Четвъртък 9 Април 2020
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Стрелец

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 5078 пъти

В древногръцките митове има предание за кентавъра Хирон, когото Херакъл прострелял с лък. Зевс го взел под свое покровителство, сложил в ръцете на кентавъра лък и нарекъл знака Стрелец. Ако погледнете към звездното небе, може да видите, че стрелата на Стрелеца е насочена към съзвездието Скорпион.

Стихиите, които влияят върху съдбата на Стрелеца

Зевс щедро е надарил Стрелеца и му е дал за покровител планетата на късмета – Юпитер. Заедно с небесното покровителство Стрелецът получил още и свободолюбив нрав и неизтощимо влечение към живота.

Стрелец е знак, който принадлежи към емоционалната стихия на Слънцето (огън). Но от всичките си слънчеви събратя той най-малко е склонен към преживявания и страдания. Емоциите му са ярки и светли. От всички ситуации, свързани с трагични и болезнени преживявания, той се старае да стои по-далече.

Съветът на астролозите е такъв: Стрелци, научете се да се вслушвате в себе си. Представителите на този знак са най-щастливи, когато са в съгласие със самите себе си.

Малко обща характеристика

Неуморими пътешественици, търсачи и авантюристи, Стрелците печелят симпатията на околните с неизтощимия си оптимизъм, който щедро споделят с другите. Повечето представители на знака Стрелец могат да поведат другите след себе си, вселявайки в тях вярата в късмета. Стрелците обичат да размишляват и философстват, интересно им е всичко ново, а животът се струва на типичния представител на този знак като своеобразна изпитателна площадка и те бързат да проведат всички експерименти.

Няма в Зодиака по-импулсивни представители от Стрелеца. Те могат да бъдат несдържани в изказванията, тяхната прямота често обезкуражава, а понякога и обижда. Но искреността във всичките им постъпки и речта в края на краищата побеждава и привлича към тях приятели и почитатели.

Стрелецът има много характеристики, но основната от тях е свободолюбието. Той може да постигне много, ако е сигурен, че върху свободата му никой няма да посяга.

Кариера, любов, превратности на съдбата

Стрелецът върви през живота смело, не се прекършва от временните трудности и вярва в късмета. Любовните му похождения са също необременителни – чувствата според него трябва да са свободни и радостни. Представителите на този знак често са заобиколени от почитатели или поклонници. Но избрал веднъж своя партньор, той рядко го сменя, като остави забежките си настрани от подредения и стабилен семеен живот.

Звездите му предсказват блестяща кариера. С тяхното влечение към пътешествия, изглежда, че геологията и изследователските професии биха им подхождали добре, но сред Стрелците има много блестящи лекари, учени, проповедници, юристи и дипломати.

В работата си те се стремят да достигнат такова ниво – и съответно такива доходи, – че да задоволят своята потребност от странствания и независимост.

Както всички жени, родени под огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), тя оживява в любовта. Завладяват я свързаните с романа радост, страст и приключение. Тя възторжено и с ентусиазъм приема всички прояви на живота, и влюбеността придава особена яркост на нейните чувства. Когато друга жена ходи като сомнамбул, влюбената жена Стрелец буквално излъчва щастие и енергия.

Стрелецът също е и знак на менталното изучаване. За тази жена любовта е не само страст, но и зов. Нейният свободолюбив дух намира домашния живот за скучен. Тя е идеален партньор за игра, но само докато играта представлява за нея интерес. Тя няма да тръгне да извлича максимална изгода от неуспешните сделки. Ако е нещастна, тя няма да се примири с това, няма да направи компромис и няма да се опита да оправи нещата, а просто ще си отиде.

Тя не може да се отнася към любовта така сериозно както другите жени. Любовта е част от живота й, но не е единственото му съдържание. Ако намери истински другар, споделящ еднакво спортният й дух и активната почивка сред природата, който обича да пътешества и не е привързан към конкретно място, романът може да й достави особена радост.

Тя невинаги съзнава последствията от романтичната привързаност. За нея животът е движение към бъдещето и всяка нова любов е опит, който учи на нещо. Тя не отчита, че когато романът свърши, може да остави болезнени рани. Ако бившият й възлюбен недоволства, тя е искрено изумена.

Тя обича мъжете, получава удоволствие от флирта и развитието на романа. Мъжете на свой ред харесват очарователната непринуденост и реалистичният й поглед на света. Другите жени могат да предпочитат праволинейния път, но Стрелецът се отклонява настрани, за да откъсне някое цвете. Когато тази жена намери голямата си любов, тя ще запази вярност към нея. Тя е романтик, който би се решил на брак по-скоро от любов, отколкото заради пари или положение в обществото.

Чувството за хумор е една от най-хубавите й черти и тя не се интересува от мъже, които страдат от липса на такова. Тя не приветства сложните, бурни, мъчителни отношения. Търси любим, който да споделя склонността й към приключения. Предпочита някой интелектуалец, който много обича да пътешества из света.

Жената Стрелец получава удоволствие от живота и се старае да направи така, че околните също да си живеят и изпитват собственото удоволствие. Когато тази умна, забавна, оптимистична и смела жена накрая създаде семейство с някой щастливец, тя се оказва най-възхитителният другар, който той се е надявал да срещне.

Ако има Дон Жуан в женски вариант в Зодиака, то това е тя. Ще експериментира в секса с лекота така, че всички партньори да си останат приятели. Но тя е неспособна на дълбоко емоционално влечение и е по-склонна да следва капризите на романтичното настроение. Тя е хазартна в любовните игри. Всеки нов партньор е жетон, който тя залага на щастливо число. Ако връзката претърпи крах, тя ще го приеме философски. След известно време ще се появи друг, така че струва ли си да се разстройва?

Тя е тщеславна. В зрелите години нищо чудно да си направи пластична операция. Жената Стрелец обича да развлича и да участва в развлечения. Не умее да крие чувствата си. Пряма и откровена, при това доброжелателна и щедра. Тя обича свободата си и нищо не може да й попречи да пътешества. Постоянно й е необходимо разнообразие и източник на вдъхновение. Тя не може да бъде щастлива в самота. Нейното щастие трябва да се споделя от околните.

Обикновено жената, родена под този знак, не е против да прави секс с многообещаващ партньор, но много повече я интересуват приятелството, обмяната на идеи и романтичното приключение. Но може да съблазнява и на мъжа често му е трудно да разбере сексуална игра ли започва тя, или просто търси приятел. Изразът: „Защо да не бъдем просто приятели”, вероятно първо е бил произнесен от жена Стрелец.

Нищо не е в състояние по-бързо да попари безразсъдното увлечение от този въпрос! Тя никога не стои на едно място. Домът й обикновено изглежда така, сякаш тя току що е заминала или се готви да заминава. Готова е бързо да се раздели с работа или мъж, които не я интересуват. Така де, винаги има с какво да се занимава, отколкото да търпи скуката.

Тя е идеална компания за тези, които искат нито един ден да не прилича на друг. Когато Арнолд Бенет, известен английски писател, е казал, че проблемът на брака е в неговата рутинност, той не е имал предвид живот с жена Стрелец. Нейният ентусиазъм, готовност да се отзове насреща, чувството за хумор и остроумието ще зарадват всеки мъж. Тя е добър слушател, добър другар за мъжете, обичащи спорта и приключенията, и е прекрасна домакиня, способна да оживи всяка компания. Винаги привлича интересни хора около себе си. Какво повече може да иска неблагодарният мъж!

Нейната откровеност в сърдечните дела може да заблуди някой мъж. Тя не се стреми да сдържа желанието си да говори за други мъже, които е познавала, и ако партньорът й я е разочаровал, тя няма да изпита притеснение да му го каже. Нищо чудно тогава, че много жени от този знак си остават стари моми. Нетърпеливият й, импулсивен характер, вечно влиза в противоречие със собствените й интереси.

Ще живее къде по-добре, ако правилно оценява силните и слабите си страни. Тя се отнася към хората, които първо действат, а после мислят, и никога не се вслушва в съвети или предупреждения. Макар че изглежда, че е способна да решава самостоятелно проблемите си, това е заблуда. Когато истински се влюби, тя изпитва тежка душевна криза. Чувствителна и обидчива, тя обича да я ласкаят. Някой, който много добре си служи с думите, лесно може да завоюва сърцето й.

В резултат тя често става жертва на нечистоплътни мъже. По детски неподправена и самолюбива, променлива и подвижна, тя трудно се поддава на разбиране и почти напълно е неконтролируема.

Жената Стрелец обича да прави секс във въздуха. С удоволствие ще го прави в палатка, във фургон или на плажа. Възможно е тази любов към природата да подтиква много жени от този знак към общността на нудистите.

Тя обича секса, но не се стреми да продължи подготвителния стадий. Повече я интересува собственото й удовлетворение. Не е против предварителните ласки ,но предпочита по-бързо да се премине към същината.

Някои мъже смятат поведението й в леглото за нетактично и тя наистина може да бъде невнимателна към своя партньор. Обича да го дразни, докато той загуби контрол над себе си. Обича минутите след акта ,когато може да лежи до вас, да пуши цигара, да отпива от виното и да говори за удоволствието, което току-що е изпитала. Сексът е приятелски акт и не й харесват мъже, които се държат така, сякаш светът е пропаднал.

Най-голямата трудност в нея е неспособността й да се отдаде изцяло на любимото занимание. Тя често прескача от едно нещо на друго. Има голям опит, но малко истински чувства. За разлика от мъжете от този знак, жената Стрелец не е склонна към експерименти.

Този очарователен мъж може да не е за вас. Символът на неговия знак е лък, затова той винаги е на лов. Това е любимото му занимание. Ни най-малко няма да си изкриви душата, когато ви каже, че ви обича. И ще бъде също толкова съвършено искрен на следващата вечер, когато каже същото на друга. За него истината е това, в което вярва в настоящия момент.

Мъжът Стрелец е ползва със заслужената репутация на главният Дон Жуан на целия Зодиак. Причината за това не е в сексуалната му ненаситност, любовта за него е ново приключение, неизследвана пътека. Той е скитник по рождение, необуздан любовник, търсещ своя идеал за жена.

По пътя ще покори не една почитателка, която няма да остане равнодушна към искрените му, честни, жизнерадостни, прекрасни сексуални маниери. Стрелецът има очарователно чувство за хумор и жената, която ухажва, може да разчита на приятно прекарване на времето.

По-скоро ще ви покани на непринуден разговор в квартално кафене, отколкото на официален обяд. Работата не е там, че не обича да харчи пари- Просто предпочита лекия подход към всичко. Ненавижда всичко изкуствено, пищно и претенциозно.

Ако опитът винаги водеше до съвършенство, мъжът Стрелец щеше да е най-добрият любовник на света. Но той не се отнася към любовта като герой от литературен роман. Той е страстен, но не се задълбочава. Основното му достойнство е ентусиазмът, чувството на радост, непомрачена от нищо. Дразни го сериозното отношение на другите към любовта. Защо те не могат да бъдат като него – без задръжки, жизнерадостен и невзискателен?

Бракът и многогодишните връзки често не го интересуват. Той иска да получи удоволствие и да продължи напред. Щастието за него не е крайната цел, а самото пътешествие. А като се натрупат много щастливи дни, може да се получи щастлив живот!

Ако е решил, че сте жена по вкуса му, не преигравайте. Иначе няма да ви разбере. Романтичната прелюдия за него не е толкова важна. Ако краткият роман не ви е по душа, най-добре да си потърсите късмета на друго място.

При първата среща с него ще почувствате прилив на жизнени сили. Той е весел, очарователен, остроумен и ще ви се стори, че сте най-привлекателната жена, която той някога е срещал.

Не се самозалъгвайте! Ако се вгледате, ще откриете, че той наблюдава всяка жена, която се намира в стаята. Истината се крие в това, че той ги иска всичките! Когато симпатична жена влезе, той ще пристъпи към нея, ще й предложи питие, мезе, ще прояви внимание към нея и ще направи всичко, за да я очарова. Ще успее да получи адреса и телефонния й номер, ще я засипе с позвънявания, цветя, бонбони и други подаръци.

В романтичните връзки той е идеалист и смята, че следващата трябва да е Единствената. Колкото и пъти да се е разочаровал, това не убива оптимизма му. Смята, че всеки ден носи нови възможности. Приятно му е да се събуди сутрин и да открие, че е настъпил нов вторник.

Той е сантиментален и има особено чувствително сърце. Иска да е влюбен, но самият е внимателен във връзките. Нито една от тях не продължава дълго, тъй като той по природа е склонен да създава проблеми от нищото. После, това включва любовта му към анализ и той стига до извода, че проблемът е неразрешим. Съпротивлява се на по-тясното сближаване и не обича ревнивите жени.

Предпочита връзки с жени, които имат опит, тай като те са склонни да приемат любовта също толкова леко, както и самият той. Ще й достави удоволствие в същата степен, в която тя го радва, и смята, че във всяка връзка има място и за хумор.

Той не е готов за продължителни, близки отношения. Отнася се към любовта доста леко. Когато се влюби, не поема отговорности. Винаги трябва да има резервен изход. Никога не знае ясно какво иска. Способен е да убеди себе си, че най-важно в живота е да знаеш какво НЕ искаш.

Мъжете, родени под знака Стрелец, са откровени и комуникативни. Истината невинаги е приятна, но тактичността не е силна страна на Стрелеца. От друга страна, ако той даде дума, на нея може да се разчита. Той е лек, търпим, разбиращ приятел. Но ако е ваш любовник, ще се наложи да му станете сянка. Той ще да ви помогне да израснете.

Ако губи време за вас и го разочаровате, разположението му към вас ще се превърне в неприязън. Чувствителен е дори към критиката, към незначителните неща и към мълчаливото неодобрение. Стреми се към съвършенство и изисква пълна физическа и духовна съвместимост от тези, които обича. Но критиката от негова страна показва, че той ви смята за близък човек.

Той обича тайните и пази връзката в тайна дори и когато това не е необходимо. Склонен към настроения и лесно изпадащ в униние, понякога той може да е раздразнителен. За щастие, това не продължава дълго. Може да ви удивят скоковете в настроението му. Той обича да прави това, което му се иска, и трудно прави отстъпки. Опитът му подсказва ,че може да постигне всичко, което желае.

Той е много практичен във финансовите дела, но слабостта му е, че понякога хвърля сили за прекалено дребни неща. Прави впечатление на щедър човек. Обича разкоша и прави скъпи подаръци. Той е прекрасен разказвач и очарователен гост. Предпочита неголемите компании – прекалено големите сборища под един покрив са му неприятни. Изобщо – предпочита да мине без покрив. Обича широките открити пространства под безоблачното небе и звездите.

Той обича да пътешества. Безкрайната смяна на пейзажите, новите лица, контакти, впечатления прекрасно пасват на характера на Стрелеца. Той е този тип човек, който има приятели навсякъде.

Винаги търси нови знания, любопитството му е неуморно и той проявява голям интерес към сексуалното образование. Жената, която се омъжи за Стрелец, трябва да помни, че този мъж, женен или не, в душата си винаги остава ерген.

Има една песен за млад човек, който когато не можел да бъде с любимата девойка, обичал тази, която е до него. Вероятно той е бил Стрелец. Той прелита от жена на жена като пчела и събира нектар от всяка. Той не е в състояние да се удържи. Влюбен е в някакъв идеал, красива мечта и го търси постоянно.

Обикновено не се впуска активно в секса. Харесва му и получава от него удоволствие, но това не е най-главното. Кой иска да живее в центъра на земетресение? Той предпочита да блуждае в тиха градина, пълна с прекрасни цветя.

Наслаждава се на самия процес на преследване, за него цялата радост е в предварителната игра. Но след като успее да заведе момичето в леглото, може да изпита разочарование. Символът на този знак е Амур, натегнал тетивата, но стрелата му невинаги попада в целта или поне не от първия път.

Мъжът Стрелец може да има едновременно няколко връзки. Но ако всички тези жени се обединят, ще открият защо страстният им възлюбен е толкова еднообразен. Количеството заменя качеството.

Майстор на еротичния масаж, той знае как да достави удоволствие и да събуди желание. Обикновено има многобройни и разнообразни връзки. Той е аморален като уличен котарак. За него сексът е живот и той иска да изпита живота във всичките му прояви. Склонен е да се съгласи с писателя Херман Мелвил, който казва: „Изпитах всичко, постигнах всичко, което мога”.

Няма да ви е трудно да завържете разговор. Стрелците се интересуват почти от всичко. Говорете им с наслада на любимите си теми и те ще ви намерят за очарователен събеседник.

Поинтересувайте се от работата им, от приятелите или книгите, които са прочели, отношението им към последните събития. Ако обичате животните или спортовете, смятайте, че вече сте намерили общ език с тях.

Съществува тънка граница между проявата на интерес към това, което ги вълнува, и излишното любопитство. Не прекрачвайте тази черта. Стрелците се отнасят предпазливо към тези, които се опитват активно да ги притискат.

Ако разговорите на общи теми ще предизвика у вас усещането, че упорито ходите по лед, не се тревожете. При по-задълбочено познанство положението ще се подобри. Дори ще ви се наложи да избягвате праволинейните, понякога дори прекалено откровени разпити от страна на Стрелеца. Запознавайки се отблизо с вас, той ще разчита да му се доверявате и на готовността ви да търсите съвета му.

Стрелците обичат срещите извън помещенията – танци под звездите, концерти под открито небе, пикници на брега, разходки със ски или плаване. Обикновено избягват многолюдните сборища и теснотата, затова не обичат да се намират в затворено пространство. Нищо не трябва да ограничава свободата им. Никога не позволявайте на емоционалните си потребности да влияят на личния живот на Стрелеца. От ваша страна ще бъде неразумно да придавате голямо значение на обещанията му. Те са написани върху повърхността на водата.

Наслаждавайте се на компанията на Стрелеца, но не мислете, че той е подписал с вас договор за цял живот. Когато всичко приключи, той няма да се обърне назад. Стрелецът няма да направи това!

Още в тази категория: « Скорпион Козирог »

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics