Сряда 12 Май 2021

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Само за възрастни

18+

Оценете
(0 гласа)

stockvault-black-amp-white-portrait101434Учените установиха броя на бившите  любовници, които повечето хора биха простили на половинката си. Тези, които се хвалят с над 10 връзки се възприемат отрицателно, а тези с под 10 – рискуват да бъдат заподозрени в неопитност, което също не е много перспективно.

Анализът на анкетите сред 1000 души сочи, че 10 е идеалният брой партньори както за мъжете, така и за жените. Все пак 36% от жените и 42% от мъжете биха предпочели настоящият им партньор

Оценете
(0 гласа)

 

Козметично средство, невидимо мастило, съставка в кулинарията, всичко това е човешката сперма, твърди ABC.
А ето и качествата изброени едно по едно:
1. Средство, което прави кожата по-мека „семената течност съдържа антиоксиданта спермицин, който омекотява

Оценете
(0 гласа)

stockvault-jeans-126910Спамът в и-мейлите с предложения за увеличаване на пениса потвърждават: преследването на мечтаните сантиметри не спира, пенисът с размери XXL все още е актуална сексуална фантазия. И все пак кой повече мечтае за пенис като от порнофилм, мъжете или жените? Въпросът може би ще ви се стори несериозен, но нищо не характеризира така добре обществото, като сексуалните фантазии, с които то живее.

Оценете
(0 гласа)

stockvault-plastic-letters---sex107912Отдавна е известно, че прекаляването с гледането на порно не се отразява по най-добрия начин на реалния полов живот на мъжете. Проблемът идва от това, че някои представители на силния пол започват да искат видяното във филмите: по-изкусно поведение от страна на жената, безупречно тяло, по-откровено поведение от нейна страна, нестандартни пози и т.н.

Оценете
(0 гласа)

GСлед обстоен анализ на 100 изследвания, направени през последните 60 години, по въпроса „Има ли я G точката и къде е“, специалист от болницата „Йейл- Ню Хевън“ е категоричен,че такова нещо не съществува! Според д-р Кичевски G точката е мит, създаден от порнографията, списанията и сексопатолозите. Нито едно изследване до момента не е могло да установи месторазположението на точката.

Оценете
(0 гласа)
Във фантазиите си може да правим каквото си искаме и с когото искаме  - без капка срам или страх. Днес може да си представим брутален секс с непознат, утре  - с нежна блондинка, вдругиден – с извънземно! Може да не споделим с никого фантазиите си, но те самите може да ни кажат много за нас самите!

„Понякога си мисля за групов секс“ Някои жени в мечтите си правят групов секс - както с мъже, така и с жени, вариантите са много. Според психолозите това е подсъзнателното желание да си център на вниманието и да бъдете обект на всеобщо желание. Интересното е, че мъжете също мечтаят за секс с повече жени, разбира се, точно по същата причина – да получат любов и обожание в концентриран вид! Затова т.нар. тройка в реалността не винаги оправдава очакванията – в леглото се оказват три Его и всичките искат да са обект, а не субект на желанието! „Представям си, че ме наблюдават“ Стремежът да се демонстрира голотата, психолозите обясняват с подсъзнателното желание да се опълчиш срещу обществения морал. Може би жената усеща потискане на своята сексуалност (например, от страна на мъжа си, който е пуритан). Друго обяснение може да бъде намерено в детството: към ексхибиционизъм са склонни хората, които като малки са наблюдавали сексуални сцени или са участвали в игри със сексуален контекст с други деца. „Фантазирам си за насилствен секс“ Много жени във фантазиите си виждат как правят секс по принуда, т.е. те са в ролята на жертва. Появата на подобни фантазии може да се обясни със стремежа на жената да загуби контрол над ситуацията. На нея й се иска всичко да се случи не толкова срещу волята й, колкото без нейното активно участие: мъжът е направил всичко сам и на нея дори не й се е наложило да го съблазни. Може би в обикновения живот на нея често й се налага да поема отговорност, дори и в секса. Според друго мнение, мечтите за насилие в секса говорят за опит да се снеме вината за полученото удоволствие. Това може да е свързано с ранно развитие на сексуалността и срамът, който детето е изпитало заедно с удоволствието. От тогава сексуалното удоволствие се съпровожда с чувство за срам и страх от последващо наказание. „Мечтая за секс с непознат“ Сексът с непознат е хитът сред женските еротични фантазии. Според специалистите по този начин дамите си позволяват да се разкрепостят. Мисълта за това, че с непознатия може да се прави всичко, се харесва, защото жената няма да се срамува с непознатия и може да не мисли как ще изглежда или ще се представи - важно е само удоволствието, нейното, за това на непознатия, може и да не помисли! Източник: aif.ru Още по темата: Сексуалните фантазии – да се страхуваме или да осъществяваме? 10 секс съвета на всички времена
Real Time Web Analytics