще тръгне на лов за нова плячка. Когато не е обвързан, той се отнася към всички жени отвисоко. Според него всички те са празни бутилки, нуждаещи се от съдържание. Иска жената да му се подчинява. Стандартната „мисионерска” поза напълно го устройва. Той знае колко е потентен и не вижда причина да я украсява по някакъв начин.

Предпочита традиционните форми на сексуални отношения. Ако е принуден задълго да остане без толкова необходимото му възхищение от страна на жените, той може да зацикли върху този проблем. И няма да е в състояние да мисли за нищо друго. Може да пренебрегне приятели, семейство, работа и накрая да се озове в някой скъп бордей, където момичетата знаят как да го избавят от натрапчивите идеи.

Прочетена 6764 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics