Понеделник 2 Октомври 2023
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Четвъртък, 15 Май 2014 00:00

Кармичните задачи на Зодиака - II-ра част

Оценете
(0 гласа)
Кармичните задачи на Зодиака - II-ра част sxc.hu

Вижте тук кармичните задачи на Овен,  Телец, Рак, Близнаци,Рак, Лъв и Дева.

 

 

Везни

Тази личност в миналите си превъплъщение е имал отношение към формирането на човешките отношения, а така също е способствал   за взаимното разбиране и примирение между отделните участници в обществото. Сега той е способен да излее запасите от мъдростта си във формата на опит, натупат в миналите му животи. Своеобразната карма за подобряването е качеството на взаимоотношенията, където Везните се учат да включват всички нови типове хора и тяхното мнение в рамките на собственото им разбиране.В сегашния си живот Везните са свързани с голям брой хора, с които те са се свързвали в предишните си животи и вероятно ще им се наложи за плащат своите кармични дългове.Колкото повече личността се грижи за собствената си изгода, толкова повече той рискува да обезцени опита, който е получил в миналите си животи. Знакът на Везните често плаши своите подопечни, но благодарение на вътрешната си хармония им помага да отгледат по   Знак Весов часто путает своим подопечным их пути, выбивая почву из под ног, но благодаря внутренней гармонии помогает взрастить ростки красоты и добра даже на пустом месте, подобно прекрасной орхидее. Спокойствие и упорядоченность во всём гарантирует Весам процветание, а хаотичное бесконечное метание из крайности в крайность - тупик развития и увядание.

 

Скорпион

В този знак душата се е сблъсквала с най-сложните кармични уроци. Миналите превъплъщения са били изпълнени с непредсказуеми постъпки или са повличали сериозни промени и трансформации в живота на други хора, но не са били довършени. Сега личността сякаш е разтревожен от усещанията, че измъкват пътеката изпод краката му за това често заема отбранителна позиция. Не е изключено в миналите си животи Скорпионът да е преминал през огън и вода, за да  „унищожи” някои лъжливи ценности. Сега ще им се наложи да създадат нови ценности, според които да живеят. Всички Скорпиони рано или късно се сблъскват с някаква мистична сила и непредвидени ситуации, докато кризите, натрупващи една върху друга, не доведат до желанието за духовно пробуждане и усъвършенстване.

 

Стрелец

В този живот Стрелецът сякаш получава покана да се присъедини към хората и обществото, тъй като в миналите му превъплъщения личността му е имала трудности в сферата на сътрудничеството.Кармичното продължение на обособеността и непоколебимата увереност в своята правота затруднява честната оценка на собствените действия. Често личността бяга от отговорност, иска да се измъкне по-бързо от задълженията си и да получи свобода, без да осъзнава, че всяко действие поражда съответното противодействие. Стрелецът се старае да съхрани чувството си за свобода и така животът му се затрупва от несвършена работа. Но ако той съсредоточи вниманието си върху дадена сфера, резултатите от усилията му ще бъдат много по-плодотворни. В този живот Стрелецът се учи да се слива с обществото и да не се държи като слон в стъкларски магазин, да действа тактично и да уважава чувствата на останалите.Урокът, който трябва да научи е да вижда света не само през своите очи, но и през тези на другите, за да стигне до осъзнаването, че отрицателните качества, които приписва на останалите са неговите собствени черти, които той не е разбирал и приемал.

 

Козирог

 
Козирогът е знакът на натрупаната карма. В миналите си животи той е принадлежал към т.нар. кастова система, където е бил удостояван с уважение и почит. В резултат в новото земно превъплъщение основният мотив за действията му е постигането на статус и престиж, животът е като личен кръстоносен поход, заради доказването на способностите си. Козирогът е мъжки знак, умее да върши най-трудната работа, да се справя с големи отговорности и задължения. Но той трябва да се научи да приема и женствената си роля – своебразен кармичен преход от тежестта към лекотата, от старостта към младостта, от равнодушието към топлината. Не случайно Козирозите са енергични дори в зряла възраст и сякаш не остаряват. Минавайки през жизнения си опит, на Козирога е предписано бавно, но вярно да разкрива чувствителността и възприемчивостта, а не да се затваря в себе си.

Водолей

 Знакът на Водолея посочва корените на минал живот, в който личността се е интересувала от принципите на равенството и справедливостта. В настоящия живот е дадена възможност самостоятелно да се изразят възгледите и убежденията си, без да са притеснени от останалите. Вътрешната работа се състои в това да бъдат по-толерантни и да подчинят личната си воля на близките, любимите, приятелите си и човечеството. Ако чувството за справедливост на Водолея не се нарушава, то той е способен на революционни промени в области, където до момента са властвали традициите. Важно е това да е насочено към изкореняване на злото, а не на доброто.

Риби

Сам по себе си знакът на Рибите е кармичен знак на кристализацията на минал опит. Мисията им се състои в преодоляване на предразсъдъците на миналия живот, които пречат на израстването и ясното вникване в нещата. Интуицията на Рибите е силна, но заедно с нея често има и униние и депресия. Предшестващите тенденции – психологически и физически зависимости, зависимост от други хора, чувство за вина към себе си, заради липсата на постижения. Тази инкарнация учи как да се изплува от гъстата мъгла на илюзиите. В сегашния живот Рибите се учат да се измъкват от събития и обстоятелства, да преодоляват трудности и развиват способността си да казват „не”. Мнозина с подобно положение на звездите в свой предишен живот са били преследвани и затова прекрасно разбират страданията на другите – това е най-ценното им качество.

 

 

Кармичните задачи на Зодиака - I-ва част

 

Прочетена 8738 пъти Последно променена в Четвъртък, 15 Май 2014 14:07
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics