Сряда 3 Март 2021
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Сряда, 18 Декември 2013 14:30

Стрелец - Годишен хороскоп 2014 г.

Редактор
Оценете
(2 гласа)
Стрелец - Годишен хороскоп 2014 г. Изображение: Десислава Карчева

Стрелецът ще пренесе много от старата в Новата година и така трябва да бъде. Основни за вас остават въпросите, свързани с дома, семейството, децата. Грижите ви за подобряване на условията в семейния ви живот отнемат повечето ви време и усилия, не съжалявайте за това.Хубавото е, че ще имате достатъчно финансови средства, за да изпълните замислите си. Може дори да получите неочаквани приходи.

През февруари може да се почувствате недостатъчно признати. Това неразбиране ще ви нарани, не забравяйте обаче, че всеки има право на свой поглед върху нещата и собствено мнение. Не реагирайте бурно. Това е знак да забавите темпото и да си починете. Може би именно така близките ви ще оценят всичко направено от вас до момента.

Март ще ви тласне напред. Смътно ще усещате напиращите сили за нещо ново, но с напредването на дните желанията ви ще се избистрят все повече. Обстановката у дома ще се подобрява. Обвързаните Стрелци нека не поглеждат към друг партньор. Сега не му е времето. Притежавате всичко, от което имате нужда.

Заделете си финансови средства за април, тъй като месецът може да изиска от вас допълнителни, непредвидени средства. Ако не сте подготвени за тези харчове, доста трудна ще преживеете загубата им. Събитията през този месец ще извират изненадващо. Тъкмо ще си мислите, че сте приключили с нещо и настъпва период на спокойствие, когато изведнъж в най-неочаквания момент ще изникне друго. Мъдростта, спокойствие и оптимизмът ще ви помогнат да се справите с предизвикателствата на този месец.

Май ще ви донесе заслуженото спокойствие, удовлетворение и признание от страна на другите. Бизнес успехи ще имат най-вече тези представители на знака, чиято дейност е свързана със закона, политиката и администрацията. Позициите ви ще се затвърдят. Периодът е добър за решаването на юридически въпроси. Успешни ще са пътуванията зад граница. В личния живот, обаче бъдете умерени и в желанията и харчовете си.

От 7 юни до 2 юли избягвайте такива дейности, като смяна на работата; подписване на договори, важни документи; оформление на документи, справки, други документи; покупка или смяна на дом, преместване;    наемане или даване под наем на помещения; покупка или продажба на битова и друга техника; на автомобили; вземане и даване на заеми; тръгване на път по нови и непознати места; изпращане на важни писма, документи, пратки и т.н.; нови запознанства и изясняване на отношения.

От 17 юни за вас започва нов период. Ще се засили обществената ви активност, ще нарасне интересът ви към пътувания и развлечения. Настъпват добри времена за тези от вас, които се занимават с изкуство. Отношенията с по-младите от вас ще са хармонични. Жените, които искат за забременеят ще постигнат целта си. Всички дейности, свързани с родителството ще се развиват успешно и ще дадат добър резултат. Ще бъдете неудържими и нищо няма да може ви спре по пътя към постигането на целите ви.

Август е подходящ за лятна почивка. Ще имате всичко, от което се нуждаете: разпускане, нови запознанства, приятно общуване.

Септември ще ви дари с нови и приятни събития у дома. В работата си, обаче бъдете внимателни. Не започвайте нови проекти, не се предоверявайте на партньорите си. Изобщо, не извършвайте никакви рисковани действия.

Октомври ще ви зарадва с приятно общуване на всички фронтове. И с приятелите, и с близките, и с колегите времето ще протича приятно и ползотворно. Използвайте тези моменти, за да затвърдите позициите си, да прокарате идеите си, а защо не и за да постигнете целите си.

През ноември хора, от които не сте го очаквали ще постъпят некоректно с вас. Не бързайте с планове за отмъщение. Трябвало е да се случи, но вас ви пазят по-висши сили. Няма да разберете техните мотиви, така че не се хабете напразно. Имало е да става. Най-важното е да запазите самочувствието си и да не приемате обвинения.

През последният месец на 2014 г. ще ви се иска да избягате от всички, да се усамотите. Тези, които истински ви обичат ще усетят настроението ви и ще направят всичко възможно да направят всекидневието ви празник. Очаква ви голяма компенсация, любов и взаимност!

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Любовен хороскоп 2014 г.

Астрология

Астросвят

Хороскопи

Прочетена 1703 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics