Четвъртък 9 Април 2020
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Понеделник, 04 Ноември 2013 22:05

Как си отмъщават зодиите

Оценете
(0 гласа)

Всеки е чувал за отмъстителните Скорпиони или сръдливите Риби. Наистина

представителите на различните зодии имат своя начин да приложат отмъщението. Ето кои са те.

Овен. Да си представиш отмъщението на Овена не е лесна работа. Ако някой го настъпи по мазола, то Овенът ще отвърне на удара без всякакви задръжки и предисловия. Затова пък след час вече ще е забравил и може дълго да се чуди, защо го гледате по този начин и не искате да разговарят с него.

Телец. Много трябва да се постараете, за да ядосате Телеца. За това пък той отмъщава много по-майсторски в сравнение с Овните. Отмъстителността на Телеца се състои в планираното и неуморно спиране на всички пътечки, пътища и канали към обидилия.

Близнаци. Близнаците са най-голямата язва на Зодиака. Вероятно ще станете жертва на най-невероятни слухове и сплетни. Настроението им обаче се мени по-бързо от времето, така че ако сутринта Близнакът е кроял планове да ви отмъщава, докато се пенсионирате, още на обяд може да споделя с вас сплетните за новия си обект на отмъщение.


Рак. Най-разпространеният начин на отмъщение на Раците е да си тръгнат в студената нощ без шапка и шал, за да ги мислите. Прилагат по всякакъв повод, а също и без. В гнева си Ракът е страшен. Случва се да чупи чинии.


Лъв. За да пробудите в Лъва жаждата за мъст трябва много сериозно да го излъжете. Лъвското отмъщение е страшно. Главният начин за това е нагледната демонстрация на това, че вие сте пълно нищожество.

Дева. Ако сте гледали достатъчно военни филми за отмъстителни и амбициозни фанатици, то бихте могли да придобиете представа за това, което може да направи Девата с този, когото е обидила. Освен това Девите повече от всички са склонни на официално отмъщение с прилагане на документи.


Везните са обидчив знак. Но не умеят да отмъщават истински. Най-крайното, на което са способни е за предизвикат този, когото ги е обидил на словесен двубой (сигурни ли сте, че искате да изслушате цялата тази тирада), да му предявят обвинения и да му изискат обяснения.

Скорпион. Този знак държи първенството по майсторство на отмъщението. Макар не много заслужено, тъй като Скорпионите винаги имат интерес към нещо и винаги трябва да ви държи, закачени на въдицата. Ако засегнете интереса му Скорпионът веднага събира отровата си и отива да жили. Впрочем по-често наранява близките си, отколкото чужди хора.

Стрелец. Стрелците много не ги бива в отмъщението. Те не могат да уредят саморазправата ако наоколо няма хора. Така им е скучно. Само един вид отмъщение на Стрелеца е страно- бюрократичното.

Козирог. Ако сте успели да доведете Козирога до състояние, в което да му излиза пяна от устата, той е способен на всичко, на което е способна Девата,дори по-лошо. Да се преодолее отмъстителността на Козирога може само с помощта на масирана бомбардировка в района,където обитава в радиус от триста км и в продължение на десет денонощия.

Водолей. Водолеите не умеят да отмъщават. Този знак има толкова силно вродено чувство за хумор, че представителите му ще са ви направили на пълни идиоти, много преди да ви хрумне да им отмъстите.

Риби. Най-лесно е да обидиш Риба. Но да я нарани, така че да иска да отмъсти може да само много близък неин човек. Най-простият начин на рибешкото отмъщение е да ходи обидено и да разказва колко лош човек сте и как жестоко сте се отнесли с нея. Това винаги се отдава на Рибите с лекота, защото те много искрено се обиждат.

Вижте още хороскопи

Прочетена 2479 пъти Последно променена в Вторник, 19 Ноември 2013 22:27

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics