Вторник 22 Юни 2021
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Събота, 17 Август 2013 11:13

Сексът: за какво мечтаят мъжете (+18)

Оценете
(0 гласа)

Сексуални фантазии има всеки и това нещо съвсем нормално. От друга страна 

те трябва да се споделят и осъществяват

много внимателно и съвсем не винаги. Защо? Защото реалните действия може да разочароват не само партньорката, но и самия инициатор на експеримента, твърси психоаналитикът Дидие Дюма. Освен това реализирането на сексуалната

мечта, не винаги отговаря на първоначалната представа за нея и може да се превърне в кошмар. Фантазиите разкриват и тези страни от личността на мъжа, които обикновено са скрити и съществува вероятност жената да бъде шокирана от разкритията. Ето кои са петте сексуални практики, за които мечтаят повечето мъже и които нe са напълно осъществими. Тези мечти разкриват и някои мъжки тайни.

Секс без прелюдия
Да нападнеш и завладееш, да утолиш желанието без да хабиш време за ласки – мъжът мечтае да заприлича на звяр в брачния период. Но малцина са тези, които са готови да преминат към действие: сексът без прелюдия се възприема като демонстрация на власт, проява на егоизъм от незряла личност. Това е така, тъй като той лишава партньорите от емоционална въвлеченост  и свежда сексуалността до съединението на гениталиите. Затова жената може да си помисли, че тялото й е само инструмент за мъжа и че на нейно място е могла бъде всяка друга. Друга причина е, че подобен акт напомня за изнасилване.
Не забравяйте: Преди да се нахвърлите грубо върху  своята любима трябва да се убедите, че тя, точно в този момент, също изпитва такова желание.  А за това е необходимо нейната възприемчивост да е изострена. Така че сексът без предварителна подготовка по парадоксален начин изисква голям такт.

Рискован секс Секс в офиса, в асансьора, в подлеза, в тоалетната на ресторанта или влака, рискувайки да бъдете „хванати“ – тази фантазия възбужда невероятно. „Опасната“ обстановка осигурява адреналин и удовлетворява влечението към ексхибиционизма. Освен  това позволява на мъжа да изпита своята решителност и смелост: „Аз мога да правя секс където си поискам и не ми пука за последиците!“
Не забравяйте: Ако сте предварително убедени, че и жената желае да рискуват, то екстремните приключения ще внесат пикантност в сексуалния ви живот. На някое срамежливо момиче, обаче те едва ли ще се харесат и насладата няма да е взаимна.

Секс с връзване
Сексът с връзване навява асоциация с насилие и може да отблъсне много жени.  Да увиеш партньорката си с въжета, за да не може да мърда, подобно желание може да е свързано с фантазия ва зласт. Но истинските поклоници на връзването знаят, че това е преди всичко естетическа наслада, като театрално-еротично представление. Най-добриет в тази област, не случайно, са японците.
Не забравяйте:  За да осъществите тази фантазия задължително обяснете предварително на жената смисъла на предстоящето – опишете идеята си за вели театрална постановка, в която тя ще играе главната роля, в какво се състои смисъла на представлението. Партньорът трябва ясно да покаже намерението си да изрази възхитата от тялото на жената.

Анален секс
Това е една от първите фантазии, за които мъжете признават. Откъде толкова ентусиазъм? Аналният секс дава усещането за пълна власт, пълно обладаване. Това, че много жени не са готови на тази стъпка, само го прави още по-желан.   Мъжът често си представя, че в тази част от себе си жената не би допуснала никого, освен него. Затова, ако той се стреми към церта си, аналният секс му дава вълнуващото усещане за неговата изключителност. Привкусът на забранената игра също е много възбуждащ. Освен това аналният секс не води до оплождане, което дава повод да се счита за извращение.
Не забравяйте: Аналният секс е невъзможен без предварителна подготовка. Той досатвя удоволствие на жената само, когато тя е силно възбудена и има огромно доверие на партньора си. За предотвратяването на микротравми иползването на лубрикант е препоръчително.

Тройка
Един мъж с две жени – тази композиция е символ на пълното удовлетворение и всемогъщество.  Приятелката ви едва ли ще е във възторг от подобна идея и сигурно ще си помисли, че не може да ви задоволи напълно. Освен това тя ще възприема другата като съперница. Мъжът обаче гледа по друг начин на тази ситуация. Той не поставя под съмнение сексуалните достойнства на партньорката си, а напротив – иска да я въвлече в нова еротична игра. Мъжът съставя сценарий,  в който две жени се милват една друга, тъй като им липсва мъж, той ги наблюдава, а после се присъединява, за да задоволи и двете. В определен смисъл това му определя ролята на героя.

Някои мъже приемат и обратното съотношение – една жена и двама мъже. В този случай фантазията отразява влечение към ексхибиционизъм, стремеж да покаже на другия мъж своята мощ, като се демонстрира в действие и поделяйки своята жена с него. Зад това може да се крие още и склонност към хомосексуализъм.
Не забравяйте:  Каквито и да са съзнателните или подсъзнателните причини за това желание, реализацията му може да разруши връзката ви.

Без принуда!
Това е основното правило за всеки вид секс. Ако партньорът мечтае да опита нова сексуална практика, но  тя не предизвиква у вас незабавна положителна реакция, може да му предложите първоначално да я обсъдите. Помолете го да ви даде време, за да обмислите всичко. Често съгласието да бъде изслушан разказът за фантазията е напълно достатъчно и партньорът не настоява за изпълнението й.  Ако обаче той настоява да преминете към действие, а вие не желаете, не се принуждавайте. Може да споделите топлите си чувства към партньора и едновременно да му откажете изпълнението на конкретния сценария, по формулата: да- на човека, не – на предложението.  В замяна може да предложите друга сексуална игра, която се харесва и на вас.

Източник: wday.ru

10 секс съвета на всички времена

Какво искаме, когато искаме секс

Митовете за секса, които ни пречат да живеем

Прочетена 2454 пъти Последно променена в Понеделник, 04 Ноември 2013 21:00

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics