Събота 13 Юли 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Сряда, 30 Декември 2015 00:00

Годишен хороскоп 2016: Везни

Оценете
(0 гласа)
Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпуска. Всичко ще протича спокойно и без никакъв натиск от когото и да е било от офиса ви или семейството. Опитайте се да използвате максимално това време за себе си. Погрижете се за външния ви вид, подредете у дома ви, прочетете любимите ви книги. Може да си направите и срещи с приятелите, с които не сте успели да се видите по празниците. През последната седмица на месеца вече ще трябва да запретнете ръкави и да започнете да работите по новия проект, който ви очаква в работата.
Февруари е добър месец не за активни действия, а за наблюдение. Съвсем спокойно може да се отпуснете, да се настаните удобно в креслото си и да си водите записки за това, което се случва около вас и как реагират другите на него. Това вероятно ще ви потопи в спомени и ще събуди заспали чувства… Как да реагирате никой не може да ви каже, освен сърцето ви.
През март няма да имате време да седнете на едно място. Ако душата ви жадува за промени, заглушете разума и действайте. Промяната във всяка една област ще доведе до възход и възраждане за вас.
Април ще е месец за любов и нищо друго няма да успее да заеме по-продължително място в главата ви. Ще имате доста откровени моменти, изясняване на отношенията и момент, в който ще трябва да решите точно по какъв начин да продължите напред.
Не планирайте почивката си за първия летен месец, защото през май и юни ще ви се наложи да поработите здраво. Ще имате работоспособност за двама така че не пропускайте тази възможност да наваксате и дори на надминете колегите си.
Юли ще ви поднесе изненада. Нещо, което сте зачеркнали от живота ви ще ви бъде поднесено на тепсия. Това, което търсите ще откриете лесно, но трябва да проучите всички възможни начини. Не се срамувайте да си поискате повишение от шефа. Някои представители на знака ги чака сватба, а други – съдбоносна среща с така търсената половинка.
Август е вашият месец за почивка, когато звездите ще ви дадат почивка от всички натоварващи събития в служебния и личния живот. Толкова дълга, че ще се молите нещо да се случи. Тогава може да прочетете всички книги които до момента не сте успели.
Септември и октомври за месеци, в които може да натрупате сериозни спестявания. Работа и пак – работа. Това ще бъде есента за вас.
Ноември ще ви предложи възможности, в които с удоволствие и ефективно да похарчите натрупаните активи. Сега е моментът да се затворите у дома и да извършите мечтаните промени по интериора.
Вероятно всичко това ще ви умори и може да се почувствате в задъдена улица през празничния декември. Съдбата няма да ви изостави и ще ви подскаже верният път и изход от ситуацията. Усмивката ще е това, което ще ви помага най-много.
През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:
5-26 януари
28 април – 22 май
30 август- 22 септември
19 декември – 8 януари 2017 година.
Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.
Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Източник: Actualno.com
Прочетена 3877 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics