Неделя 9 Август 2020
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Овен

Оценете
(1 глас)
Прочетена 5209 пъти

Овенът е първият знак от зодиакалния кръг. Неговата планета е войственият и суров Марс, който не търпи слабости и нерешителност. Истински деца на своя знак, Овните са надарени с огромна жизнена енергия, стремеж към развитие и любов към движението.
Огненият Овен е знак емоционален, увличащ се и подвижен. Хората от този знак се стремят да бъдат лидери, те са устремени към успеха и по принцип го достигат.
Съвет на астролога: Понякога Овните трябва да усмиряват своята гордост и емоции – когато пелената на страстта падне от очите им, светът придобива по-ясни граници.
Малко обща характеристика
Овенът винаги има план за действие. За постигането на целите си представителите на този знак не жалят нищо. За тях е характерна вярата в идеала, те са романтични и честни. Тяхната праволинейност може дори да ги обезкуражи, понеже не умеят да търсят заобиколни пътища.
Често им се усмихва късметът, което ги прави безгрижни. Те са смели и напористи. Повечето от тях не без основание са уверени в себе си, което дава на околните повод да смятат, че Овенът е самоуверен и надут.
Упоритост, граничеща с инат, праволинейност и целенасоченост – ето главните му характеристики.
Кариера, любов, превратности на съдбата
Овенът е способен да загуби главата си от любов в един миг, но не откривайки взаимност, бързо изстива. Любовта на представителите на този огнен знак е същото като огъня, нуждаещ се от постоянно подклаждане. Необходимо им да съзнават своята нужност и значимост за партньора.
В работата те са също така неистови, както и в личния живот. Често ги наричат кариеристи и ги обвиняват в меркантилност. Но в действителност те качествено изпълняват своята работа и изискват за нея адекватно заплащане. Едва ли Овенът ще постигне добри резултати с рутинна работа, но той и не търси такава. Но там, където има възможности да се отличи, Овенът със сигурност ще стане лидер.
Всички превратности на съдбата, които готвят звездите на Овена, тези воини могат да преодолеят лесно и без загуби. Имат всичко необходимо за това: късмет, упоритост и верни приятели.

Ако сте влюбени в жена Овен, никога няма да скучаете. Въпросът е дали сте човек, който е способен да се справи с пълнокръвната, независима, силна жена? Защото тя е точно такава!

Това страстно, неистово създание реагира на всичко доста бурно. Тя е камина със запас дърва, съчки за разпалване и хартия, очакваща поднесена клечка кибрит, за да избухне в ярък пламък.

Тя властва над мъжете. Можете да се примирите с това или да си отидете. Ако решите да останете, сте направили първата стъпка от многото предстоящи пред вас. В края на краищата ще ви превърнат в човек, съответстващ на представата на жената Овен за това какъв трябва да бъде партньорът й.

Когато тя иска нещо, го получава. Сблъсквайки се с ураган като жената Овен, мъжът се превръща в памук.

Тя се нуждае от любов и я получава напълно, но нито един мъж не може да й бъде господар или повелител. Тя се държи с мъжете като с равни. Ако той е верен, тя ще му отвърне със същото. Ако не оправдае доверието й, и тя ще се държи по аналогичен начин.

В любовта тя ще бъде вярна, но разчита да получи в замяна пълна преданост. Корените на нейната ревност са в чувството за собственост. Тя няма нужда от любим, който има много други интереси. Иска да го владее изцяло – или изобщо да го няма.

Ревността й има особеност, знанието на която ще помогне да разберете природата й. Тя е ревнива незаради чувство на беззащиност (най-разпространената причина за ревността, а защото трябва да е номер едно и номер последен).

Жената Овен се чувства щастлива в продължителни отношения. Обича да дели всичко с любимия, изключително сърдечна, дори сантиментална. Тя ще ви бъде верен съюзник, рамо до рамо с вас, ще вярва във вас, ще ви ободрява. Тя е превъзходен помощник за човек, строящ кариера или стараещ се да се задържи на върха, и ще му отдаде своите сили и упоритост. Несъмнено е честолюбива.

Ако жената овен не се усеща обичана, може да стане рязка и взискателна. Тя не търпи пренебрежение или невнимание към себе си. А когато се чувства нещастна, може да превърне живота ви в ад.

Тя иска да я разбират и ценят заради уникалните й качества. Ако се държите тактично, демонстрирате възхищението, което тя заслужава, тази жива, лукава, чувствена, очарователна жена ще направи всичко, за което си мечтаете.

Бъдете внимателни. Жената Овен понякога трудно може да бъде разбрана. Тя може да изглежда студена, леко апатична и да останете с впечатление, че не обича мъжете. Но това изобщо не означава, че тя не се интересува от вас. Всичко това е игра. Тя съзнателно ще ви накара да мислите за нея, представяйки се далеч не такава, каквато е в действителност.

Тя е неподправена актриса, лесно променяща се във всяка минута, очарователна, противоречива и темпераментна. Способна е да превключи емоциите толкова бързо, че да се озовете светкавично назад в облак прах. Мъжът трябва да се примири с желанията й, които лесно се променят. Тя е импулсивна в изразяването и често може да изглежда равнодушна към това, което сама казва. Нейната неспокойност прави неспокоен всеки мъж. Ако не сте в състояние да поддържате нужния темп, тя ще ви демонстрира своето недоволство и нетърпение. На темперамента й би трябвало да има предупредителна табела: „Внимание!”

Решенията й са бързи, понякога жестоки, тя не се замисля дали нанася словесна рана. Ако е възбудена, бъдете внимателни. Тази жена може да драска, докато не пусне кръв. Тя е разярена тигрица, която е невъзможно да се опитоми, докато не бъде удовлетворена.

Ако не можете да си имате работа с такава жена – бягайте далече. Тук не е за страхливци, малодушни или страдащи от сърдечни пристъпи. Тя има ярко изразена тенденция към господство и обича да налага мнението си на околните. Тя ще се постарае да господства над вас и нейната агресивност може да омаловажи вашите успехи.

Но ако сте достатъчно силни, че да й дадете истински отпор, смятайте се за поздравени! Ще се убедите, че наистина си е струвала усилията.

Жените от този знак обикновено са игриви. Те може да изглеждат безстрашни като че ли самият дявол им е брат, и обичат физическото натоварване. Ски, тенис, разходка с яхта, любов – с всичко това те се занимават въодушевено. Тя е влюбена в любовта – романтик, възприемащ секса като едно от жизнените удоволствия. Но тя ииска именно сексуални отношения, жената Овен търси любовник, а не баща. Като партньор тя е страстна, сантиментална, предана и напълно земна.

Именно защото тя изглежда непредсказуема, предприемчива, хазартна, няма никакви основания да се смята, че жената Овен е лекомислена. Често тя е идеалист и мислител, но не се надявайте на нейната „разумност” и не смятайте, че ще обмисля каквото и да е. Когато ви каже „върви си”, има точно това предвид. Затова жените Овен привличат мъжете. Изглежда, те винаги са там, където има действие, и постоянно подтикват другите: „хайде, давай”.

Много неща в нея заслужават възхищение и тя много обича да й се възхищават. Когато я ласкаете, можете да постигнете много. Приятно й е да слуша за красивото си тяло и не може да мине покрай огледалото, без с удоволствие да се вгледа в него. Тя не прибягва до макиаж, смята, че и така е прекрасна. Вашият подарък за нея трябва да бъде не практичен, а възбуждащ. Можете да й поднесете съблазнително бельо или прозрачна нощница, въпреки че тя може да предпочита да спи без дрехи. Обича чувственото възприятие на собственото си тяло.

Жената Овен получава удоволствие от тълпата, която привлича. Само необикновен мъж може да завладее такава жена. От него се изискват усилия, ако той иска да бъде в крачка с нея. Този, който се свързва с нея във връзка или брак, е принуден да признае нейното главенство, иначе животът му може да се превърне в ад.

Жените Овен невинаги са щастливи в брака. Обикновено неприятностите са следствие от независимия й дух и слабостта да харчат пари. Смятат, че парите са създадени да бъдат харчени. Ако днес няма пари, утре ще се появят, и тя оставя всичко на волята на случая. От мъжа й се изискват много финансови „еквилибристики+, за да съумее да поправи нанесените от нея загуби. И това може да предизвика проблеми между двамата.

Жените, родени под този знак, не губят своята яркост с годините. Те могат да реагират малко по-бавно, но винаги са преди посестримите, родени под други знаци. Те са неизлечимо романтични и докато им позволява възрастта, винаги са готови да са в авангарда. Те предвкусват „утре”-то и винаги са оптимисти – следващият ден ще е по-добър от днешния.

Мъжът, който се свърже с нея, може да се „обзаведе” със спорове, разходи, активен сексуален живот, ревност, извънбрачни връзки, нетърпение, егоцентризъм и опак характер.

Но тъй като жената Овен се намира под влиянието и на другите планети, може да се окаже мечтата на женствеността. Но дали ще се обърнете към астролог да ви разясни нейните особености, или не, важното е да направите така, че тя да се заинтересува сериозно от вас. И без грешки: тя е повече от жена!

Тя не от тези, които ще крият от вас намеренията си, а на тъмно те са просто чудесни. Именно тогава заветните й мечти се превръщат в еротичен възторг. Тя е крайно чувствена, женствена и страстна. Но ще заложи повече на собственото си удоволствие, отколкото на вашето.

Тя е готова да прави секс буквално навсякъде, където й се иска. На задната седалка на колата, на дивана в офиса или в хотелска стая – всичко е подходящо. Когато е пълна с желание, не обръщайте внимание на детайлите на обстановката. Докато включите интимната светлина и тихата музика, може отдавна да сте се развихрили в леглото. Тази жена не само знае какво иска, но и как да го получи. Само да се появи на хоризонта горкият човек, който я е заинтересувал, и тя стремително се носи напред към целта.

С нея трябва да сте достатъчно твърди и с увереност да отразявате нейната агресия. Не й позволявайте да ви разиграва – ако сте успели да вземете инициативата в свои ръце, гледайте да не я изпуснете.

Тя е ненаситна и й трябва съответният мъж. Ако жената Овен не получи достатъчно сексуално удовлетворение, тя ще си тръгне. Мъж или любовник, който не изпитва толкова често желание, ще я вижда все по-рядко. Тя има достатъчно възможности за удовлетворяване на сексуалните си потребности, за да се занимава с апатичен любовник.

Обича напълно да контролира половия акт и сама ще ви дава сигнали за по-нататъшни действия и ще владее положението чак до самия оргазъм. Ако не ви е грижа дали ще се обзаведете с белези, оставете й пълна свобода. Но първо проверете колко са й дълги ноктите. Жените Овен обичат вещи с остри краища, така че и ноктите й може да са добре подострени.

Макар че й е присъща малко ревност, тя е резултат от наранена гордост, а не от чувство за собственост. Може да има многобройни кратки, но интензивни връзки, тъй като в същината си е своеволна личност с първично чувство за секс. Не се чувства добре, когато в живота й отсъства мъж или когато току-що се е скарала с любимия човек. А тя може често да предизвиква кавги, тъй като, както вече споменахме, тя е крайно темпераментна и прибързана в изводите.

Може да направи мъжа или любовника си доста нещастен. Жената Овен със сигурност ще избере баща за своето бъдещо дете. Тя ще пожертва сексуалния таран заради скучен инженер или адвокат. Но при половите контакти далеч не е така пресметлива. Когато прави любов, не мисли за нищо друго и много обича секса. Тя е заинтересувана за собственото си удоволствие, затова е много възприемчива към всеки начин да го направи още по-голямо. Знакът Овен управлява страстите и в сексуално опиянение тя е способна абсолютно на всичко.

Обича да направи нещо шокиращо, забранено. В сексуалния живот тази активна жена е особено видно как й влияе скуката. За да създаде образа на желана жена, тя е готова на крайности в обличането, главното е винаги да кара мъжа да я иска безумно. Ако тя каже, че е прекарала приятна вечер или уикенд с вас, може да се смятате за щастливец и че ще бъдете поканени отново. Но най-добре е винаги да имате нещо ново и зашеметяващо наум. Иначе може да загубите една от най-интересните сексуални партньорки.

Не може да се каже, че чувствата му са неудържими – той просто не е като другите. Винаги е в търсене на нещо, което да удовлетвори вечната му жажда за приключения. Той е заобиколен от създаваната от самия него аура на удоволствието. Там, където той се намира, винаги се случва нещо.

Не е лесно да му устоите. Помислете си добре, преди да произнесете дори едно несигурно „не”. Къде ще намерите такъв изобретателен, оригинален, мъжествен и витален любовник? Жената, която е завладяла сърцето на мъжа Овен, трябва да е готова за ярък, вълнуващ и – може би – кратък роман. Той не понася скуката и еднообразието. Светът за него е градина, където жените са цветя, а той трябва да се наслаждава на техния аромат. Необходимо е да вкуси толкова радости до настъпването на зимата. Той винаги е готов да изпита ново усещане, именно това са жените за него на първо място.

Но и той си има уязвими места. Вярва в Идеалната Жена, романтизиран образ на Богинята, която той ще завладее със своето великолепие. Не търпи неискреност в отношенията и ако жената се окаже честна и отстъпчива, той ще установи избора си върху нея. Но разбрал, че го лъжат или използват, объркването и обидата му бързо ще преминат в гняв.

Овните обичат да въплъщават сексуалните си фантазии. Едва въображението му е породило сексуалната сцена, и той веднага започва да работи над нейната реализация. Праволинейният му, непосредствен подход носи резултати там, където могат да го подведат по-изтънчени методи. От самото начало той не крие своите намерения и тръгва в любовна атака.

Той е силен, напорист победител и е свикнал на триумфи. По време на първата среща ще разберете, че няма вие да „водите играта” – лидерът е той. Той ще каже къде и кога ще отидете, а вие просто можете да се отпуснете и да оставите инициативата в силните му ръце.

Внимавайте! Той може да е импулсивен до безразсъдство, така че ако ви иска, нищо няма да го спре. В такива моменти трудно владее страстите си, а желанията му трябва да бъдат осъществени на всяка цена! И не го е грижа за последствията.

Този човек има енергия, въображение и физически сили в излишък. Всяка жена, в дома на която е живял Овен, ще ви каже колко вълнуващо време е било това – докато не е завършило.

Най-непривлекателна за него може да е слаба, скромна жена. Образът на беззащитност и уязвимост не предизвиква отзвук в сърцето му. Вашата задача е да станете ярка личност в очите му. Захвърлете съмненията и забравете за унинието. Пред него не трябва да мрънкате, да се жалвате, да показвате слабост или тревоги. Дори да е само на думи, но проявете характер.

Най му е на сърце силна, волева, самоуверена и дръзка партньорка. Постарайте се да направите така, че да забележи какъв успех имате сред другите мъже. И колкото и да ви е трудно, от вас той трябва да черпи оптимизъм и весел заряд. Бъдете малко „фатална жена” и задължително обръщайте внимание на външния си вид – всичко трябва да ви е наред!

Ако ваш приятел, любовник или мъж е роден под знака на Овен, можете да сте сигурни, че той е агресивен, енергичен и неуморим. Той е боец. Възможно е да е непрактичен и импулсивен, но има въображение и е динамичен. Не стои на едно място. Ако излизате с Овен, то никога няма да знаете какво и как ще се получи. Но във всеки случай ще е забавно. Знаете, че сега той може да е щедър, а в следващия момент – стиснат. Той ви побърква, но това ви харесва.

Харесва ви, защото мъжът Овен излъчва секс. Той има силна натура, нетърпима към правила и условности. Това е човек, който може да прави секс почти навсякъде, а вие ще получите удоволствието, което очаквате, и дори повече, отколкото сте в състояние да възприемете. Това може да напомня леко на игра на крикет с истински бомби. Във всеки момент някоя от тях може да се взриви.

Той е ревнив. Иска ви цялата, дори вие да не можете да го имате него целия. Мъжът Овен е непостоянен, но чака от вас преданост и вярност. Ревнува от всичко – от близкия си приятел до телевизионния говорител.

Не му казвайте, че ви е необходимо време, за да обмислите всичко – той очаква само една дума – „да”. И не берете грижа за това, което ще се случи. Гордостта му няма да му позволи просто така да си тръгне след края на нощта. Ако ви е завел в спалнята, няма да ви позволи да се съблечете сама. Ще свали нетърпеливо дрехите ви. Но няма да се разочаровате, нито ще ви е скучно. Възможно е да прекарате нощ, която няма да забравите скоро.

След това можете да му кажете нещо приятно – той обича да го ласкаят. Но помнете: Овенът не е глупак! Просто е толкова горд със себе си, че е склонен да вярва на ласкателствата.

Ако предпочитате по-спокоен и улегнал живот, Овенът не е подходящ за вас. Той е новатор. Макар че под външния блясък на неговата натура се улавя уязвимостта на малко момче, нуждаещо се от закрилата на майка си. Всеки, който е в състояние да разбере това, е спечелил сърцето му. Той ще бъде предан, искрен и привързан към човека, когото обича.

Има прекрасно чувство за хумор, обича умните и привлекателни жени. Той е умен и находчив, остроумен, скривайки с помощта на остроумието своята привързаност към другите. Той е способен изпълнител, упорит в придвижването към целта. Възможно е да направи големи пари, но едва ли ще успее да ги съхрани. Той прекалено обича екстравагантността и смята, че пръскайки пари, демонстрира сила.

Вашата задача е да умеете да поддържате отношения с него. Но вие сами ще го поискате.

Ключът към сексуалното му поведени е неговата импулсивност. Трябва да разбере, че в истинския сексуален съюз е необходимо и да даваш, и да вземаш. Той е нетърпим към неприемането на сексуалните му фантазии.

Не се опитвайте да го дразните. Ако нещо му обещаете, най-добре да го изпълните. Ако не смятате да си легнете с него, по-добре си останете вкъщи и си гледайте късните сериали по телевизията. Овенът не обича игрите. И ако не сте готови на неочаквани моменти в любовта, за които само сте чели в книгите, хващайте куките за плетене и не си показвайте носа. Всичко обикновено му е скучно. Ако искате да го удовлетворите в сексуален план, използвайте въображение.

Няма да го е грижа за последствията. Когато иска вас – иска вас. Ако имате връзка с такъв човек, планирайте всичко отрано и се погрижете за противозачатъчни средства. И не забравяйте да си вземете хапчето. Той може да има презерватив, но може и да не го използва. Със сигурност ще развие всяка ваша идея. Например ако поискате да ви целува по гърдите, по-скоро ще започне от пъпа. Бъдете готови за непредсказуемото. Желанията му са насочени към забраненото и шокиращото. Овните са изследователи. Ако му пречат, се дразни. Позите зависят от възрастта му, но във всяка възраст духът му е млад. Винаги предпочита да има водеща роля.

Когато достигне средна възраст, той открива, че потентността му вече не е като на млади години. Неточната дума в неподходящ момент може да го сломи и да му причини страшен удар. Той ще реагира по обичайния си агресивен маниер и е възможно да започне флирт с по-млада от него жена. Ще се старае всячески да докаже, че е мъжът, който винаги е бил. Ако не успее, не е изключен нервен срив.

Бъдете внимателни с неговата настойчивост и склонността му (през цялото време описваме само склонности) да получава удоволствие, като понякога е мъничко груб. Може да му хареса да ви обладае, преди още да се почувствате готова за това.

Естествено, разположението на другите планети в хороскопа му, оказват различно влияние на индивидуалността му. И мъжете, родени под знака на Овен, може да са пълна противоположност един на друг. Но те са екстремисти. И така, момичета, пазете се! Ако срещнете Овен в чистия му вид, бъдете готови да избягате бързо през най-близката врата, ако сексуалните му потребности преминават всички граници. Или да останете и да се наслаждавате. Това зависи от вас, вашия знак и вашите особености.

Един от начините да го „укротите” е позата 69. Тогава можете да му кажете всичко. За някои мъже от този знак е характерна склонност към садизъм.

Не бъдете плахи. Малодушните жени и мъже са достойни за презрението на Овена и не могат по никакъв начин да го спечелят. Нека Овенът от самото начало знае колко силно му се възхищавате. Никога няма да ви сметне за излишно смели, ако му направите комплимент. Той знае, че го заслужава. Но спазвайте мярка и не преигравайте. Овенът винаги забелязва фалша.

Овните се смятат за интелектуалци, затова не се старайте да ги спечелите само на физически план. Те получават удоволствие от оживен разговор и тук вече трябва да нацелите интересите им.

В началото на отношенията може да опитате разговор или посещение на спортно мероприятие или състезание. Ако не отбирате много-много от такива, позволете му да ви обясни за какво става въпрос, докато гледате. Коментарите му ще ви се сторят интересни и завладяващи.

Преди важна среща се наспете добре. Овните не гледат часовниците и веселбата може да продължи до разсъмване. Овните само се „разхождат” по времето, когато останалите вече нямат сили.

Непременно споделете с Овена проблемите си. Най-много обича да му искат съвет. И щедро ще загуби време, съчувствие и пари, за да ви помогне. Има и още едно достойнство – Овенът никога не се съмнява как трябва да постъпи в конкретна ситуация. Ще получите ясен, недвусмислен и еднозначен отговор.

Внимание! Никога не се опитвайте да му диктувате каквото и да е. Овенът не умее да изпълнява заповеди. Ако искате да му внушите някаква идея, направете така, че да я смята за своя.

Още в тази категория: Телец »

15 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics