Събота 13 Юли 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Четвъртък, 31 Декември 2015 00:00

Годишен хороскоп 2016: Риби

Оценете
(0 гласа)
Истината е, че едва изчакахте януари, за да започнете промените в живота ви. Календарът, обаче не може да е единствената причина за това да правите това или онова. Особено ако не си давате ясна сметка защо точно искате дадено нещо да се случи. Затова звездите ви съветват да потиснете желанията си. Намерете творческото изражение на мечтите си. Имате много начини да го направите без да обърквате живота си.
През февруари Рибите изпадат в своята Сатурнова дупка. Не се давете. Шавайте енергично с перки и хриле. Поемайте колкото се може повече кислород. Запълнете всекидневието си с колкото се може повече работа, за да не чувате налудначавите мисли в главата ви. Вие сами знаете колко опасно е да им се подадете. Също така не забравяйте, че най-тъмно е точно преди разсъмване. Естествено, вие ще устоите на всичко, което Съдбата ви предложи и март ще ви посрещне подобаващо – с нужните за вас промени, нови хора и приятели, нови хоризонти пред вас, които очакват точно вас, за да ги достигнете. Ентусиазмът ви и желанието за живот и действия ще е обратнопропорционален на това от първите дни на годината. Единственото предупреждение на звездите е да не се доверявате прекалено на хората, особено тези, които познавате от скоро.
През април онези от вас, които са се чувствали самотни ще намерят своята половинка. Звездите ви съветват да се погрижите и за старите ви отношения. За приятелството трябва да се грижим. През този месец за вас ще е добре да бъдете по-близо до вода.
Месец май ще ви донесе чувство за свобода. Само трябва да знаете какво да правите с него. Във всеки случай това не означава да се затворите у дома и да се депресирате. Това е време, в което трябва да разплатите дълговете си. Това ще ви донесе важно за вас успокоение.
Юни е месец на творчество. Вложете силите си във всяко изкуство, което ви е достъпно. Вложете усилия и душата си. Освен това обърнете внимание на здравето си. Не пропускайте профилактичните прегледи.
Юли рискувате да се потопите в тъга. Изходите от тези две ситуации са две – или се потопете в работа, така че да не мислите за друго, освен за нея, или да излезете в отпуска.
Краят на лятото е подходящ за планиране, за да може през септември да се впусне през глава в работния процес. Това обаче не означава, че трябва да забравите близките и семейството си. Съществува такава опасност, която ще създаде повод за ненужни конфликти. Не забравяйте и да обърнете внимание на децата. Прекарвайте повече време с тях и в разговори.
Времето за успешни преговори и контакти е октомври и ноември. Не пренебрегвайте и не подценявайте колегите си. От тях ще дойде важна за вас помощ. Дипломатичните ви умения може да ви помогнат в издигането в службата. В личния живот не забравяйте, че компромисът е важна част от взаимното разбирателство и желание за безоблачен съвместен живот.
През декември списъкът с изпълнените задачи ще ви изпълни със задоволство. Тези, които не сте успели просто си пожелайте за следващата година.
През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:
5-26 януари
28 април – 22 май
30 август- 22 септември
19 декември – 8 януари 2017 година.
Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.
Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.
Източник: Actualno.com

Прочетена 9075 пъти
Още в тази категория: « Годишен хороскоп 2016: Водолей
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics