Понеделник 2 Октомври 2023
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Риби

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 5404 пъти

Рибите изглеждат откъснати от действителността, тъй като несъзнателно се опитват да живеят в психически измерения и интуитивно усещане за тези измерения. В действителност те не са откъснати от света на вещите и събитията, а изцяло му принадлежат, дори са напълно разтворени в него. Рибите са този свят – изтънчен, възприемчив, непрекъснато променящ се, подражаващ и непрекъснато приспособяващ се компонент. За това е толкова трудно да се каже нещо определено за тяхното неопределено отношение към живота и размитите им убеждения. Още по-трудно е да се подберат точните думи за описанието на техните постъпки, думи и мисли.

Магията на Рибите

Главната магическа функция на Рибите, за която те самите може и да не подозират е съпоставянето на високи идеали, за които се досещат посдъзнателно, с личната си представа за съвършенство, хармония и красота. Рибите се доверяват повече на интуицията, а не на разума, зависят повече от чувствата и настроенията, отколкото на разумните доводи. Понякога се стига до там, че Риби се лъжат самите себе си без да виждат разлика между реалността и фантазията, между истината и неистината. Рибите са готови да разберат неразбираемото, но им е трудно да се оправят с най-обикновените неща в живота. На тях не им е лесно да взимат решения и да запазят вътрешната си цялост, лесно стават жертва на обстоятелствата или се отдават на волята на случайността. Рибите са раними, чувствителни, впечатлителни, но се борят със своята ирационалност, искат да бъдат конкретни и логични. Но дори тогава светът на илюзиите властва над тях.

Рибите са светите грешници. Те може да затънат в най-черната кал, оставайки с чиста душа. Често изглеждат така сякаш знаят нещо важно и вечно, макар да не знаят нищо конкретно, а само го усещат. Рибите забравят за себе си, защото помнят за всичко и всички други.

През дните си те живеят два живота: единият от тях - реалният, земният, а другия – на прага на Неизвестността.

Жената, родена под този знак, е възхитителна сплав от земна страст и неземна фантазия. Не е чудно, че мъжете често са очаровани от пръв поглед и нейният образ дълго ги преследва. Те се опитват да си спомнят кое ги привлича така силно, но не могат да разгадаят тайната на нейната съблазнителност.

Тя има свръхестествени умения да покорява мъжете. В нейната компания с особена яркост мъжете усещат мъжкото си начало. Мекотата, нежността, невинността на жената Риби разкрива потребността на мъжа да бъде силен и грижовен.
Жената, родена под знака Риби, си избира партньор не по моментен каприз. Като представителка на всички водни знаци (Рак, Скорпион, Риби), тя е способна по мистичен път да разкрива тайните, криещи се под маската на човека, и интуитивно да вижда истинските мотиви. Усеща и най-малките нюанси в произнесените думи или поведение и бързо може да избяга, ако нещо я изплаши.

Избраникът на тази жена обикновено се отнася към една от две противоположни категории. Може да я привличат слаби мъже, които тя да дари с майчинска грижа, но може и да я влече към силни, решителни мъже, с изявено его, способни да я защитават, насочват и подкрепят.

Любовта за нея е основа, център, от който произлиза всичко. Ако тя е щастлива в личния живот, е способна да повдигне планини от непосилно бреме. Но ако страда от нещастна любов, нищо друго няма значение. Главната й потребност е да се разтвори в другия човек, да се слее с него в почти мистичен съюз.
Жената Риби с голяма лекота може да се преобрази по начин, който да съответства на идеала на партньора. Тя принадлежи към подвижните знаци и отлично се адаптира. Но тази притежателка на хиляди лица винаги остава самата себе си – изплъзваща се, недостъпна, загадъчна. Природата на нейното очарование си остава тайна.
Обаянието на жената Риби може да е отчасти неземно. Мечтите за нея са самата реалност. Една от нейните черти, които мъжете намират за очарователни, е умението й да въплъти своите сексуални фантазии. Тя достига съвършенство в разнообразните еротични игри.

Понякога силната й потребност от любов минава границата, от която започва зависимостта. Но тънката й интуиция й подсказва предела на мъжкото търпение. При желание тя може да си върне загубената благосклонност на партньора. Понякога става прекалено чувствителна и обидчива заради неразбирането на любимия човек.
Повече от всичко жената Риби се нуждае от търпение и състрадание. Тя не е способна да понесе дори най-малкия намек за пренебрежение. Когато с нея се отнасят нежно, с любов, чувствената й, свръхнежна натура изпъква в целия си блясък. Ако искате да зарадвате тази тънка, чувствителна душа, щедро я надарете с любов. Това чувство за нея е по-важно от въздуха.

Нея я управлява Нептун, планетата на красотата и тайнствеността, затова и жената Риби е женствена, чувствена, възприемчива и има невероятна интуиция. Прозорливостта й не е за подценяване и често я кара да съчувства на неприятностите на другите. Тя никога няма да остане настрани. Дори може да се каже, че сама ще преживее същото, което и другият, реагирайки на вътрешния му свят, а не на неговата външност. Никога не се опитвайте да я измамите. Тя има необикновен дар да вижда всичко.

Заради нечуваната си чувствителност тя е склонна така да се каже към окултизъм, така че питайте я дали например не може да ви гледа на ръка. Опитът я е научил, че предчувствията и нерядко й помагат да предсказва последствията. Някои астролози смятат, че нежните създания, родени под знака Риби, са въплътени духове, върнали се в настоящето, и имат озарение за бъдещия свят, който са изоставили. Това може и да ви изглежда фантастично, но няма съмнение, че и мъжете, и жените от този знак имат пророчески дар.

Атмосферата на тайнственост, която витае около нея, може да е измамна. Тя наистина има странни, магнетични свойства, които привличат мъжете. Но е много зависима натура и силно се привързва към човек, който ще играе главна роля в нейния живот.
Постоянно трябва да й се повтаря, че е обичана. На свой ред тя ще се отблагодари на партньора с предаността на чувствената си душа. Жената Риби е повече склонна към мечти и надежди, отколкото към конкретни действия. Няма да се впуска в конфликти и съревнования, няма да воюва с всички сили за властта. Тя има свръхестествено умение да се заобикаля с влиятелни и необходими хора. И тъй като изглежда невинна и безпомощна, още повече черпи от техните сили.

Тя разбира и прилага изкуството на използването на чара си за постигането на целите си. Връзките й принципно са искрени, а изразяването на чувствата й е деликатно и очарователно.

Обикновено избира да се омъжи за мек партньор, с когото да се чувства сигурна, но мечтае за друг мъж в леглото – силен и сексуален. Мечтите й я отнасят далеч от мъжете момчета. Рибата обича да провокира и използва всичките си женски чарове, за да заинтересува желания мъж. Това й помага да се чувства по-уверена и да осъзнае, че е физически привлекателна. Понякога се страхува от мъжа, чийто интерес е възбудила, и се опитва да се оттегли. Изключение правят само тези, които наистина приличат на момчета – от тях няма защо да се бои.

Ще бъде нещастна, ако не успее по някакъв начин да съедини сексуалните си фантазии с реалността. А пътищата за това са много. Често можете да видите жена Риби като модел, в стриптийз бар, да рисува на еротична тематика, да пише сексуални романи.
Но Рибите са добри, любящи жени и имат удивителната способност да правят щастливи всички около тях. Добра стопанка, тя обича децата, макар че е склонна да ги глези. Способна е да се грижи за болните и много представителки на този знак стават прекрасни лекари и медицински сестри. За съжаление нещо в натурата й я кара отново и отново да избира не мъжа когото трябва. Понякога изглежда, че това й е писано по съдба. Подобни варианти са опасни, понеже недобре балансираната й емоционалност няма да й позволи да остане дълго в състояние на стрес и да се чувства нещастна. Възможен е нервен срив. А колкото до парите – тя не е много практична и не се оправя много добре с тях.

Хората с комплекс за малоценност я привличат, понеже се нуждаят от разбиране и помощ. Тя ще бъде в услуга на всеки, който й иска помощ, ако усилията й се оценят. Но не си мислете, че е някоя изтривалка – тя е крайно взискателна, понякога излишно, към тези, които са близо до нея. Вярва в приятелите си до момента, в който не получи неопровержими доказателства за тяхното предателство. Тогава можете само да съжалявате, че завинаги сте загубили тази предана душа.

Тя прекрасно знае как да се държи в спалнята. Доверете й се и ще се убедите, че тя може да ви изненада и да създаде необходимата обстановка. Тя е разкрепостена и получава удоволствие от най-различни сексуални игри.

Бързо се възбужда. Еротични сцени от някой филм или четене на подобни романи учестяват дишането й. Понякога ще иска да повтори в спалнята акробатиката, видяна на екрана, или това, което е прочела в книгата. Безспорно първият учебник по секс е написан от някой, роден под знака Риби.

Склонността й към актьорство й помага убедително да се представя в леглото, което повишава апетита на нейния партньор. Ако мечите му съвпадат с нейните, и двамата ги очаква „знойна” нощ. Тя ще оформи любовния кът с подходящо осветление, аромати, с нужното бельо – всичко, което е по вкуса на нейния любим. Само да разбере какво обича той, и ще използва цялото си въображение, за да му угоди.
Жената Риби често обичат да е отгоре, а ако леглото е водно, ще й напомня вълните на спокойното море. Тя е в положението на плувец и може да се приспособява към ситуацията така, че да постигне най-добрия ефект.

Лесно обаче попада в отношения господар–роб. Наистина, тя рядко казва „не” на партньора си, с което той може да злоупотреби. И тя няма да възрази, докато може да търпи.

При нея се наблюдава тенденция към фетишизъм към дрехите и украшенията. Тя предпочита да носи едни и същи предмети – обици, синджирчета и гривни, която ще се плъзгат по нея и партньора. Някои предмети от нейния тоалет възбуждат партньора й наравно с нея самата – дълги чорапи, сутиени и бельо.

Тя може да не притежава ярко изразена сексуална индивидуалност, но е достатъчно чувствена в леглото. Рядко е страстна или пък студена. Не е така емоционална като Скорпиона, но винаги ще протестира срещу всеки опит да се принизи значението на секса в нейния живот. Тя е целеустремена, творческа натура, стремяща се към съвършенство, и затова често се отнася нетърпимо към грешките на другите. Може да бъде идеалната партньорка за неудържимия, умерен мъж.

Бурните страсти не са й присъщи, но ще усетите нейната искрена ангажираност и наслада от сексуалния акт. Тя е готова да използва оралната любов не само за стимулация на партньора, но и за собствено удовлетворение извън половия контакт. Краката и пръстите на краката й са особена ерогенна зона, и ако мъжът ги поема едно по едно в устата си, тя ще й достави невероятно удоволствие.

Мъжът, роден под този знак, е надарен с рядко обаяние. Тайната на необикновената му притегателност се крие в това, че той дълбоко и тънко цени душевните достойнства на жените. Той винаги вижда хубавите им страни. Мъжът Риби е истински чаровник и непоправим романтик.
Представителите на всички водни знаци притежават емоционално въображение. Ракът използва егото за създаване на защитна обвивка; Скорпионът се рови в тайните на човешката психика. Рибите се стараят да живеят в света на мечтите и любовта. Мъжът, роден под този знак, живее с моментното желание и докато тази минута продължава, той я превръща в приказка, въплъщение на женските мечти с шампанско и хайвер, лунна светлина, поезия и страст. За съжаление, когато изгрее слънцето, често се оказва, че шампанското вече е изветряло, а словата не се римуват. При студената дневна светлина може да си помислите, че би било глупаво да се надявате на нещо друго.

Не че той не иска да намери щастието си с една жена, но особеностите на неговия характер и вечната му потребност от нещо ново прави това малко вероятно. Противоречивите желания му пречат да следва постоянен курс. Той предпочита тайните срещи и рискованите романи. Омъжените жени са типичните му жертви. Мъжът Риби е влюбчив, но той е роден под знака на самоотричането и по природа е склонен да си избира неподходящи жени. Любовният му живот често е хаотичен и бурен и през живота си той може нееднократно да отдава сърцето си на неподходяща избраница.

Бъдете много внимателни с неговите вечно менящи се емоции и освен това бъдете готови да му влияете постоянно. За него любовта са звездите и безкрайното небе, а вие трябва да ги превърнете в покрив над главата му. Ако му демонстрирате постоянство, можете да разчитате, че ще се върне. Това му е необходимо. Иначе не е „семеен човек”, разбира се. Дори ако жената го заведе до олтара, рано или късно той ще започне да търси друга. Не е привърженик на брачните окови.

Той е чувствено, интелектуално, необичайно създание. Прекрасен спътник, обичащ пътешествията от първа класа. Лесно пръска пари, без да го е грижа за утрешния ден, и ще достави удоволствие и на вас, и на себе си, без да се замисля за цената. Той ще ви затрупа със скъпи подаръци. И понеже е впечатлителен, лесно поема чуждите навици. Затова, ако дочуете, че се среща с любители на чашката, заключете алкохола в дома си.
Ако всички качества на Рибата са развити хармонично, той има мого преимущества пред останалите. Той е идеалистичен, склонен към самопожертвование, очарователен е. Творческа натура, способна да прояви себе си като писател, музикант, художник. В бизнеса също е не по-малко успешен. Една от причините се крие в това, че той предпочита да работи самостоятелно, а другата е, че презира тежкия труд.

Във всяко начинание, ако искате да постигнете успех, съзнателно се обричате на трудности. Рибите инстинктивно търсят лесния път. Не им стига практичен подход, организираност и динамизъм, за да станат успешни изпълнители. За него е по-лесно да се занимава с творчество, реклама, общуване с хора, изкуство и всякаква друга работа, където идеите са по-важни от изпълнителността. Тук той може да се разкрие.

Той не е в състояние да каже на черното, че е черно. Ще положи всички усилия, за да избегне примитивните декларативни твърдения. С редки изключения, не е в състояние да оскърби. Хората, които са свързани с тях, никога не знаят как да се отнасят с него. Трудно е да бъде задържан в ръце, като че ли е намазан с масло. В края на краищата ще разберете, че то е човек без големи убеждения.

Готов е да ви слуша с внимание, но в действителност умът му е зает с нещо съвсем друго, най-често с отвлечените му мечти. Но това на никого не е дадено да го разбере. Той много обича да крие своята същност, увлечен от играта пред публика. Човекът, роден под този знак, може лесно да залитне към алкохол и опиати, както и към нарушаване на закона. Без труд се поддава на всеки порок.

По принцип не му достига самоувереност и се старае да черпи подкрепа от другите като вода от кладенец. Друга характеристика на знака Риби е, че те са знак на скръбта.

В секса е крайно емоционален, затова смята физическия акт за кулминация на романтичните чувства. В спалнята, както и жената Риби, той е склонен към нестандартно поведение. Но той е нежен, внимателен и няма да настоява решително на своето. Той може да е възхитително чувствен, чувствителен и изобретателен любовник.
Когато се ожени, той може да стане небрежен към задълженията си. Проблемът в неговата кариера е там, че той търси лекия път – без да разбира, че такъв път няма. Но той няма да ви пренебрегва и с щедрост ще дели това, което има. Този човек е емоционален донор. Той прави всичко за любимата. Свързвайки се с жена, той ще й отделя време и енергия и ще проявява съчувствие и загриженост.
Ако търсите внимателен, романтичен и ангажиран възлюбен, способен да удовлетвори не само физическите, но и душевните ви потребности, мъжът Риби е създаден за вас. Може и да е мечтател, но е способен да превърне мечтите на подходящата жена в реалност.
В дълбините на душата си този мъж мечтае за романтична спътница с мек, доверчив и открит характер. Покажете се като добра стопанка – женското присъствие в дома му допада. Много обича кокетността, сексапила, самовлюбеността на жените. Направете така, че да привличате в кръга на общуване колкото се може повече приятели. Рибите чувстват вътрешна самота и ги тегли към тези, които им даряват дружба.

Той е страстен, емоционален и нестабилен. С него са възможни всякакви изненади. Символът на Рибите са две риби, плуващи в противоположни посоки, затова и той постоянно страда от противоречиви желания. Ту реши да се заеме с едно нещо, ту прескача на друго.

Необикновено чувствителен към всичко заобикалящо го. Има способност да привлича хората. Възприемчив е, често вижда хората не такива, каквито са, а каквито иска да ги види. Привличат го чувствените жени, особено ако са склонни към лидерство. Той идеализира човека, когото обича, и ще се примири с много неща, за да не вижда отрицателните му страни.

Постоянно се съблазнява ту едно, ту от от друго, но не иска нищо повече освен емоционална стабилност. Той е мечтател, но мечтите му до една са нереални. Любовта трябва да бъде не само романтика – луна, рози, стихове, но и домашна безопасност. Сексът е лично, интимно дело, но съдържащо в себе си целия свят, Граалът в края на безкрайното търсене на щастие от кръстоносеца.
Не разчитайте на прекалено голяма преданост. Тя не му е в стила. Той е прекалено възприемчив и лесно се поддава на влияние. Той ще убеди себе си, че се е добрал до това, което му трябва , и емоционалният му компас ще промени посоката си. Как може да се живее с човек, който живее според моментното настроение?

Винаги можете да ги заинтересувате със света на развлеченията, изкуството, книги, поезия, театър. Друг сигурен начин да привлечете вниманието им е обсъждането на някоя окултна тема, мистика и свръхестествени неща. Дори Рибите скептици (срещащи се доста рядко) с удоволствие ще говорят за тези аспекти от битието.

Споделете с тях проблемите си. Те са прекрасни слушатели, съчувствието им е напълно искрено. Но не правете впечатление на човек, който се поддава на проблемите. Макар че Рибите се отличават с рядко състрадание, те предпочитат силни и надеждни хора, с ясни цели и позитивен подход към живота.

Добър компромис може да е шеговитото обсъждане на вашите трудности. Рибите обичат да се посмеят, ще им направи впечатление вашата способност да разсейвате тревогите с усмивка.

Питайте ги за творческите им способности. (Подсказваме, че много Риби имат художествени таланти или умеят истински да ценят изкуството, така че няма да сбъркате, ако се насочите натам.) Рибите бързо се разговарят. Дори няма да ви е лесно да си върнете инициативата в беседата. Рибите обичат да разказват и обясняват.
Винаги приветствайте Рибата с комплимент за външността и не забравяйте да повторите някой комплимент. Рибите изпитват към комплиментите същата жажда, както и пустинята от вода. Най-главното – бъдете внимателни. Не забравяйте за рождения ден или друга важна дата. Рибите умеят да бъдат благодарни, ценят добротата и вниманието. Ще бъдете възнаградени щедро.

Още в тази категория: « Водолей
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics