Събота 13 Юли 2024
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Сряда, 31 Декември 2014 12:21

Близнаци - Годишен хороскоп за 2015 г.

Редактор
Оценете
(0 гласа)

Още от първите дни Новата година ще накара представителите на знака Близнаци да преразгледат много от възгледите и намеренията си във всеки един аспект от живота им. Необходимостта от промяна ви притиска и вие ще трябва да ѝ угодите. Имате невероятен потенциал и ви трябва съвсем мъничко повече вяра и дисциплина, зад да развиете възможностите си в собствен бизнес. Опитайте се да привлече партньора си към идеите си, за да не ревнува от вашето отсъствие  по време на реализирането им.

Януари 2015 за представителите на зодия Близнаци ще е време, през което да преразгледат плановете си, както в работата, така и в личния си живот. Вие сами ще почувствате, какво и как трябва да бъде променено. Помислете аз възможности за развиване на собствен бизнес или за неговото разширяване, ако вече имате такъв.

С напредването на дните ще набирате скорост и ефективността от работата ви ще е видима още през първите дни на февруари. Опитайте се да довършвате всичко, започнато по-рано. Умората в края на месеца може да ви направи по-нервни и да ни превърне в лесна плячка на емоциите ви и на недоброжелатели. За това точно тогава не вярвайте на комплименти и предложения от страна на представители на противоположния пол. През март звездите ви съветват да намалите темпото. Сега е време, когато е по-добре да  се откажете от активни действия и да се вслушвате повече в интуицията си. Отделете повече време за себе си и за възстановяване на здравето ви.

Ако през март не сте се решили на такава важна стъпка като брак, ако имате дълготрайна връзка, април ще ви донесе нотка на новост във връзката ви. Този месец може да стане решаващ за онези представители на знака, които все още търсят своята половинка. Любовта може да ви изненада в личността на човек, когото познавате отдавна, но до момента сте гледали на него само като на приятел или  колега. С отминаването на пролетта и наближаването на лятото здравето ви ще ви даде сигнал, че е време да се погрижите за него. Няма да ви е трудно с изобилието на пресни зеленчуци и плодове. Не забравяйте и да  излизате по-често на чист въздух.

Юни е подходящ за решаването на въпроси, които са останали неразрешени по-рано. Деловата активност е добре да отложите за друг месец. Преценявайте реално с какво бихте могли да се справите и с какво – не. Бъдете пестеливи, тъй като ако ви се наложи да искате пари назаем, трудно ще намерите.

През юли облаците на хоризонта ще се разсеят или ще служат само за сянка в прекалено горещите дни. Вярата ви в доброто развитие в дейностите, свързани с работата и личните отношения, ще се оправдае. Ако имате въпроси за изясняване с половинката си, сега е моментът да го направите. Това ще допринесе за хармонията във връзката ви.  Възможно е тогава да получите и изгодно бизнес предложение.

Август е месецът, в който трябва да си дадете почивка. Работата през този месец ще ви лиши от последните ви сили. Организирайте почивката си с верни приятели и любимите хора. Не се колебайте да отидете на място, на което никога не сте били. След ефективната почивка есента ще ви завари готови за подвизи. Сега вече ще имате необходимите сили и кураж да осъществите желанията си, които отдавна замисляте. Поговорете честно със себе си и изяснете какво и защо точно искате. От там нататък – действайте.

Логично октомври ще донесе промени в служебно отношение. Вашата организираност ще ви позволи да започнете развиването на допълнителна дейност, която естествено ще допринесе и за доброто ви финансово състояние.  Това обаче ще ви натовари и още през ноември ще почувствате нужда от това да си починете.   Защо пък не – организирайте една неочаквана есенна ваканция с цялото семейство.  Очакват ви незабравими преживявания. Декември ще ви изненада приятно с добра новина, но вие наистина я заслужавате.  Ако имате висшестоящ над себе си не се колебайте да обсъдите заплащането ви. Постарайте се да приключите по-важните задачи още в средата на месеца, за да можете да посрещнете следващата година по начина, по който желаете.

 

Автор: Евгения ГиговаПрочетена 6335 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics