Вторник 27 Февруари 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Четвъртък, 31 Декември 2015 00:00

Годишен хороскоп 2016: Стрелец

Оценете
(0 гласа)
През първия месец на Новата година на преден план ще бъде общуването с роднините. Ще бъдете търсени за помощ, компания, възраждане на традиции. Не си и помисляйте да се измъкнете. В процеса на тези действия ще разберете, че не само не е толкова страшно, но и ценно да се събирате със своите близки. Това ще ви даде усещането за цел и предопределеност.
Февруари за вас ще е най-добре да посветите по-голямата част от времето си на кариерата. Някоя рутинна задача ще се окаже пътят ви към върха, затова не пренебрегвайте нито една от дейностите, които ви влизат в задълженията и не ги прехвърляйте на други хора. Така може да изпуснете шанса и той да бъде предоставен на някой друг.
През март вече ще може да си позволите да намалите темпото. Тогава обърнете повече внимание на здравословното ви състояние. Ако не се чувствате във форма не пренебрегвайте сигналите, които ви дава тялото. Опитайте се да не се претоварвате, както физически, така и психически. Направете си профилактични прегледи и спазвайте указанията на лекуващия ви лекар.
Така ще възстановите силите и тонуса ви, които ще са ви нужни през април. Тогава на хоризонта ще се появят розови облаци, за които трябва да сте готови. Нови познанства, романтични срещи и възраждането на стари отношения ще ви оставят без дъх през този месец. Внимавайте от това да не пострада работата ви и се пригответе за нощи, в които да наваксате пропуснатото да свършите в офиса.
Май може да ви завари в малко по-апатично настроение. Не позволявайте това да се случи. Нужно е само да се огледате и веднага ще намерите нови цели, за които да се заловите. Не се страхувайте да смените посоката и да вложите сили в ново начинание. Визуализирането на резултата ще скъси пътя към него.
Най-важното, което трябва да направите през юни е да въведете ред във финансите ви. Върнете заемите, погасете кредитите, но без да взимате нови за целта. Освен това не давайте и не взимайте пари назаем. Опитайте се да свършите всичко, което е останало недовършено. Това няма да ви коства толкова усилия, колкото си мислите и от плещите ви ще падне огромен товар.
Юли ще е вашият късметлийски месец. Каквото не решите да направите, то няма да се случи. Може да действате смело и с размах, както в личния, така и в служебния живот. През юли мечтите ви ще се осъществяват мигновено, само трябва да ги пожелаете.
През август ще ви се наложи да поработите повече, отколкото предполага този отпускарски месец. Това няма да нанесе щети на личния ви живот, тъй като партньорът ви ще прояви разбиране. Именно сега някои представители на знака може да се замислят за предприемането на по-сериозна крачка в отношенията с половинката си.
Есента ще ви завари в ролята на удовлетворен, от постигнатото в живота, човек. Месеците до декември имате възможността да станете финансово независим и още повече – да споделите постигнатото със семейството ви. Какъв по-добър завършек на годината от това?
През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:
5-26 януари
28 април – 22 май
30 август- 22 септември
19 декември – 8 януари 2017 година.
Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.
Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Източник: Actualno.com
Прочетена 3848 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics