Четвъртък 28 Януари 2021

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Лунни дни

В периода от последна четвърт до новолуние процесът отново става вътрешен,

В периода от пълнолуние до последна четвърт процесът е насочен към приключване. Максимумът е минат, сега остава само докрай да се използват ресурсите и да се завършат

В периода от първа четвърт до пълнолуние процесът става виден за

В дните на новолунието при много хора се наблюдава опустошаване на чувствата,

30Ден на хармония и любов, на покаяние и опрощение.

Трийсетият лунен ден е доста кратък, при това не всеки месец има трийсети лунен ден. Затова той винаги минава леко и хармонично. Добре е да бъде посветен на приключване на текущите задачи, а също да се направи разбор на отминалия месец.

Прекрасно е в този човек върне всички свои дългове и да се освободи от всичко ненужно. Това е напълно естествено за последните два дни на лунния месец, затова никакво напрежение няма да има при тази дейност.

Този ден може да се нарече ден на пълна хармония. Добре е да се дарява радост на хората и да се благодари за това, че месецът е преминал благополучно. Тогава човек може със спокойна душа ад посрещне новия месец.
Добре е да се направи очистване не само на тялото и душата, но и на жилището, без човек да се напряга.

Човек трябва да се приобщава към световната хармония и красота. Ако човек заболее в този ден, непременно ще му е необходима помощ, иначе болестта му може да бъде дълга и тежка.

Възможно е обострянето на алергии. Често се появяват болки в коленете и стъпалата. Добре е да се събират билки, тъй като те имат силни целебни свойства.

Също така може да се провеждат различни активни процедури. Не е желателно в този ден да се оперират сърцето и краката.

В този ден обикновено човек вижда светли и радостни сънища, които обикновено се сбъдват.

Лунен календар

Хороскопи

Как ще мине двайсет и деветият лунен ден, в голяма степен зависи от това как човек е живял през целия лунен месец.

В случай че пътят му е бил избран неправилно, денят може да премине доста тежко. За да не се случва това, е необходимо човек да се освободи от всичко, за да види ясно своя път.

Добре е този ден да премине в уединение, далеч от всякакви изкушения, като човек се отдаде на размисли и проверка на своята интуиция.

Излишествата в храненето и в интимностите са нежелателни. Напротив, човек трябва да е смирен и аскетичен и да се покае за греховете си.

Ако в дадения лунен месец това е последният ден, той може да даде изход.

Необходимо е да се знае, че човек носи отговорност за всичко, което става на Земята, затова е добре да не се плаши от борбата със злото. Освен това денят е добър за връщане на всякакви дългове, включително и нематериални. Може да се въдвори ред в дома, в стопанството.

Сънищата, сънувани в този ден, не се сбъдват. Енергията отслабва и е добре човек да се погрижи за надеждна защита. В дома не трябва да остава нито едно тъмно ъгълче, навсякъде трябва да има светлина. Освен електричеството хубаво е да горят и свещи, най-добре църковни.

Не бива да се вярва на никакви обещания, слухове и прогнози поради опасността от измами. Категорично не се препоръчват гадаенето и други подобни практики.

Висока опасност от падания и катастрофи. Не се препоръчва предприемането на каквото и да е. Добре е да се направи очистване на организма.

Ако това е последният ден от лунния месец, благодарете му за уроците и откритията, които ви е донесъл, и с чисто сърце се пригответе да встъпите в новия лунен месец.

Лунен календар

Хороскопи

 

Ден на Слънцето. Двайсет и осмият лунен ден е благоприятен за всякаква работа, при това извършвана с максимална енергия.

Този ден е необходимо да се проведе дейно и да се запази добро настроение. Така също денят е подходящ за всякакви начинания – човек може да строи, да се занимава с творчество или земеделие, да прави покупки, да подарява и да получава подаръци... С каквото и да се занимава в този ден, го очаква успех.

Независимо че е необходимо да се съхрани доброто настроение, човек не бива да губи контрол над себе си. Добре е да разпръсква около себе си добри мисли. Не се препоръчва много четене, за да не се уморяват очите.

Заболяванията, започващи в този ден, може да доведат до усложнения и от тях са най-застрашени недружелюбните хора. Най-уязвими са главата и мозъкът. Често кръвното налягане „играе“ нагоре-надолу. Показана е растителна храна и натурални сокове.

Насън човек може да види предишно прераждане, но и сънищата са само предупреждение, така че само от човек зависи ще се сбъднат ли те или не.

Хармонията на този ден не бива да бъде нарушавана по никакъв начин. Да се избягват сеченето и рязането на дърва, копаенето на земята и убиването на насекоми.

Лунен календар

Хороскопи

 

Забравете днес за материалното. Двайсет и седмият ден от лунния календар е посветен на вътрешния, духовен свят на човека.

В този ден следва да забравим за материалния свят и да се постараем да поддържаме леко и отпуснато състояние, което да ни помогне в разрешаването на много вътрешни въпроси.

Най-добре е когато човек прекарва този ден на път, защото тогава се настройва на съответната вълна.

Това е още един ден, в който не трябва да се изразходват сили и енергия напразно. Злоупотребата с натрупания потенциал е нежелателна, иначе може организмът да се изтощи.

Не е желателно също така в този ден човек да се оглежда в огледалото – от това той може да получи чувство за непълноценност. Най-добре е този ден да се посвети на медитация, тъй като може да се получи интуитивно прозрение и да се види дългочакан изход от ситуация, която отдавна търси решение.
Полезни ще бъдат знанията и навиците, получени през този лунен ден. Може да се тръгне на пътешествие, особено по вода. Също денят е благоприятен за градинска работа и цветарство.

В двайсет и седмият лунен ден човек се учи ад познава света откъм неочакваната му страна, която по-рано е била недостъпна за него. Добре е в този ден човек да разплати дълговете си.

Денят е подходящ за слушане на музика и разходка сред природата. Не се ходи на гробища, за да не се изразходва енергия в печал и тъга. Не е желателно да се консумират картофи и цитруси. Също денят е неподходящ за сключване на брак.

Най-уязвими в този ден са коленете и върху тях не бива да се оказва никакво лечебно въздействие. Може да се наруши кръвообращението и да се обострят тромбофлебитите.

Лунен календар

Хороскопи

26Двайсет и шестият лунен ден е свързан с промяна на ценностната система на човека, когото той вижда себе си сякаш отстрани. Вътрешната трансформация може да доведе до сериозно недоволство за това, което в резултат се открива пред човек.

Няма никакъв повод за песимизъм, тъй като това е само подготовка за последващите действия, които също може да подлежат на промени. Не пречи в този ден въздържането в храненето и в секса, поради високата вероятност от преразход на скъпоценна енергия.

Този ден се смята за един от най-критичните, когато хората може да се скарат и да се суетят, без да получат никакъв резултат. Добре е да се избягва излишният разход на енергия и да се посвети денят на почивка.

Желателно е да не се харчат пари, понеже има риск да бъдат загубени напразно.

Необходима е трезва оценка на действителността и стремеж към опознаване на живота. Всичко произтичащо следва да се приема философски, тъй като се смята, че в този ден човек е подложен на проверка на неговия егоизъм.

В този ден е полезно да се приемат сурови зеленчуци, цитрусови плодове, риба. Месото не е желателно, както и зеленчуците с кръгла форма. Най-добрата храна през този ден е червената боровинка във всичките й видове.

Общуването в този ден може да няма желания резултат. Най-добре е времето да бъде прекарано в работа с книги и без да се допуска пренапрежение.

Често човек изпитва меланхолия. Не се препоръчва в този ден да се провеждат водни процедури. Не бива да се натоварват бедрата, да се тича, да се провеждат лечебни процедури. Нежелателно е и също ваденето на зъби.

Ако хората, родени в този ден от лунния календар, се борят с гордостта и високомерието си, ще се радват на щастие.

Лунен календар

Хороскопи

25Ден за отдих

Двайсет и петият лунен ден се явява пасивен и посветен на вътрешния свят на човека. Добре той да бъде прекаран в уединение и размишления.

Ако има възможност, добре е човек да бъде край вода, дори да поплува. Колкото и да е странно, това помага човек да си събере мислите и да се съсредоточи върху главното. Вземането на каквито и да е решения може да се ръководи изключително от интуицията.

Добре е да се оцени всичко, което човек е успял да направи в течение на този лунен месец и значимостта на свършеното. Когато човек чувства силите си изчерпани, необходимо е да ги използва само за важни задачи, а не да ги разпилява напразно.

Не бива в нищо да се бърза, напротив – необходимо е да се проявява разумност. Търсенето на път за развитие ще бъде плодотворно, ако той е основан на опита, мъдростта и интуицията.

Не е желателно сключването на брак в този период. В храненето е добре човек да се ограничава. Препоръчват се очистителни процедури, които ще помогнат човек да чуе вътрешния си глас и да повиши своята духовност.

Също така четвъртата лунна фаза способства за понижаване на теглото, което е добре да бъде взето предвид от хората, искащи да се подложат на диета. Внимателно човек да се отнася към коленните стави. Нежелателно е каквото и да е лечебно въздействие върху ушите.

Ако човек сънува лоши сънища в тези дни, добре е да прочете молитва на сутринта и да измие лицето си със студена течаща вода.

Хората, родени в двайсет и петия лунен ден, са способни от ранно детство да проявяват мъдрост, която ще удивлява околните. Към недостатъците им се отнася тяхната мудност във всичко.

Лунен календар

Хороскопи

Страница 1 от 3
Real Time Web Analytics