Вторник 7 Април 2020
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Вторник, 27 Август 2013 12:53

Какво е детето ви според неговото число

Оценете
(0 гласа)

Преди да пораснем сме били деца. Затова нумерологията е валидна и за малчуганите. За да разберете кое е числото на вашето дете съберете датата, месеца и годината на раждане, без да отчитате 0-та, докато стигнете до едноцифрено число. Например, ако

детето ви е родено на 27 август 2009 годино, то неговото число е 2+7+8+2+9 = 1.

Ето кои са основните характеристика на числата.

 1. Децата 1-ца винаги са лидери. Те са неукротими и са независими. В същото време, обаче, непрекъснато изискват вниманието ви да е насочено към тях. Това дете не може да бъде поставено в рамки, така или иначе ще се освободи от тях. В обкръжението му няма да има много връстници, защото предпочита да бъде с по-големи от него деца. Детето 1-ца може да прави необмислени постъпки, без да се замисля за подследиците. Не потъпквайте лидера у него, но го предупредете в мека форма, че в живота на човек няма само успехи. Тези деца не винаги са внимателни, макар да притежават добра памет от малки.

2. Това дете с основание може да бъде наречено очарователно. То е общително, но понякога може да има нужда да бъде насърчено да бъдат по-независимо. Детето 2-ка рядко ще обиди някого, може да е затворено и нерешително. В бъдеще такива деца хабят много енергия затова да се харесат на останалите. Това е чувствително дете, което се притеснява от околните. То е тихо и послушно. Децата 2-ки не създават проблеми, но умеят да играят с другите. Те не забравят любовта, която им е дадена.

3. Това дете привлича, както никое друго погледите на околните. Често децата 3-ка са притеснителни, но това не им пречи да привличат погледите. Те изискват от останалите да ги слушат. И момичетата и момчетата стават много привлекателни за представителите на противополжния пол, когато пораснат. Те рядко са капризни. В училище са любимците на учителите, което не винаги се харесва на съучениците им. Това, което трябва да ги научат родителите им е да се съсредоточават върху едно нещо. Дълго помянт обидите, затова внимателено подбирайте думите си.

4.Това е най-организираното и методично дете. Често изглежда, че е малко бавно. Дълго търси решението, но действа точно. Такива деца не обичат да се навлиза в територията и личното им пространство. Това може да доведе до конфликт. Самостоятелността му е удивителна. То е щедро и доверчиво. Освен това никога не мрънкат, че не ги обичате достатъчно.

5. Неспокойният характер и нежеланието да бъдат контролирани правят детето 5-ца много любопитно. То трябва да разбере всичко – сега и веднага. Къщата ви трябва да бъде добре обезопасена ако имате такова дете у дома. Всичко ценно и опасно трябва да е на недостъпно място. 5-та е най-неспокойният знак. Нужно е да си отваряте очите на четири. Техните физически способности са много развити. На пръв поглед правят впечатление на не много обичливи деца, но те са по свой начин, предани. Обичат да спорят  и бързо им омръзва всичко.

6. Детето 6-ца трябва да има публика, в противен случай бързо му доскучава. То обича да играе с други деца и да има за какво да се грижи. Само така се чуства щастливо. То е обаятелно и дружелюбно, но понякога и капризно. Може да обиди приятелчето си, но веднага ще му се извини. Още от змалки знае как да успява, осъзнава отговорността си  пред останалите. Това, което може да затрудни родителите му е прекалената емоционалност. Тези деца са много чувствителни и раними и трудно понасят забележките. Те очароват околните и лесно манипулират връстниците си.

7. На родителите на това дете им се струва, че то не е като другите. Под това число се раждат много спокойни деца. Ако в даден момент то започне да проявява характер, знайте, че това е най-трудното човече в нумерологичния цикъл. Той много добре знае каво ще прави и какво не, при никакви обстоятелства. Не трябва да го карате насила да прави нищо. За това пък децата 7-ца доставят много радост. Те са много чувствителни и разбират, когато сте разстроени. Силата му е в умствените му способности и проницателността.

8. Това са едни от най-очарователните деца. В зряла възраст то ще използва личното си обаяние за решаването на проблемите си. Родителите трябва да го контролират, да му правят забележки, но много меко. Тези деца се опитват да завоюват авторитета сред околните. Те са също така много чувствителни . 8-цата е сила и власт. Опитайте се, колкото се може по-рано да обясните на детето си какво е това добро и какво лошо. Детето 8-ца може да се прояви като ревностен собственик и ревнивец. За тях е много важно да разберат, че са обичани.

9.  Детето, родено под това число има притегателна сила, талант и голямо въображение. Това капризно човече, което доста уморява родителите си. Такива деца не се променят лесно и бързо започват да помагат вкъщи. Те са много различни. За тях е важно още от малки да имат възможността да се занимават с това, което им харесва. Не са много любвеобилни, но изискват вниманието да е насочено към тях. Трябва да подхождате изключително внимателно към детето 9-ка.

Хороскоп за родители

Детски хороскопи

Деца и родители

Прочетена 2402 пъти Последно променена в Вторник, 19 Ноември 2013 21:46

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics