Сряда 12 Май 2021
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Сряда, 14 Май 2014 10:00

Кармичните задачи на Зодиака - I-ва част

Оценете
(0 гласа)
Кармичните задачи на Зодиака - I-ва част freeimages.com

Всеки зодиакален знак има своите особености, послания и задачи, които носи от миналото и трябва да усъвършенства през настоящия си живот. Ето какви са те за всеки един от тях.

 

Овен

Овенът е признак за млада и незряла карма. Той отделя своите желания и потребности от колективните, като често е изключително егоистичен. Овенът трябва да се концентрира не само върху своите потребности, но и върху тези на близките и любимите си хора. В миналите си прераждания много Овни са били безславно загинали воини или хора, способни на жертви, които околните не са оценили. Затова душата на Овена носи следата на обидата от това, че наградата от подобни усилия не е била получена. Това поражда инат и своеволие без да може да се открие собственото Аз. Овенът ще постигне висок духовен потенциал след като се научи да помага на хората без да очаква награда. Понякога за него е полезно да се уединява за кратко, за да натрупа разпиляната енергия.

  

Телец

В миналите си животи Телецът е бил много впечатлителен. Сега той не хаби живота си за емоции, но успява да се справи със страстите, страховете и желанията. Съществуват обаче редица навици, идващи от миналото, като липса на бързина, нерешителност, мудност и трудност при взимането на решения. Най-големият урок за тях е да накарат сърцето да управлява разума. В сегашното си въплъщение им е предназначено да преминат от ролята на този, който е жънел успехите в човека, който посява семената. Така мисълта му е източник на нови начинания. Жилището на Телеца е сфера, която е много важна за него. И този дом не трябва да е празен. Независимо от любовта му към комфорта и парите, семейните ценности остават най-важната част от живота му.

 

Близнаци

Близнаците не са изкушени от житейските дела на миналите си животи... затова те харчат лъвска доза енергия за овладяване на изкуството на общуването. Обикновено чувства огромна потребност в информация и обучение. Често пред Близнаците стои проблемът за избора. Близнаците са знакът на съмненията и колебанията в ситуации, в които в минали животи индивидът е считал за не толкова важни. Сега от правилността на избора зависи много. Физическото тяло на Близнаците изисква спортни натоварвания и близост към природата, а умът им е приспособен за усъвършенстване на речта и писането, изучаването на езици и размишления с хуманитарна насоченост. Мисията им се състои в разпространяването на полезна информация. Възможно е точно тук да се крие причината за тяхната неуморност. Сякаш Близнаците трябва да кажат много и да обхванат колкото се може повече пространство. Този знак символизира акцентът на интелектуалния и духовен ръст в миналите животи. По-рано е била определена свобода на изследванията, а сега това те трябва да си припомнят интуитивно или съзнателно.От време на време са полезни пътешествията, за да се достигнат онези далечни хоризонти, които Близнаците са свикнали да търсят. Умствените странствания обаче са много по- полезни.

 

Рак

На примитивно ниво, като същество, което има здрав покрил или раковина, този индивид е скрит и внимателен. Още повече той може да бъде безпощаден към този, от когото се чувства заплашен по някакъв начин. На по-развито ниво на съзнанието Раците непрекъснато търсят израз на интензивните си емоции,  на тях повече от останалите им е необходим творчески подход.   Сексуалните страсти бързо отслабват и ги изтощават енергийно, на тях повече полза им носят искрените отношения и любовта. Роденият под знака на Рак не трябва да прахосва силите си в мимолетни чувства. Винаги съществува възможност да привлечете към себе си любящи хора и да дадете обич на тези, които имат нужда от нея. Най-голямото постижение на индивида е духовната подкрепа на околните, особено на близките хора, но за това е нужно да се работи задълбочено над себе си, за да се превърнете в „рог на изобилието” на разбиране, съчувствие и душевна храна за този, който е „гладен”. Колкото повече „засити” нуждаещите си, толкова по-щастлив ще е Ракът.

 

Лъв

Знакът на Лъва символизира вътрешната сила. В миналия си живот личността не е имало на кого да се облегне. Осъзнавайки рано, че животът му е трябвало да бъде по-добър, той има възможност да създаде такъв със свои собствени усилия. Преди това обаче той трябва да преодолее апатичността си и безгрижието. Продължава тенденцията на миналото си превъплъщение, съжалявайки се заради липсата на помощници и приятели. Но в сегашния си живот Лъвът може да има приятели и партньори от всички слоеве на обществото и това увеличава възможностите му. Самотата му помага да натрупа сили. Лъвът не обича да си губи времето с нещо „второ качество” и може да насочва енергията си към доста грандиозни и полезни проекти. Много личности от този знак преминават трънливия път от бедността към богатството и обратно. Всичко зависи от това на кого посвещават живота си.

  

Дева

Знакът на Девата се изразява, като напомняме за необходимостта от грижа за храма на душа-тяло, като показва на личността най-добрите условия, които биха донесли най-много полза на организма. В миналия си живот Девата е имала отношение към сферата на медицината и целителството и е много важно да не се потушат остатъците от състрадание към човечеството в настоящия живот. Желанието за съвършенство при Девите е изразено в положителен и отрицателен смисъл, като напр. Прекалената критичност към другите. Така че снизходителността към чуждите слабости е една от кармичните задачи на Девата.

 

 

Вижте кармичните задачи на останалите зодии

  

Прочетена 7690 пъти Последно променена в Четвъртък, 15 Май 2014 14:02

2 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics