Вторник 22 Юни 2021
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Сряда, 30 Ноември 2011 11:27

Сексуалните фантазии – да се страхуваме или да осъществяваме?

Оценете
(0 гласа)

stockvault-female-posing110185Представяли ли сте си някога, че сте прекрасна принцеса, попаднала в пипалата на страшни чудовища и спасена от смел космонавт в причудлив скафандър? Той ви притиска с прекрасните си ръце и вие започвате да правите секс в безтегловността! Изчервихте ли се? Не се притеснявай, всичко е наред. Психолозите са уверени, че сексуалните фантазии са нещо съвсем нормално. Напротив, ако ги нямате и не сте не сте католически свещенник, който вече 20 години спасява грешни души, може би трябва да се замислите до колко сте свободни в осъзнаването и изразяването на сексуалните си фантазии.

Анализирайки, достойните за порнофилм, сценарии, които рисува вашето въборажение в момента на възбуда, може да разберете за себе си много нови неща.

Принцеса Фантазия
Еротични фантазии имат не само тези, които не са удовлетворени от сексуалния си живот. Дори щастливите двойки не могат без тях. Много често, обаче се страхуваме да си ги признаем. Нас винаги ни влече нещо ново и необикновено, но понякога притеснението е по-силно. За някои сексът е продължение на модела на отоншенията дете-родител, а не на отношенията между вързасните. Тогава може да се появи темата за кръвосмешението или хомосексуалността. Затова ако си фантазирате за забранена връзка между брат и сестра или любовна нощ с участието на най-добрата ви приятелка, не бързайте да се обявявате за психопат или лесбийка. Просто се обърнете към психоаналитик или реализирайте фантазията си, където вие ще бъдете невинна Лолитка, а парнтьорът ви – коварният съблазнител.

Често отражението на всяка наша фантазия може да бъде открита в някоя приказка или мит, но броят на сюжетите в световната култура все пак е ограничен. Анализът на личния ви еротичен сюжет ще ви помогне да разберете себе си по-добре и може би ще ви подтикне към осъзнаването на стари психолигически травми или наскоро възникнали проблеми. Тогава еротичните ви фантазии могат да станат ключът към справянето с трудните ситуации.

Но макар и фантазията да е безкрайна, трябва знаете, че освен спонтанни сюжети има и такива „наложени“ от социума, а също и от засиления сексуален „натиск“ в информационното пространство. От тук идва прословутия секс със стюардеса ,медицинска сестра, учителка, мулатка, близначки и други популярни мъжки фантазии. Момичетата, най-често си представят как ги обладава някой от изпълнителите на Джеймс Бонд, а защо не и Хари Потър, който бааавно сваля наметалото си и изважда от джоба си невероятно голяма вълшебна пръчка!

Небе, самолет, стюардеса

Ако мислите, че женските сексуални фантазии са по-целомъдрени от мъжките – грешите! Разликата е в друго. За мъжете е важна силата на усещането, елементът на риск, игра и опасност. За жените – чувствеността, вниманието към дейтайлите, естетиката.
Не бързайте да ревнувате парнтьора си от сексуалните му фантазии. Мъж, който си представя как прелъстява красива стюардеса в тясната тоалетна на самолета реално едва ли ще „достигне небесата“. Но ако, връщайки се вкъщи, превъзбуденият „пътник“, ей така между другото сподели желанието си да ви върже синьо шалче, а на ревера значката на авиокомпанията, и после ви замъкне в тоалетната- не се противете! Дори ако ви е страх да летите. Това са ще закрепи връзката, а мъжът ще се отърве от натрапчивите си мисли. Не трябва да се страхувате от своите сексуални фантазии, нито от тези на парнтьора ви - повечето тях са лесно изпълними по същество и достатъчно невинни по съдържание. Колко радост може да доставите на любимия си, като си поиграете с неговите играчки. Еротичните фантазии са чудесен начин да разнообразите сексуалния си живот.

Да се мечтае не е вредноstockvault-bodybuilder113308

Трябва ли да се реализират сексуалните фантазии – е труден въпрос. Напълно допустимо е да ги объсдите с парнтьора си, а ако той не възразява може да ги отиграете и да добавите пикантност в отношенията ви. Натрапчивите фантазии е най-добре да бъдат реализирани със съгласието на другия, поне за да се освободите от влиянието им. Не забравайте, обаче, че може да останете и разочаровани, защото фантазията е едно, а живота – съвсем друго. Ако фантазиите ви са осъзнати, струва си да помислите, почувствате, откъде са се взели, доколко са свързани с реалното положение на нещата, парнтьора, удовлетвореността ви в секса и живота въобще.

Трябва да сте „приятел“ с фантазиите си. Те ви помагат да разберете какво в липсва в сексуалния и емоционалния ви живот. Ако фантазиите ви измъчват, обърнете се към специалист и той ще ви помогне да разберете откъде са се взели и какво да правите с тях. Фантазиите са като подправка- дори в малки количества те могат да променят вкуса на ястието изцяло. Тъй като всичко има своите две страни – преди да започнете играта - уверете се адли това е наистина вашата фантазия ли е или просто следване на модата на секс-играчките. Това е важно да се установи, за да не живеете в „чужд сън“.

Според психолозите, хората, които осъществяват сексуалните си фантазии се чувстват уверени, реализирани  и привлекателни за противоположния пол. В същото време често повтарящата се фантазия, най-често говори за нереализирана емация в реалния живот.Ако искате да разберете, каква точно емоция не реализирате, най-добре се обърнете към психолог.
В никакъв случай не се плашете от фантазиите си. Те са такава част от сексуални ви живот като секси бельото и вибратора, който криете в шкафчето. Фантазиите ще ви зразкажат какво липсва не само в секса. Бъдете внимални към парнтьора си  и към неговите желания. Това само ще закрепи връзката ви и ще помогне да се разбирате по—добре. Според Фройд всичко, което става в спалнята ни е прекрасно, стига да се харесва и на двамата!

 

Източник: ladymail.ru Превод: СР

Прочетена 20036 пъти Последно променена в Сряда, 30 Ноември 2011 12:11

17 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics