Неделя 10 Декември 2023
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Скорпион

Оценете
(2 гласа)
Прочетена 3442 пъти

Стихиите, влияещи върху Скорпиона

Скорпионът е покровителстван едновременно от две планети – Марс и Плутон. Марс му дава сила за борба, а Плутон го обвива в съмнения. В резултат Скорпионите остро преживяват неуспехите, но винаги намират сили в себе си да ги преодолеят и да продължат напред.

Притежаващият поразителна издръжливост Скорпион е знак на водната стихия. Луната му влияе, но не така силно, както на другите два водни знака. Причината е същата онази издръжливост. Дори болестите не могат задълго да задържат представителите на този знак в леглото. Плутон ги е надарил със силен ум, но резкият характер често пречи на Скорпионите по пътя към успеха.

Съвет на астролога: Скорпионите трябва да укротят своите емоции: гневът и негодуванието могат да им навредят, да превърнат приятелите им във врагове и да им отнемат жизнените сили.

Малко обща характеристика

Повечето представители на знака Скорпион са дейни и трудолюбиви. Те обичат да се чувстват на място и избират занимание, което да им е по душа, като достигат в него значителни успехи. Към своите приятели са добри и великодушни, но ако ги засегнат или обидят, могат да избухнат изведнъж и да зачеркнат човека от близкия кръг.

Казват, че Скорпионът е злопаметен и отмъстителен. За да не се убедите в справедливостта на тези съждения върху собствения си гръб, по-добре не оскърбявайте представителите на този знак и да не му подливате вода. Но ако построите добри отношения с него, Скорпионът ще ви бъде верен и сигурен приятел, умеещ да ви подкрепя и да споделя неизчерпаемата си енергия.

Загадъчност, темперамент и магнетичност са едва някои от характеристиките на Скорпиона. Той има и отлична интуиция, умее да анализира и често има творчески способности. Той е енергичен, упорит в постигането на целите и нелишен от практичност. На магнетизма на представителите на този знак трудно може да се устои.

Кариера, любов, превратности на съдбата

Скорпионите са страстни и емоционални. В любовта те са взискателни и може да се стремят да подчинят партньора си. Често така и става и партньорът намира в Скорпиона и покровител, и любовник, и опора в живота. Представителите на този знак са верни и честни в отношенията. Същото очакват и от своя избраник. Не прощават изневярата и предателството и може да си отмъстят жестоко.

Скорпионите имат всички дадености, за да построят блестяща кариера. Остър ум, умение да организират себе си и околните, способност ясно да видят целите и да планират своите действия. Единственото, което може да им попречи, е избухливостта, която им печели врагове.

За повечето Скорпиони звездите обещават успех, но не веднага. Младите им години са изпълнени с вълнения, полети и падания. След 30-те години нещата се променят. Особено добре им се отразява семейният живот.

Страхливецът никога няма да я завоюва. С нея може да има успех само мъж, който твърдо знае какво иска. Жената Скорпион е много емоционална, нежна и взискателна. Интересува я не лекия флирт или партньор за една нощ. Тя е притежателка. Мъжете, които не смята за необходимо да се обвързват, по-добре да си нямат работа с жена Скорпион. Тя е страна по договор със строги условия и много допълнения, в които е изброено какво не можете да правите.

Защо безнаказано й се удава да бъде ревнива притежателка? Причината е в това, че тя е възхитителна, очарователна и неотразима. Възбужда в спалнята и развлича в хола. Около нея витае аура от загадъчност. Може да доведе мъжа на границата на отчаянието и с една дума да му върне щастието.

Тази взривоопасна жена не познава междинни състояния. С жени от други зодиакални знаци можете да постигнете компромис за вашите права, но с нея това е изключено. Трябва да се подчините и да извлечете максимално удоволствие от вашата сделка, или ще ви се наложи да живеете върху действащ вулкан.

Любовта е изключително важна за нея, тя има обаяние, достатъчно за да привлече всеки мъж. Ако той е нещо особено, тя е способна да стане агресор. Стига силната й интуиция да й подсказва, че тя ще бъде щастлива с този човек, оборотите й се привеждат в действие. Рядко греши. Надарена е със способност да прониква в тайните на мъжката натура.

Скорпионът е воден знак и като всички представители на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби), жената Скорпион е много възприемчива към чувствата на другите. Най-силно желае здрава и близка връзка. Не търпи студенина или небрежност в отношенията, няма да се примири с усещането, че я изместват настрана. В любовта тя се оказва най-уязвима, партньорът може да я обиди, без дори да е разбрал. Друга жена е способна да прости и забрави, но обидената Скорпионка ще ви нанесе ответен удар. При необходимост тя ще погуби своя любим.

Но независимо че сте наясно със своенравната, страстна натура на тази жена, тя ще бъде верен другар за своя избраник. Родена е под фиксиран (постоянен) знак и умее да бъде безкрайно вярна. Мъжът няма да намери по-яростен съюзник. Ако жената Скорпион ви обича, тя ще ви защитава до последен дъх. Изисква постоянство и предлага в замяна верността си. Тя е притежателка, но много мъже, познаващи любовта на жената Скорпион, ще ви кажат, че най-много на света биха искали да останат нейна собственост.

Тя би могла да напише книга за това как трябва да се движиш, да разговаряш и да изглеждаш, когато очароваш един мъж. Тя е много сексуална. Само съвсем безразличен към секса мъж няма да реагира на страстта в очите и гласа й. Без да произнесе нито звук, тя е способна да говори за секс на всевъзможни езици.

Когато срещне привлекателен мъж, знае как да го открои от тълпата и това става дълго преди той да успее да забележи която и да е друга жена. Няма смисъл да се съпротивлява, няма да му остави избор – непреодолима сила действа на крайно податлив обект. Дори да не е първата красавица, големите й хипнотични очи ще задушат всяка съпротива. Той ще разбере как се чувства нещастното зайче, хипнотизирано от кобрата.

Тя не обича скучни партньори. Където и да тръгне, тя обича да пътува с първа класа и най-добре да се усмихнете и да платите разходите. Ако ви шокира маниерът й към парите, не го показвайте, иначе вие заедно с вашите пари скоро ще се окажете забравени.

Нейната енергия стига за няколко жени. Тя обича добре да работи и добре да се развлича. С каквото и да се занимава, тя е склонна към излишества. Това може да очарова, но и уморява. С нея вие никога няма да скучаете, но ще ви се прииска по-спокоен и уравновесен живот.

Към любовта се отнася сериозно. Както и мъжът Скорпион тя е плод на собствените си страсти. Но това невинаги се отнася до секса – нейната страст към живот съществува независимо от мъжете. Затова те не са в състояние да й се съпротивляват, те се стремят да я подчинят. Но дори това да се удаде на някой индивид, той едва ли ще може да проникне в тайните дълбини на скритата й чувственост.

Тя е взискателна в спалнята и малко мъже са способни да задоволят потребностите й. Тя е нетърпима към тези, които не й подхождат. От друга страна, тя е много добра с тези, които страдат от предразсъдъци и може да извърши чудеса с мъжките комплекси, които са на психологическа основа. Това обаче не е проява на алтруизъм от нейна страна. Просто ще направи всичко необходимо, за да му помогне да я задоволи.

Тя е надарена с остър ум и забележителна интуиция. Прекалено критична, тя подлага потенциалните си приятели и любовници на продължително проучване, преди да ги допусне в своя живот. Тя дълбоко се вглежда в другите хора, докато самата тя остава непроницаема за чуждите погледи. Нейният сложен характер трудно може да бъде разбран и той завинаги може да си остане тайна за околните. Тя обича да настоява на своето. Има търпение и скромност за постигане на целите си. Всичките й действия внимателно се планират за осъществяване на замисленото. Има мощна воля и истинска решимост, знае какво иска и ще се стреми към него с неотслабваща настойчивост. Няма да се отклони от своя път.

Предупреждение: крайно емоционалната й натура в случай на разочарование може да стане отмъстителна и разрушителна. Ако се почувства предадена, тя ще се превърне в най-опасния ви враг. Разяреният Скорпион е по-страшен от дявола. Тя няма да се спре пред нищо, за да отмъсти на този, който е предал доверието й. Стреми се не само да накаже виновника, но и да го унижи и срине.

Ревността е основният й недостатък. Тя смята, че нейният любим трябва да й отдаде цялото си възхищение, търси несъществуващи конкурентки и интриги там, където те дори не може и да съществуват. Ако на някое парти партньорът и за няколко минути се заговори със симпатична жена, на нея й се струва, че те си уреждат тайна среща, и действа съответстващо. Не е от тези, които ще си стоят тихичко в ъгъла и ще се крият зад мебелите. Тя ще ви стовари цялата си ярост.

Презира слабостта във всеки, който се огъва под натиск. Такива хора да не чакат съчувствието й. Ако в защитата ви има слабо място, тя ще го намери. Ако искате да останете с нея, трябва да я приемете такава, каквато е. В добро разположение на духа тя се отнася кралски с партньора си. Но ако настроението й се промени (а то ще се промени със сигурност), тя ще оглозга всичките му кости. Споровете с нея почти винаги са на висок тон. Ако не сте завършили някой конфликт до раздялата ви предната вечер, не й звънете на следващия ден, каквото и да става. Ще ви се стори, че с вас разговаря непознат човек.

В едно можете да бъдете сигурни: тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и страстно предана на този, когото обича. Готова е на огромни жертви за тоз, към когото истински е привързана. Ако й отвърнете със същото, тя ще остане с вас завинаги.
Жената Скорпион може да бъде вярна любовница, която ще ви защитава пред другите, ще се бори за вас в най-трудни условия. Брак? Както вече сте се досетили, той може да бъде и рай, и ад. Няма среден вариант. Запомнете – този знак е най-склонният към крайности от целия Зодиак. Това е силна жена. Тези, които имат слаби нерви, да я заобикалят отдалече.

Нощта е дълга, пригответе се. Тя може да започне, нашепвайки възбуждащи слова на ухото ви. Един разговор за секс и вече е готова. Именно тя ще настоява за необятно легло с воден матрак, където да й е удобно да заеме всяко положение. Тя е активистка в спалнята. И ще направи всичко, че нощта да се запомни.

Тя е изобретателна и обича експериментите. Колкото и да сте образовани по въпросите за секса, тя ще намери с какво да ви удиви. Иска така да се наслаждавате на акта, както и тя, а нейното наслаждение се приближава до екстаза. Това е най-сексуалният знак на Зодиака. Еротична, взискателна, тя иска от партньора също такова себеотдаване в любовта. Ръководена от инстинктите, нито една книга не може да я убеди, че сексът е просто система от упражнения по йога. По-скоро ще я видите в леглото с лош любовник, отколкото с добър учебник.

Вниманието й ласкае мъжкото самолюбие. Тя няма да скрие физическата си възбуда и на свой ред ще разгори страстта на партньора. Обича да прави любов дълго и умее да налага своите желание на мъжете, които иначе биха били прекалено прибързани. Тя знае, че еротиката е многоповече от просто физическа любов. Важни са и най-малките детайли и тя ще ви покаже тяхната важност.

Жените от този знак искат да доминират над партньора. Каквато и да е техниката, жената Скорпион предпочита да кара партньора да прави това, което иска, и да стига доста по-далеч от обичайното.

Много трудно е да се надникне зад характера на Скорпиона. И то защото не му импонира много женската слабост, но от друга страна, никога няма да допусне някой да го командва. Опитът да вземете водещата роля в отношенията е пряк път към раздялата.

Дръзките маниери и вулгарност предизвикват отвращението му. Никаква показност пред него, никога не бъдете рязка, не допускайте такъв маниер и в речта, което той може да сметне за наглост. Изтънчено изкуство се изисква от избраницата на Скорпиона – да бъде силна, но не да го потиска, и да му отстъпи лидерството.

Задължително покажете ум, дълбочина на душата, но и там му отстъпете първенството. Тази, която успее да установи с него силна духовна връзка, има шанс да не загуби тази противоречива личност. Скорпионът е способен на жертвеност в любовта, но опазил ви Господ да му отвърнете със същото. Дори ако сте прекипели по него, външно спазвайте дистанция. Страстната взаимност бързо може да охлади оборотите.

Жената усеща неговата притегателна жизнена сила и сексуалността е само една нейна част. Заобикаля го аура от загадъчност, сили и вълнуващо, непредсказуемо, истинско мъжко начало. Една от причините за лошата репутация на Скорпиона е това, че недостатъците на неговия характер най-силно се проявяват в любовните отношения. Нищо не разкрива неговите крайности по-добре от секса.

Той е надарен с такава енергия и страст, че няма да ви е трудно да го съблазните – ако го искате. По-трудно ще ви е да изградите връзка. Работата не е там, че той ги избягва – всъщност той се стреми именно към нея. Мъжът Скорпион е крайно чувствителен, лесно се обижда и често се усеща самотен и неудовлетворен. Проблемът е, че му е трудно да живее със своята ревност и потискащия си гняв. При желание може да ги държи на къс повод достатъчно дълго. Пуснал жената на свобода, дори след най-яростният разрив ще се удиви, ако тя се опита да му отмъсти. Той смята само себе си имащ право на мъст.

По въпроса за любовта той знае с точност до последния десетичен знак цената на това, което му е нужно. Ако цената е прекалено висока – в емоционален, финансов или друг план, – няма да се пазари, а просто ще си тръгне.

Мъжът Скорпион е прикрит, трудно е да бъде опознат, макар че често изглежда любезен, приветлив и непринуден. Ще видите само това, което желае да ви покаже. Дори в моментите на дружелюбие и любезност в него може да кипят опасни страсти.

Той съзнава своята привлекателност и извлича от нея максимум изгода. Когато е решил да ви завоюва, внимателно ще планира своите стъпки, няма да си губи времето напразно или да проявява излишна прибързаност. Той е праволинеен и настойчив; малко са жените, които са способни да не реагират на физическата му страст. Той разкрива целия си чувствен потенциал пред жената, с която има интимни отношения. Уникален любовник го прави това, че той действително разбира потребностите на жената и се старае да ги удовлетвори, ако обаче него нищо не го заплашва.

Не е лесно да си имаш работа със силния, мъжествен Скорпион, но той е способен да накара жената да почувства, че е най-добра от всички.

Мъжът, роден под знака Скорпион, се ръководи от сексуалните си влечения. Той е страстен, емоционален, непредсказуем. Неговата натура следва желанията и тяхното задоволяване, независимо от препятствията. Не мисли за последствията. Нека другите го наричат безсърдечен Дон Жуан – това няма да попречи на търсенето на сексуални развлечения. Не е трудно да се разбере защо хората са привлечени от него като желязо от магнит. Те реагират на хипнотичната му сексуалност. Характерът му в еднаква степен се отличава с чар и сила. Той има маса енергия, част от която изхвърля в пространството и винаги е заобиколен от енергетично поле.

Но за жените е опасно да се приближават прекалено близо до него. Врящата му сексуалност може да се взриви без предупреждение. Той е неуловим, непредсказуем, почти не полага усилия за самоконтрол. Ако не искате излишни неприятности, стойте по-далече. Върху него е написано: „Високо напрежение!”

Сексът с него може да ви изпрати в неподозирани висоти или да ви смъкне в подземното му царство. Жената, която стане желан любовен партньор на мъжа Скорпион, може да разчита на много, но и от много да се опасява. Нищо няма да му попречи да постигне целите си, тъй като той е жертва на собствените си страсти. В любовната игра той е способен да бъде страстен партньор, правещ с удоволствие всичко, което може да я възбуди. Ако на нея не й харесва да е ухажвана и завоювана, той може да предприеме някой риск. Ще използва всеки начин, за да е негова.

Скорпионът никога не забравя добрините, но и не прощава нанесените му обиди – ако е наранен, единствената му цел става отмъщението. В отношенията му с хората винаги присъства елементът на борбата и съревнованието. Лесно си създава врагове, но те трябва да се страхуват от него – той е опасен противник. Той е яростен, целеустремен и упорит. Тези, които си имат работа с мъж Скорпион, да се готвят за необикновени усилия за съхраняване на мира.

Не му е привична снизходителност и пътят на компромиса му е чужд. Ако си създадете проблеми с него, пригответе се да идете докрай. Ще се сблъскате с взрив. Скорпионът се бори буквално до смърт. В споровете поставя на карта всичко и му е нужна или победа, или пълно поражение. Мотивите за постъпките му са сложни и загадъчни, тъй като една част от него винаги е скрита от чуждите очи. Той е динамичен и подвижен и предан на приятелите си. Не иска от никого да зависи, но му е нужно да се опира на някого. Той е емоционално нестабилен и презира чуждите слабости.

Склонен е да пръска енергията си в търсене на удоволствия и трябва да се пази от склонности към алкохолизъм или опиати. Но по-лесно от другите ще се справи с тези пагубни привички, тъй като никой друг не притежава негова необикновено силна воля и целеустременост.

Работата е важна за него. Той не обича тежкия физически труд, но има удивителна способност да се съсредоточава, силно въображeние, смелост и предприемчивост – качества, които обикновено водят до успех. Освен това е практичен във финансовите дела – няма да го минете, което се отнася до пари.

Недостатъкът му е, че мигновено се захваща за проблема, а после забравя за него. Поради това той може да остане нерешен. В сърдечните дела не разбира думата „не”. Очаква от вас готовност да му се посветите изцяло. Ако не сте съгласни с това, той безмилостно ще прекрати връзката. Родените под този знак могат да се отличават с хитрост, егоизъм и безпринципност. И тези качества се проявяват в сексуалните им приключения.Според тях страстта сама по себе си е закон.

Сред Скорпионите са най-безскрупулните дяволи в секса и могат да го правят безкрай. Те се стремят към съвършенство, пълен контрол над влеченията и емоциите. За мъжа Скорпион сексът е игра, в която той е проиграл всички варианти и има максимални шансове за успех. Може да му харесва преследването, но най-вече е заинтересуван от жена, която иска всичко. Можете да го вбесите от ревност, но това е рисковано. Играете си с много опасен огън.

Стремежът да властва над жената, увереността в способността си да я подчини на волята си може да стигне до грубост. Накратко казано той може да е истинско наказание.

Той е сладострастен и сексуален. В леглото можете да получите повече, отколкото сте предполагали. Той прекрасно познава женското тяло и има активно еротично въображение. Пред него няма бариери и срамежливостта ви няма да е пречка.

Всяка среща трябва да носи максимално удоволствие. Неговата енергичност е неизчерпаема, той започва веднага с високи ноти и продължава към следващата гама. С първата целувка ще разберете, че е настроен за същинската част. Още не успял да се съблече, той вече е готов за действия.

Неговата настойчива стремителност е вече абсолютно очевидна, когато той се съблече. Възбудата му се предава и на партньорката. Както споделят една жена, да правиш любов със Скорпион, е все едно да се окажеш на пътя на лавина. Целувките му може и да не са най-нежните, но са взискателни и настоятелни. И внимавайте, може да е от типовете, които се възбуждат, причинявайки болка.

Обича напълно да доминира над жената и не си пада много по използването на презервативи. Има екстравагантни склонности, обича да експериментира и експериментите му са незабравими.

Още в тази категория: « Везни Стрелец »
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics