Вторник 25 Юни 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Четвъртък, 31 Декември 2015 00:00

Годишен хороскоп 2016: Козирог

Оценете
(0 гласа)
Януари ще е един месец на спокойствието и своебразен празник за представителите на знака Козирог. Ангажиментите ще ви позволят на имате повече свободно време, което да прекарате с близките и приятелите си. Опитайте се това да не ви попречи да изпуснете нишката в работата ви. В края на месеца са възможни промени в служебната сфера, за които вие трябва да сте подготвени. Не се колебайте да използвате връзките, които имате.
Отговорност ще е ключовата дума за февруари. Тогава от вас ще се иска да изчистите сметките си. Това не се отнася само до финансовата страна на въпроса. Ако виждате, че отношенията ви с някого са пострадали по ваша вина намерете сили в себе си да се извините. Няма да ви е лесно, но това ще ви позволи да продължите напред начисто. Бъдете честни и откровени с останалите, каквото и да ви коства това. По този начин ще предразположите мнозина към себе си.
През март ще има повече оптимизъм във всекидневието ви. Оглеждайте се за нови дейности, в които да се включите и не се притеснявайте да смените сферата на работа. За това ще имате подкрепа от страна на партньора ви.
Април ще ви завари във върхова форма. Месецът ще ви поднесе малки, но многобройни щастливи моменти, свързани най-вече със семейството. Самостоятелните Козирози ще срещнат човек, заради когото не биха искали да са толкова самостоятелни. Тези от тях, които вече са в брак може да преживят своя втори меден месец.
Май ще бъде цветя и рози. Разбирателство ще има в офиса и в дома. Освен това ще имате възможността да се поглезите с нещо, което отдавна мечтаете да си купите. Нека покупката стане благодарение на средства, които сами сте спестили, без да взимате пари назаем.
Юни и юли само ще „лайквате“ снимките на другите от морето, а вие със запретнати ръкави ще „пазите“ офиса. Това може да ви тласне към мисли за смяна на работата, но трябва да отчетете факта, че сте в извънредни условия, които скоро ще се променят. Ако недоволството ви е от по-ранен период, тогава действайте смело.
Август ще донесе промяна в личните отношения за онези, които отскоро са във връзка. Приготовленията за съвместна почивка са сериозно изпитание за повечето двойки. Дайте си сметка дали може да се примирите с недостатъците на партньора ви и не се опитвайте да излъжете сърцето си, но и не правете от мухата слон.
Септември ще изведе на преден план въпросите, свързани с мястото, където живеете. Не отлагайте за по-късно ремонта, ако е необходим. Сега може да промените и интериора.
Последните два месеца на 2016 година ще донесат на представителите на знака баланс между служебните и личните отношения. Очаква ви период на разбирателство и баланс между личния и професионалния ви живот. Бъдете благодарни за това.
През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:
5-26 януари
28 април – 22 май
30 август- 22 септември
19 декември – 8 януари 2017 година.
Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.
Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.
Източник: Actualno.com
Прочетена 5044 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics