Четвъртък 28 Януари 2021
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Неделя, 30 Март 2014 00:00

Новолуние в Овен - как да преодолеем желанието да рушим

Оценете
(1 глас)

В 21,44 часа днес настъпва новолуние в знака Овен. Трудно е да се нарече благоприятно това астрологично събитие, тъй като Слънцето образува

напрегнати аспекти с Плутон и Юпитер, но най-важното – приближава се към неспокойния Уран и всичко това в знака на Овена.

Тази комбинация е предпоставка за взривоопасни ситуации. Ето какви са тенденциите и начините да избегнем риска в този напрегнат период.

Важно е сега да определим най-важните сфери, където някой може да ни завари неподготвени. Новолунието засяга взаимодействието между Слънцето и Луната, а това винаги са теми, засягащи родителите и децата, семейството, отношенията във връзката.

Освен това Слънцето и Луната са свързани с темата за здравето и самочувствието. В дните на новолуние умението за адаптиране е понижено, интуицията е притъпена и разумът взима надмощие над нея. Но и това намалява и усета за опасност и страх.

Като добавим присъствието на избухливия огнен Овен, знакът на началото, напрежението, идващо от Плутон – готовността да се върви срещу обстоятелствата, желанието да се руши, тревожността на Юпитер- желанието да се постигнат целите, идеалите сега и веднага!

Ето в подобни ситуации се стига до взимането на необмислени и крайни решения, избухливост, желание да се махне с ръка на всичко, липса на желание да чуеш доводите на другите, намалена способност за разбиране, войнственост и агресивност.

Колкото и да ви се иска точно сега няма да може да реализирате идеите, а и не трябва. Поне не в този период.

В дните на новолуние е възможно да се появи желание за отстояване на доброто име, честта и достойнството или точно обратното – човек не се интересува от моралните въпроси и може дори да проявят недобросъвестност в много аспекти от живота си.

В тези напрегнати дни най-добре не планирайте нищо важно, независимо за кой аспект от живота се касае.

Отложете сключването на сделки, особено финансови, премествания, полети, сериозни покупки. Не започвайте изясняване на отношения с близките си. Избягвайте провокациите и интригите. Обидите пропускайте покрай ушите си и не си ги слагайте на сърцето.

Овенът изисква един по-рязък отговор, дори избухване на всяко предизвикателство от външния свят. Под негово влияние човек може да извади всички скелети от гардероба.

Провокации несъмнено няма да липсват. Този, който отговори на нея ще „изгори” за секунда. Мобилизирайте цялата си душевно смелост и самоконтрол да „изгорите” всичко, което ви пречи в живота: обиди, страхове, тревоги, опасения, неизказани думи, неизплакани сълзи, всичко, което ви пречи да сте по-щастливи, истински и здрави.

Не обвинявайте света за неуспехите си, а погледнете себе си. Пътят на разрушението е това да съсипеш всичко около себе си, като криво огледало, в което ни е толкова неприятно да се оглеждаме. Пътят на съзиданието е да разрушиш всички стереотипи у себе си, навици, които пречат да погледнем на себе си честно и откровено.

Това е прекрасно време за психологическа работа над самия себе си. Уран, който ще се слее със Слънцето в първите дни на Април, отговаря за рязкото и внезапно обновление. Това бърз и неочакван преход от едно състояние в друго.

Обновяването, винаги е съпътствано от криза. Когато човек не забелязва тенденциите и не иска да се промени и критичната ситуация протича тежко за него, той може да понесе загуби – материални и психически.

Никой не може да избяга от влиянието на Уран. Не бива да се забравя обаче, че нито Уран, нито Плутон обичат страхливците и тези, които бягат от проблемите. Това не означава да влизате в открит бой и да предизвиквате подобни ситуации, но ако вече има такава, не бива да я игнорирате.

Източник: aida-nevskaya.ru

Прочетена 2080 пъти Последно променена в Неделя, 30 Март 2014 12:49

1 коментар

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics