Неделя 9 Август 2020

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Девa

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 4129 пъти

Историята на знака Дева е една от най-загадъчните в Зодиака. В древността този знак често е изобразяван във вид на девойка, държаща сноп в ръка. Често Девата се отъждествява с девствената богиня на плодородието. Така или иначе, този знак е неразривно свързан както с непорочността, така и с плодородието.

Стихиите, влияещи на съдбата на Девата

Управител на Девата е Меркурий. Той е подарил на своите подопечни жив ум, сръчни ръце и неуморен характер. В целия Зодиак е трудно да намерите толкова практичен и работлив знак.
Дете на земята, Девата иска твърдо да стои на своите крака и умее да постига желаното с упорит труд. Когато дойде време да се вземат решения, Девата захвърля настрани емоциите и прави своя избор, като се опира само на факти и трезвомислие.
Съвет на астролога: Деви, много сте умни и проницателни, но за да постигнете още по-голям успех, трябва да повярвате в собствените си сили и да не изисквате доказателства за собствената си значимост от околните.

Малко обща характеристика

Ако Девата се захване за нещо, със сигурност може да се каже, че то ще бъде направено за „шест плюс”. Единственият нюанс – представителите на този знак се заемат само с неща, които са им по душа: не ги карайте да правят нещо против волята си.
Стремящи се във всичко към съвършенство, представителите на този знак могат да се увлекат по критика и да упрекват както себе си, така и околните. Затова мнозина смятат, че Девата е надменна и придирчива. Ако можете да се убедите в това, че критичността на Девата идва от желанието й да направи света по-хубав, ще ви стане много по-лесно да общувате с този нееднозначен знак.
Основните характеристики за Девата са пунктуалност, точност, добросъвестност, трудолюбие и икономичност.
Кариера, любов и превратности на съдбата
Трудно е да се завоюва любовта на Девата – трябва да съчетавате в себе си много достойнства. Ако не открият в своя избраник дори една задължителна съставка от своя идеал, Девата със завидна упоритост и поразителна недалновидност ще се старае да я развие.
Партньорите често не разбират благите намерения на Девите и се стараят да се отскубнат от тиранията. Ако в отношенията е постигната хармония, Девите стават добри съпрузи и съпруги: пазят дома си, грижат се да домочадието и живеейки в сегашното, никога не забравят за бъдещето.
Ако животът върви по набелязания план, в живота на Девата няма да има сътресения. Всички изпитания и превратности на съдбата застигат Девите в ранните етапи от живота им – когато се оформя кариерата и личният им живот.

Тя няма илюзии за секса или за невероятни желания. За нея това са напълно естествени неща. Не обича мъжете тип „бързи завоеватели”. Предпочита този, който има достатъчна самодисциплина и е способен да чака, докато връзката логично не стигне до неизбежните сексуални взаимоотношения. Разбира се, тя не разпределя всичко толкова стриктно. По-скоро ще ви каже, че е важен и романът, и този, който търси само физическа близост, но не разбира и не цени истинското значение на заниманията с любов. Тя гледа на процеса на ухажване не като на етап, който трябва да се премине колкото може по-бързо, , като на грациозна, очарователна увертюра към симфоничната кулминация. С удоволствие ще лежи в постелята, но не се готви по този повод да слуша сантиментални рапсодии.

Ако има възможност, ще напълни спалнята си по-скоро с ароматни цветя, а не с провокиращи парфюми. Не е склонна към проява на екстравагантен, полуоблечен вид. Това е живот, а не кино. И двамата знаят защо са се озовали там. Решила да се отдаде, тя не иска да се разочарова. Женската й грация и скромност, нежното очакване ще възбуди този, който е уморен от пищни фойерверки.

Условията на подобна среща по-скоро ще бъдат уговорени предварително, включително всички детайли, както и мястото на срещата. Тя предпочита собствен терен, тъй като там най-добре може да контролира ситуацията. Донесете шампанското.

Не се учудвайте, ако тя ви предложи първо да си вземете заедно душ или вана. Това ще помогне по-лесно да мине „подготвителната част” и освен това ще задоволи вечната й потребност от чистота. Тя стриктно може да ви изтрие в банята, преди да пристъпи към първия контакт. Не се обиждайте. Това е просто Дева, така че отпуснете се и се наслаждавайте.

В спалнята ще се озовете сред приглушена светлина или на тъмно. Постелята ще е бяла, ще свири тиха музика. Телефонът ще е изключен. Девата е предвидила всичко.

Дръжте се естествено, тя сама ще установи необходимите граници. В техните предели тя е способна на много. В състояние е да превърне една целувка в нещо подобно на полов акт по еротичност.

И тук може да постигне съвършенство. Ще получи най-голяма наслада, когато ви види щастлив. Но не е безразлична и към позата 69. Ако искате да получите нещо от нея, най-добре й го обяснете предварително. Тя ще се постарае да направи всичко възможно.

Той не залъгва момичетата. Ако тя се постарае да си спомни как е започнало всичко, ще разбере, че сама е предложила среща. Той е прекалено плах. Двамата са се запознали само защото някой ги е представил един на друг или са били колеги.

Най-добре да бъдете точни на срещата и да не закъснявате, а и по-нататък да се придържате към това правило – пунктуалността е крайно важна. Освен на нея той се възхищава и на тактичността, самообладанието добрите маниери и способността да се говори на най-различни теми. Той предпочита сам да избере мястото на срещата и ще се представи прекрасно.

Не чакайте да ви докосва под покривката на масата, да ви прегръща публично или да чака на вратата ви за целувка за „из път”. Това не е неговият стил. Когато настъпи моментът на интимната вечеря на свещи (която се надявате да завърши със закуска на следващия ден), добре е той да е наясно предварително с всичко. Трябва да се подготви, разберете го, и да си донесе някои необходими неща. Дори може да ви пита как обичате да правите любов. Няма да е нито вулгарен, нито натрапчив, но е добре запознат с женската анатомия. Знае как да възбуди една жена и да провокира еротична реакция. Методите му са по-скоро естетични, отколкото чувствени. Но ако нещо се провали, ще обвинява обстоятелствата, а не себе си.

Напористата жена може да получи от него всичко, което поиска. Той ще се старае и ако не стигнете до оргазъм, можете да обвинявате себе си. Готовият на жертва мъж Дева ще направи всичко, за да достави удоволствие на партньорката си. Необичайните обстоятелства могат да разгорят огъня в него.

Без особено стимулиране мъжът Дева е склонен към най-традиционните методи – „мисионерската”, през нощта, под одеялото. Реагира на нови методи, ако те не са му представени в насилствен маниер. Отнасяйте се към него с любов и грижа, за да ви се представи той в цялата си чувствена красота.

Не проявявайте властност. Действайте меко.
Винаги се старайте да сте добър човек. Ако Девата ви е поканила на здравословна вечеря с морковен сок вместо с шампанско и ракия, усмихнете се. Такива са си Девите – придирчиви в храната и загрижени за здравето си. За тях законите на правилното хранене са не по-малко важни от Десетте Божи заповеди.

Добра тема за беседа, освен свързаните с работа, може да са и домашните животни. Девите обичат всякакви екзотични видове.

Бързо си кажете за културните интереси – Девата се възхищава на хора, които имат интелект и образование.

Не си врете носа прекалено дълбоко в личните им дела. Те пазят частния си свят. Избягвайте шумни места и вулгарни или оскърбителни развлечения. Девите се гордеят с добрия си вкус.
Не позволявайте безпокойствата на Девата да завладеят и вас. Родените под този знак вечно се тревожат за нещо. Ще стигнат ли навреме някъде? Няма ли да изпуснат самолета? Няма ли да завали? Списъкът е направо безкраен. Безполезно е да ги убеждавате, че опасенията им няма да се оправдаят. Те ще продължават да се безпокоят – така се защитават от възможни неприятности.
Мъжете и жените, родени под този знак, ценят полезните и практичните подаръци. Те често си имат хоби и непременно се вълнуват от някакви въпроси.

Девите рядко извършват някакви постъпки под влияние на моментното настроение – във всеки случай се стараят да го избягват. Планират внимателно всичко и обмислят предварително ходовете си. Прекрасно се подготвят за важни събития. На вас ви остава само да се отпуснете и да получите удоволствие.

Още в тази категория: « Лъв Везни »

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics