Четвъртък 26 Ноември 2020
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Вторник, 07 Февруари 2012 11:37

7-и лунен ден

Оценете
(0 гласа)

 

Втората лунна фаза означава продължаване на нарастването на силите на организма. В течение на седмия лунен ден човек обладава огромна енергия. Нейното количество е напълно достатъчно, за да се започне активна дейност. Необходимо е човек да се отнесе отговорно към нея и да се постарае да я използва за съзидателни цели.

Преди всичко тя трябва да се насочи към реализацията на замислите и плановете. Това трябва да се извършва внимателно, тъй като могъществото, което представлява този благоприятен ден, налага на човека и определена отговорност, включително и в избора на думите – те имат особена сила в този ден, а лъжата е способна да доведе до разрушително въздействие.

Организмът усеща своя „подем“, в това време той е пълен със сили и не проявява никакви признаци на умора. Всичките дела, които започнат своето начало в този ден, ще вървят като по масло, в резултат на което в човека се появява вяра в собствените сили.

В седмия лунен ден човек е много възприемчив в емоционален план, изпитва потребност от общуване с други хора, от взаимодействие с тях, а хладното отношение, равнодушието и коравосърдечието се възприемат с особена болезненост.

Също в този ден е полезно да се припомни всичко, което е било, да се обмисли собственият живот, да се анализира. Ако има повод за разкаяние, необходимо е човек да се покае и да се освободи от този товар, докато има благоприятна възможност. Добре е да се направи очистване както на душата, така и на тялото. Алкохолът е забранен.

Денят символизира превратностите, благоприятен е за строителство на дом, може да се планира и препланира, да се правят преустройства.

Втората лунна фаза е подходяща за провеждане на очистителни процедури. Най-добре се отразява очистването на черния дроб и други вътрешни органи. Тези процедури са показани особено при хронична умора и отслабен имунитет. Освен това желателно е да се обърне внимание на периферната нервна система, за да се избегнат възможни неприятности.

Това е също ден на активни действия, когато може да се случат непредвидени събития. Времето е благоприятно за авантюристите и за тези, които имат съдебни процеси.

В този ден не се прави лечение на носоглътката, на гласовите връзки, на трахеята, бронхите и белите дробове.

През седмия лунен ден човек може да сънува пророчески сън. Например такъв, който съдържа намеци за това, което се явява истинското предназначение на човек, на какво трябва да обърне внимание, с какво да се заеме на първо място. Принципно тези сънища с лекота се интерпретират от човека, който ги е сънувал, и той може да пристъпи към изпълнението на задачата, за която се е родил, а също да почувства смисъла на живота си.

Активен и успешен ден за всички честни хора. Голям успех във всичко, свързано с борба за справедливост, и нещата, където се спазват благородство, великодушие и справедливост.

Ден на молитви и на работа със словото, със стихиите и природните сили. Ако не можете да работите със словото, по-добре да помълчите. В този ден природата доста отчетливо откликва на всяка, дори случайно произнесена дума. Затова не бива да се говорят празни приказки и трябва да се проявява внимание в думите – всичко, казано на глас, може да се сбъдне.

Добре е човек да се учи да говори правилно, да се освобождава от мръсни и грозни думи (думи паразити). Не бива да се лъже.
Ден на грижа за книги и записи.

Лунен календар

Хороскопи

Прочетена 5305 пъти Последно променена в Неделя, 26 Януари 2014 10:10
Още в тази категория: « 8-и лунен ден 6-и лунен ден »

2 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics