Събота 13 Юли 2024
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Събота, 28 Декември 2013 15:45

Везни - Годишен хороскоп 2014 г.

Редактор
Оценете
(0 гласа)
Везни - Годишен хороскоп 2014 г. Изображение: Десислава Карчева

Прекрасните Везни започват годината интензивно, с усета за необходимостта от промяна. Понякога ще ви се струва, че близките в изобщо не ви разбират, което ще ви

накара да се обърнете навътре в себе си. Този процес е напълно разбираем, имайки предвид, че планетата ви Господар е ретроградна до края на януари.

През това време ще направите преоценка на много ценности, вещи, хора, отношения. Ще довършите много от забравените неща. Промените ще засегнат най-вече отношенията. Ще се обръщате често назад, ще търсите стари връзки, партньори, отминали отношения. Направете това най-вече с цел да се изяснят причините за раздялата или недоразуменията, довели до нея. Такова изясняване ще ви е от полза, тъй като в такива моменти обикновено всички стари обиди изчезват. Дори отношенията да не се възстановят на предишното ниво, настъпва освобождаване от тягостния душевен товар и придобиване на ценен опит.

Ретроградността на Венера ще ви донесе полза в ролята ви на брачен или делови партньор, разбирайки както никога чувствата и мотивите на другите. Ако имате намерение за раздяла, бъдете предпазливи, не „изгаряйте мостовете“ след себе си.

Февруари може да ви поднесе разногласия в семейството. Преценете трезво и обективно заслугите на всеки един, свързани с дома. Понякога не е достатъчно само да изглеждаш добре и да казва мили думи. Семейството е като поле, в което всеки оставя труда си.

Ако се почувствате неразбрани и недооценени не най-правилното ще бъде да се хвърлите в обятията на друг. Това не само, че няма да реши проблемите ви, но и ще ви докара още, както и угризения на съвестта на един по-късен етап.

Втората част на февруари ще ви даде възможност да установите едни по-добри отношения с близките си, братя или сестри. Ще се активизира дейността, свързана с документи. Това е една чудесна възможност да смените фокуса, както и да се погрижите просто за себе си. Сравнително лесно, без особени усилия от ваша страна, ще се подобри и финансовото ви положение.

Първите дни на март звездите ви съветват да бъдете отстъпчиви и готови на компромис. Тази тактика ще ви донесе повече ползи, отколкото ако се включите в открито противоречие. Всъщност март е най-добре да прекарате в служебни дерзания. Дава ви се възможността да изпъкнете с оригиналността на идеите си. Смело споделяйте и най-шантавото си хрумване, опитвайте всички нови начини за работа, колкото и невероятни да ви се струват. Не се предавайте, ако предложенията ви се приемат със съмнение или недоверие. Много скоро новаторството ви ще бъде признато и оценено.

През април ще сте самото съвършенство – красиви, магнетични и очарователни. Това може да ви постави в доста пиперливи ситуации. Вие знаете, че сте прекрасни, имате ли нужда от толкова много доказателства. Ако не сте обвързани, не се впускайте в „любовта на живота си“, съвсем скоро нещата може да се окажат съвсем различни. Едно е сигурно, през този месец няма да скучаете, а самочувствието ви няма да пострада – напротив. Изключително плодотворен период за тези Везни, които се занимават с изкуство. Сега може би ще създадете своя шедьовър.

Месец май ще ви приземи доста твърдо. Опитайте се да не сте врагове на самите себе си. Ще трябва да се мобилизирате, за да влезете бързо в час. Вслушвайте се в мнението на другите, то ще ви ориентира добре в ситуацията. Водещите думи през този месец трябва да бъдат спокойствие, търпение и толерантност към другите.

Юни ще ви донесе безгрижност. Само около 11-то число на месеца бъдете готови да си зададете въпроса на всяка цена ли трябва да получите, това което желаете в този момент. Ако сте прекалено настъпателни няма как да избегнете конфликта. Ако търсите съмишленици или искате да привлечете на своя страна някого, използвайте втората част на юни. Това е добър период и за почивка или пътуване с приятели. Ще прекарате добре ако решите да навестите ваши роднини, с които не сте се виждали отдавна. Тогава е възможно въпрос, свързан с наследство да се реши във ваша полза. Последните дни на юни не злоупотребявайте с алкохол и най-добре изобщо го избягвайте.

През юли нещата може да се развият изненадващо за вас в положителен смисъл. Някой ви е наблюдавал и тогава ще ви предложи да се включите в екипа му. Предложение може да очакват тези представители на знака, които се занимават с изкуство, електроника, медии.

Август може да ви наложи спешни ремонтни дейности у дома. Ако се мобилизирате нещата ще приключат доста бързо. Предвидете си спестявания през този месец, особено за втората му половина, тъй като може да не получите очакван доход. Освен това се пазете от кражби и измами.

През първата част на септември избягвайте шумните компании и събирания, особено ако обичат алкохола в неразумни количества. Втората половина на месеца може да ви срещне с любовта, така да се каже- ще си намерите майстора. Много бързо този човек ще стане част от живота ви, а вие изумени ще наблюдавате как всекидневието ви се подрежда и променя към по-добро.

През октомври ще сте заети с въпроса за финансовото и материално благополучие. Добре си дайте сметка колко имате и дали ви е нужно повече, но най-вече заслужава ли си жертвата, която искате да направите, за да постигнете по-висок материален статус. Още повече, съвсем скоро ще разберете, че има къде, къде по-достоен и лек начин.

Ноември ще ви предложи мигове на необуздана страст. От време на време е добре да си припомняте значението на думата – мярка. Желанията ви в един момент може да преминат границите на разумното, което да доведе до проблеми във връзката ви и финансовото положение. Ако не планирате бременност, бъдете отговорни към здравето си и не правете компромиси относно предпазните средства.

Първата част на декември е чудесно време за пътуване зад граница. Някои представители на знака ще почувстват увереност и добият решимост да развият свой талант, който до момента е бил единствено хоби. Не се съмнявайте в способностите си!

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Любовен хороскоп 2014 г.

Астрология

Астросвят

Хороскопи

Прочетена 2598 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics