Вторник 27 Февруари 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Астро свят

Оценете
(0 гласа)

Предразположение към комплексиране или по-точно лесно податливи на чуждо мнение и влияние са променливите, зодиакални знаци: БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, СТРЕЛЕЦ И РИБИ.Кардиналните знаци: ОВЕН, РАК, ВЕЗНИ И КОЗИРОГ държат на мнението си и с тях много трудно се постига съгласие. Що се отнася до фиксираните зодиакални знаци: ТЕЛЕЦ, ЛЪВ, СКОРПИОН И ВОДОЛЕЙ ще са необходими доста увещания и приказки за постигане на общ план за действие. Те трудно променят мнението си, трудно приемат новостите, но един път уверени в това твърдо тръгват по нов път.

О В Е Н

Малкият Овен   изисква много време и внимание от страна на родителите си. Заключете добре би товата химия, приберете острите и опасни предмети, за да не се получат неже лани инциденти с детето ви. Овните са с вродена агресивност и желание за налагане, което може да бъде контролирано самос с твърдо, но ласкаво отношение. Насочете детето си към спорта, за да расте физически здраво и силно, но създайте любов към книгите, за да приучите детето си на интелектуални занимания.   Един Овен може да се комплексира и от това, че не винаги ще бъде първи, той не може да понесе загубата, а това засилва агресивността му

Т Е Л Е ЦTelecD

За детето родено под влиянието на знака Телец, не трябва да се жалят пари и време, за да му се даде осигури добро образование и да се приобщи към културата.        При него могат да възникнат неочаквани трудности предизвикани от промените в живота. Телците не обичат смяната на обстановката – те са силно са привързани към дом, родители, близки и приятели. Затова промяната за тях е стресова ситуация и те трудно привикват към новия ред, към новия клас, към новите приятели. Това може да ги затвори в себе си и така да останат с една насоченост към изолация от останалите. Това състояние може да бъде предотвратгено с много разговори и разходки, както и пътувания на къси разстояния. За тях е верен девиза: "По-добро е познатото старо, отколкото непознатото ново". Не заплашвайте детето родено под знака на Телец с наказание, скоро ще се убедите, че стандартните родителски прийоми са безполезни. Намерете други начини за наказване на вината, като извършване на част от домакинската работа, например.

BlDБ Л И З Н А Ц И

Родените под знака на Близнаци страдат от едно основно правило изградено от тях самите: те се захващат с много и различни неща, но нито едно не бива довършено докрай.Близнаците са много любопитни, активни и изключително впечатлителни деца. При тях един от комплексите им е непонасянето на шума и ако вие искате да стресирате Близнака повишете тон или радиото. Не оставяйте детето Близнак да скучае, така може да избере нещо по собствена инициатива което няма да ви се хареса, както на вас, така и на околните. Запомнете, не поставяйте непосилни за изпълнение задачи на детето Близнак, то няма да успее и ще се принуди да ви излъже. Така лъжата веднъж ще се превърне в неговото оръжие и занапред. Самочувствиетона Близнаците е много лесно наранимо при направена забележка, особено ако нямате основание за това.

Р А КRakD

По отношение на родените под влиянието на знака Рак може да се сблъскате с коренно противоположни мнения за тях. Едни казват, че това са нежни, неприспособими към живота създания, нуждаещи се от опека, а други, че са най-добрите възпитатели на света, просто създадени за това. Рак е променлив, както е променлива и планетата господар на знака - Луната.   За Раците един астролог е казал: "Рак може да бъде гроздова лоза или опора за тази лоза, в зависимост от обстоятелствата".   Рак може да бъде какъвто си иска, но запомнете, че неговата външна маска няма да съответства на вътрешната му същност.   Свръхчувствителността е свойствена на родените под знака на Рак, а може това е и тяхната слабост и област за комплексиране. Те остро реагират на отношението към тях, пазят се да не бъдат наранени. Не се опитвайте да нахлуете в съкровения свят на своето дете, научете се да уважавате неговите тайни. Постарайте се да виждате в детето си само хубавото и така ще успеете да го стимулирате в неговите начинания!

Слабите страни на зодиакалните знаци - Лъв, Дева, Везни, Скорпион

Слабите страни на зодиакалните знаци - Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Вижте още хороскопи

Оценете
(0 гласа)

 

О В Е Н  
Мъжът Овен се характеризира с импулсивност. Независимо от възрастта си той е винаги млад духом и никога не приема ролята на пасивния партньор. Ако нямате смелост да изпробвате най-новото в секса, по-добре не се захващайте с Овен. Той е нетолерантен, когато някой се противопостави на сексуалните му фантазии.

Оценете
(0 гласа)

О В Е Н
Жената Овен е невероятно чувствителна. Тя е женствена и таи много страст в себе си. За нея не е от значение мястото, където ще се люби. Това може да е колата, дивана в хола, банята… Независимо къде, тайните й сексуални фантазии се превръщат в еротични удоволствия. Жената Овен е завладяна от мисълта за нейното удоволствие, не толкова за това на партньора й.

Т Е Л Е Ц  
Жената Телец има нужда от много нежност. Тя не търпи прибързаността и ако искате да разгърнете еротичните й фантазии и техники, ще трябва да сте много търпелив и да действате постепенно. Първо, спечелете доверието й, тъй като жената Телец е консервативна и трудно се променя.

Оценете
(1 глас)

На всеки 22 месеца Марс обръща посоката на движението си и се намира в ретроградна фаза

Оценете
(0 гласа)


Ние, разбира се, сме напълно свободни в избора си да се доверяваме или не на астрологията, но всяка жена

Оценете
(0 гласа)

Овенът обича децата си и се гордее с тях, нещо повече той може да покори сърцето на всяко дете. Родителят Овен разбира детето и често е негов приятел и съветник. Майките, родени под знака Овен често имат строги принципи, те обичат децата да ги слушат безпрекословно. Те трябва да контролират себе  си и да бъдат по-търпеливи.

Страница 6 от 6
Real Time Web Analytics