Събота 13 Юли 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Четвъртък, 31 Декември 2015 00:00

Годишен хороскоп 2016: Водолей

Оценете
(0 гласа)
Още през първите дни на Новата година в живота ви ще се появят нови хора. От друга страна отношения, които са приключили по не най-добрия начин може да получат възможност за възраждане. Не таете обида в себе си, но и не се раздавайте изцяло там, където сърцето ви подсказва, че може да бъдете използвани.
Февруари ви съветва да отдадете силите си на работата. Ще е нужно разширяване на дейността, но започването на нови проекти не е препоръчително. Сега трябва да се съсредоточите върху постигнатото и да го затвърдите. Времето не е подходящо и за започването на нови връзки.
Март ще ви даде възможност за ново начало. Не се страхувайте да се обърнете към новото, както в работата, така и в личния живот. Очакват ви незабравими срещи, които ще променят живота ви. Някои Водолеи ги очаква попълнение в семейството. Това може да бъде друг човек, дете или домашен любимец. В работата ви не се колебайте да давате предложения и да поемате инициатива. Това ще ви изстреля на върха.
През април се доверете на интуицията ви. Съдбата ще ви подсказва какви точно стъпки да предприемете. Месецът е подходящ за скъсяването на разстоянието между вас и роднините ви. Ако имате къща извън града намерете време да отидете и да ѝ обърнете внимание. Такива дейности като почистването на двора, прибирането на шумата или на съчките ще ви покажат красотата от близкото съдействие с природата и по един необикновен начин ще повдигне самочувствието ви.
През юни любовта ще е първо място във всекидневието ви. Не се страхувайте да кажете думите: „Обичам те!“. Не се страхувайте и да изкажете на глас мечтите си, колкото и смели да са те. Вие сте достойни за всичко, което си пожелаете, защото сте си го извоювали. Единственото, от което трябва да се въздържате е това да натрапвате вижданията си на останалите. Не очаквайте, че всички може да ви разберат. Нивото ви е доста високо.
Юли и август ще изискат от вас повече усилия по отношение на мястото, което обитавате. Вероятно ще се наложат някои промени. Направете така , че вие да сте инициаторите за тях. Така ще ги понесете по-лесно. Предните месеци може да се наложи да спестите някой лев, за да си ги позволите.
Септември, точно, както учениците, ще ви се наложи да поработите здраво. Колкото и да ви е трудно ще ви се наложи да общувате повече, от колкото ви се иска. Всички усилия, които положите дори извън вашето желание ще са във ваша полза. Някои представители на знака може да намерят партньора, за когото са мечтали.
Октомври също ще ви предостави възможности за развитие най-вече в професионален аспект. Периодът е подходящ за записване на курсове за професионална квалификация, изучаването на чужди езици или шофьорски курсове.
През ноември на първо място за вас трябва да е семейството. Не се страхувайте от откровените разговори с половинката ви. Много е важно да няма недоизказани неща между вас и любимия ви човек.
Декември е месецът, в който ще си починете в духовно отношение. Няма да има проблем, който да ви тормози или недовършена работа, която да изисква да отделите извънредно време за нея.
 
През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:
 
5-26 януари
 
28 април – 22 май
 
30 август- 22 септември
 
19 декември – 8 януари 2017 година.
 
Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.
 
Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.
 
Източник: Actualno.com
Прочетена 4125 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics