Вторник 22 Юни 2021
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00

Брачните отношения не са нещо лесно, но е по-приятно, когато подхождаме с чувство за хумор към нещата.

За синдрома на „лелката“ няма да прочетете в нито един медицински справочник, макар той да се проявява с пълна сила в живота:

Тази диета ще ви позволи да се отървете между 8-12 кг за две седмици.

Началото на 2015 година ще постави пред представителите на знака неотложността да решат накъде да поемат. Повечето от вас ще са на кръстопът, но пред вас ще има невероятни възможности. Не позволявайте на страха да победи, нужен ви е съвсем малко кураж и ще постигнете целите си. През януари най-добре си починете след тежката 2014 година, обмислете добре идеите си.

Така неусетно ще настъпи февруари, който не обещава особени събития. През втория месец на 2015 лека по лека може да трупате активи, събирайте информация, работете, натупвайте знания, за да бъдете готови за Големия миг!

През март Съдбата ще ви отрупа с подаръци. Дисциплината ви ще е на ниво и ще ви води напред и нагоре. Успехи на децата ще направят родителите Риби много щастливи. Самотните представители на знака ще имат невероятни романтични преживявания. Любовта ще струи от всякъде. Някои семейства може да бъдат зарадвани от новината, че очакват наследник.

Пролетта ще ви донесе много нови познанства и приятели. Звездите ви съветват да бъдете добронамерени и да избягвате конфликти. Не си мислете, че по този начин честта и достойнството ви ще бъдат накърнени, напротив – по този начин ще се издигнете в очите на важни хора, които ще ви оценят високо. Личният живот ще се превърне в поредица от приятни събития.

Любов, любов и пак – любов, това ще бъде пролетта за Рибите и така ще продължи и през лятото. Слънчево и безоблачно ще бъде и в душата ви, и мнозина ще открият своята втора половинка.

За трескаво търсещите – може да се огледате сред приятелите си, колегите, не се знае откъде точно ще пламне искрата!

Август няма да ви накара да скучаете. Очакват ви много промени, но не се оплаквайте, нали ви беше скучно. Промяната в професионалната сфера само ще разшири кръгозора ви. Всеки пак преди да се гмурнете в новото, добре си направете сметките.

През септември ще трябва да впрегнете цялата дисциплина и сериозност, на които сте способни. Предстоят ви много задачи за изпълнение, които не бива отлагате. Направеното от вас през септември ще положи основата на бъдещето ви. Приятелите ви и близките може да страдат от липса на внимание от ваша страна, но вие ще им обясните ситуацията, а може и да ги убедите да ви помогнат.

През октомври не забравяйте да изразите своята благодарност и толерантност към онези, които са ви подкрепяли в работата. Докажете своята преданост към тези хора, за да се оградите от верни партньори за в бъдеще.

Ноември може да ви донесе леки разочарования заради това, че нещата няма да се развиват с темпото, с което бихте искали. Ще трябва да проявите търпение, нещо което е нужда да развивате у себе си като качество. Сега е времето, когато с цялото си сърце може да се отдадете на любимото си творческо занимание.

През декември няма да има равни на вас в работата. Резултатите от усърдния ви труд няма да закъснеят и ще може да се гордеете със себе си.  Още в средата на месеца ще сте преизпълнили плана си и напълно заслужено може да се отдадете на почивка, където да набележите и планирате следващите си цели.


Автор: Евгения Гигова

От самото начало на 2015 година в живота на Водолеите периодично ще се появяват хора, с които някога са ви свързвали отношения или най-малкото симпатии. До края на месеца ще можете още веднъж да опитате да възстановите отношенията с бивш партньор или точно  на обратно, да сложите край на връзка, която вече не ви дава необходимото.

За пълна промяна на външността, януари 2015 не е най-подходящото време. Втората половина на месеца е особено подходяща за започване на борба с излишните килограми и начало на нова диета.

През февруари 2015 е добре да се подготвите за същинското начало на новата работна година.Насочете усилията си към укрепването на вече постигнатите резултати. Представителите на знака, които имат сериозна връзка може да организират едни втори меден месец за освежаване и затвърждаване на отношенията .

Март месец ще ви обновяване както в любовта, така и в работата. Това ще е време на големи събития. Много вероятно е хобито ви да получи неочаквано и  сериозно развитие. Втората половина на месеца ще е подходяща за проявяване на инициатива в работата. Не се притеснявайте, ако започнете да усещате, че натоварването ви нараства с огромни темпове, защото в резултат на това ще можете да извлечете голяма изгода.

През април 2015 не пренебрегвайте знаците, които ви изпраща Съдбата. През целия месец отношенията с колегите няма да са от лесните, но това няма да доведе големи промени в колектива. През този месец може да се подадете на поривите си и да започнете нов живот, като се отървете от това, което пречи на развитието ви.

През първата декада на пролетния  май е хубаво да обърнете повее внимание на своите роднини и приятели. Общуването с близки хора ще повиши самочувствието ви и ще ви достави удоволствие. В края на месеца натоварването в работата ви ще се повиши. Това време не е подходящо за забавяне изпълнението на необходимата работа. По отношение на любовта, месецът е подходящ за създаването на нови, силни връзки.

През първия летен месец отношенията ще изискват търпение, компромиси и повече разбиране от ваша страна. Бъдете внимателни към думите, които изричате. Съвместните пътувания и пътешествия ще направят отношенията ви по-здрави и наситени с ярки емоции. Тези които усещат нужда от промяна в кариерата си, юни ще предостави възможности за намиране на ново работно място.

Юли е едно добро време да направите онези промени в дома си, за които мислите отдавна.  Преди или след тази дейност може да планирате отпуската си. През август звездите ви съветват да бъдете внимателни с финансите си. Бъдете пестеливи, за да не ви се налага да взимате пари назаем. Взимайте активно участие в работния процес, обсъждайте  значими дела и не пропускайте възможността да се договорите с ръководството за бъдещите перспективи.

През септември ще имате повече желание за уединение, но ситуацията няма да  ви го позволи. От вас ще се изисква да бъдете по-дейни и активни и това ще е само във ваша полза. Месецът може да ви „подари” интересно запознанство.

През октомври бъдете по-предпазливи и критични към предложенията, които ще получите, особено ако са свързани с работата ви. Сега е времето да се запишете на курс за повишаване на квалификацията или чужд език.

През ноември необходимостта ви от любов и разбиране ще е изключително изострена. Бъдете искрени със своя партньор, не се срамувайте да признаете чувствата си. Вашата искреност ще бъде оценена и високо „заплатена”. Ако се чувствате самотни не бързайте да се хвърляте в обятията на първия срещнат.

Последният месец на 2015 година е добре да посветите повечето си време на децата. Най-големият подарък, който може да направите за тях е вашето внимание и грижи. Бъдете търпеливи и грижовни и не забравяйте какви сте били като малки. Последният месец на 2015 година ще бъде изпълнен с много щастие за вас.


Автор: Евгения Гигова

Началото на Новата 2015 година ще дойде със спокойствие и добро здравословно състояние. Приготвили сте се за празниците и никой не е в състояние да развали настроението ви. Новогодишните празници ще оставят незабравими мигове от прекарването ви с приятелите. След средата на януари събитията ще ви „завъртят” неочаквано. Бъдете готови за промени, от които не бива да се страхувате, ако сте действали честно и етично през последните седмици. Този първи месец не е удачен за започването на нови проекти.

Първата половина на януари 2015 г. за Козирозите ще бъде относително тиха. Здравето няма да ви създава особни проблеми, а общуването с близки хора и приятели ще ви донесе голяма радост. През втората половина на месеца скоростта, с която ще се случват събитията ще се увеличава, което ще изисква повишено внимание от ваша страна.

През втория месец на годината започнете на чисто. Ако дължите нещо някому направете всичко възможно, за да се разплатите с него. Бъдете изключително внимателни и грижливи при работа с документи. Ако от вас се изисква отговор не бъдете категорични и се опитайте да отложите подписването или дори даването на обещания.

След напрегнатия февруари с настъпването на март в живота ви ще нахлуе повече светлина. Ще придобиете повече увереност във всички сфери на живота и по този начин ще направите начинанията си по-успешни. С настъпването на пролетта ще нараснат способностите ви.  Влюбените Козирози нека не се срамуват от чувствата си  - имайте куража да ги сподели с любимия човек.

През април най-доброто, което може да направите за себе си е да се погрижите за здравето си. Направете си профилактични прегледи, променете режима на хранене и започнете да спортувате. Най-добре е да включите в тези начинания цялото семейство. Така хем ще се погрижите за здравето си, хем ще сплотите членовете на семейството.

През май ще ви се наложи да обърнете повече внимание на работата си. Ако имате нужда от пари в първите дни на месеца, спокойно може да взимате кредити. Това, което закупите през този месец ще използвате дълго и ще ви върши добра работа.  Ако имате възможност може и да си подарите няколко почивни дни преди големия отпускарски сезон.

През юни звездите ви съветват да не се преработване. Ако не сте се възползвали от свободните дни през май, смело може да планирате почивката си именно през този първи летен месец. Просто не си заслужава да си пилеете времето в офиса, няма да сте достатъчно продуктивна, а и натрупалата се пролетна умора ще си каже своето.

Заредени със слънчева енергия смело може да се впуснете в покоряването на нови върхове през юли. Освен това месецът ще носи късмет в любовта. Сега вече ще сте наясно с чувствата си и може да се осмелите да отправите сериозно предложение към половинката си.

През август, докато останалите почиват, вие ще набирате скорост, което ще ви даде сериозно предимство пред конкуренцията. Търсещите работа да не се помайват,  а да разпращат биографията си навсякъде, където искат да продължат да работят. Не се колебайте да търсите и срещи с онези, от които зависи наемането ви на работа.

През септември може да се наемете с освежаване на жилището си. Това е и добър период за търсенето и смяната на жилище или квартира. През октомври избягвайте да изяснявате отношенията с партньора си. Това няма да доведе до нищо добро и само ще изостри отношенията ви. Забравете за егото си, то не винаги е най-важното за щастието на двама души.

През ноември ще ви трябват много сили. Месецът ще препълни със събития, както линия ви, така и професионалния ви живот. За ваше добре е хубаво да бъдете активни, да взимате участие във всички мероприятия и дори вие самите да бъдете техни инициатори и организатори. Усилията на някои представители на знака може да бъдат възнаградени с повишаване на доходите.

Ако планирате да прекарате празниците далеч от дома ще трябва да запретнете ръкави през първите дни на последния месец от 2015 година. В един момент може да се почувствате уморени, тогава приложете творчески подходи в работата, за да не „прегорите”. Декември ще даде шанс на представителите на знака за ново начало. Но само най-смелите от тях ще могат да се възползват от предоставената възможност.

 

Автор: Евгения Гигова  Началото на 2015 година за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценността и силата на роднинските връзки, уюта на дома и това ще направи празниците ви вълшебни. В някои моменти разказите и напътствията на по-възрастните може да ви досадят, но имайте търпение да ги изслушате. След време ще си спомняте с умиление за тези моменти, а някои от съветите ще са ви наистина от помощ.

Първата половина на януари за Стрелците ще бъде наситена с обуване с близки хора.Темата за роднинските отношения и семейните традиции ще направляват вашите мисли и действия. През този месец бъдете внимателни към здравето си и подбирайте внимателно хранителния си режим. Избягвайте храни богати на мазнини и въглехидрати.

В началото на февруари не допускайте ситуация, в която да се окажете врагове на самите себе си. Важно е да сте разумни и да разбирате, че не всичко, което желаете ще ви се отрази добре. Точно за това се казва – внимавай какво си пожелаваш. Средата на месеца ще ви изненада приятно с нечие любовно признание към вас. Това сериозно ще се отрази на  самочувствието ви в положителен смисъл.

През март ще ви се наложи да бъдете по-активни от обикновено. В сферата, в която се развивате ще се появят съперници и вие ще трябва да положите сериозни усилия, за да се докажете, запазите позициите си и дори да покажете, че сте много по-напред от останалите. Не пропускайте да обръщате внимание на сигналите, които ви изпраща организмът.При първото неразположение, което почувствате, не се колебайте да се обърнете за консултация при специалист.

През април ще бъдете просто неотразими. Самотните Стрелци ще привличат поклонници и почитатели. Новите познанства ще бъдат конструктивни и действително си заслужава да излизате повече през този период . Оправдано ще е търсенето на нова работа.

Май месец посветете на семейството и родителите си. Обърнете им повече внимание, тъй като тогава те ще имат силна нужда от вашата грижа, помощ и подкрепа. Бъдете внимателни с водопроводната система у дома и направете застраховка на жилището си, за да се предпазите от сериозни проблеми.

Юни няма да е подходящият месец за почивка, тъй като ще ви посрещне с много неизпълнени задължения в работата. Ще трябва да запретнете ръкави  и да се поизпотите сериозно. Съвсем скоро ще бъдете доволни от себе си, а финансовите постъпления ще се увеличат. Ако имате намерение да разширите дейността на бизнеса си, не се колебайте да помолите за помощ свои влиятелни приятели.

Слънчевият август може да донесе промени в социалният статус на някои представители на знака. Обвързаните сериозно Стрелци ще се решат да узаконят отношенията си. Бъдете внимателни по време на път и не предприемайте излишни рискове при пътуване, особено ако вие шофирате.

Септември ще ви даде сили да довършите неща, които по-рано сте оставили. Ако запретнете ръкави съвестта ви няма да се измъчва от несвършената работа. Октомври ще ви донесе доста емоции, някои от които няма да са ви много ясни. Опитайте се да броите до 100 преди да кажете или предприемете нещо. Ако ви хрумнат блестящи идеи, свързани с работата ви, на първо време, ги запазете само за себе си.

Октомври не е  най-подходящото време за смяна на работата, но може да се запишете на курс за повишаване на квалификацията. Декември е време за радикални промени, повечето от които ще настъпят във вас самите. Времето е добро за изясняването на отношения, за които имате съмнения, че ви носят повече тревога, отколкото радост. Не се колебайте да предпочетете интереса си. Празниците може да прекарате далеч от дома. Подарете си едно незабравимо пътуване – заслужавате го!

Автор: Евгения Гигова

Представителите на знака Скорпион започват Новата 2015 година изпълнени с енергия.  Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно да насочат тази енергия, която е една много печеливша комбинация, която ще ви изпълни с решимост да търсите нови пътища за реализация. Бъдете преди всичко разумни и ако възнамерявате да сменяте работата си, направете го след средата на януари.

През първите дни на януари 2015 Скорпионите ще почувстват прилив на енергия и сили, които ще им дадат възможност да започнат нещо напълно ново. Януари ще ви даде възможност да се избавите от нещо, което вече не ви е приятно. Това се отнася както за чувства, така и за кариерата ви. Ще бъдете изправени пред избора дали да останете на сегашната си работа или да започнете нещо съвсем ново.

Бъдете готови, че на новото място не ви очакват с цветя, а ще искат тепърва да се убеждават във възможностите ви. Тук ще е необходимо да проявите много воля и общо взето февруари ще премине в непрестанна работа. В личен план нещата ще са почти статични, тъй като едва ли ще се сещате за половинката си, което ще повлече някои проблеми след себе си. Помолете партньора си за търпение и не предприемайте никакви действия, свързани с връзката ви.

През март напрежението ще спадне и облаците ще се разсеят с настъпването на всеки нов ден. Тогава Съдбата ще се смили над вас и ще ви поднесе не малко късмет на тепсия. Не се чудете защо точно на вас се случва, а се възползвайте от шанса. В края на месеца родителите Скорпиони ще имат повод да се гордеят с децата си, а необвързаните представители на знака може да имат любовно приключение.

Именно любовта ще бъде на преден план през пролетния април. Някои щастливци дори ще получат предложение за брак. Само помнете, че май месец не е подходящ за подписване. Тези, които още не са срещнали любовта, ще имат честта да се запознаят с нея в средата на месеца. Вече бракуваните Скорпиони пък ще изживеят своя втори меден месец.

През  май определено няма да ви е скучно, а дали ще преобладават положителните или отрицателните събития е въпрос на ценностна система. От една страна в служебно отношение ще сте като цунами, няма какво да ви спре, но от друга – цялата тази активност ще отслаби сериозно силите ви. За да не пострада здравето ви не забравяйте да почивате и да си подарявате минути и дори часове без компютър и телефон.

Освен това не забравяйте, че имате и личен живот и това е най-добре да направите през юни. Освежете външния си вид, променете стила на обличане и не забравяйте, че имате пол и имате нужда от любов. Ако сте „сингъл” не се хвърляйте на първия срещнат. Дайте си сметка какво търсите в една връзка и настоявайте за своето. Сега сте в период на преход, в който не спирате да търсите истината навсякъде, където можете – в изкуството, в науката. Не обръщайте внимание на  критиката на останалите.

През юли е добре да бъдете по-предпазливи във финансово отношение. Не кандидатствайте за кредити и не взимайте пари назаем, тъй като ще ви е много трудно да ги върнете. Освен това се въздържайте да се занимавате със сделки за недвижимо имущество.

Август ще е работен за Скорпионите, просто ще имате нужда от това. Нещо ще ви тормози и именно в работата ще намерите отдушник. По-добре така, отколкото да се изпокарате с близките си. Опитай те се обаче да довеждате нещата до край, а не хаотично да се захващате с различни неща.

Септември ще ви даде яснота относно ситуация, която ви е измъчвала до момента. За отегчените от връзката си може да се появи нов човек на хоризонта, който да събуди нови чувства у вас. Звездите ви предупреждават да бъдете пестеливи през този месец. Палавият септември ще ви разконцентрира и през октомври ще ви е трудно да влезете в релси в работата. Това може да се отрази на имиджа ви и да ви създаде проблеми на работното място. Ако имате още отпуска най-добре я използвайте тогава, за да може да съберете мислите си, а и сили.  

През ноември някои представители на знака ще преценят е най-добре да възобновят отношенията си с досегашния партньор. Това ще бъде добро решение, тъй като ще имате нужда от разбиране и топлина в навечерието на празниците. Не забравяйте, обаче и да давате, а не само да получавате. Последният месец на 2015 година ще ви предложи много работа, с която ще се захванете с удоволствие и ще изпълнявате съвестно. Това ще бъде добре възнаградено и ще може да прекарате празниците точно по начина, по който сте си представяли, че заслужавате.

Автор: Евгения Гигова

В началото на 2015 година не се колебайте да се отървете от всичко, което не ви е необходимо. Няма смисъл да трупате емоции, вещи, познанства само, за да може да кажете, че ги притежавате. Първите дни на месеца ще ви накарат да обърнете повече внимание на здравето си, но вече сте предупредени. Наблягайте на цитрусовите плодове и сока от тях, като профилактика срещу вирусите, които ни дебнат през зимния сезон. Януари ще ви донесе много приятни моменти с близките и приятелите ви. Ще чувствате ценени и важни за тях. В края на месеца, обаче, ще трябва да оставите шумните събирания и да обърнете повече внимание на работата си. Това, което направите сега ще бъде основата ви чак до пролетта.

Първата седмица на януари, ще се характеризира с отказа от всичко, което не носи никаква полза и само по себе си не представлява нищо значимо. Средата на месеца ще е подходящо време за активно общуване с родни, приятели и съмишленици. Не се претоварвайте излишно и гледайте да си почивате повече.

През февруари е добре да обърнете повече внимание на децата ви. Възможно е да имате остри противоречия с тях.  Те от своя страна ще бъдат много резки с вас и едва ли бурната реакция ще доведе до добър изход. Ако имате  колебания как да постъпите, не се колебайте да се посъветвате със специалист. Месецът е подходящ за кратки пътувания.

През март на преден план ще излязат партньорските отношения. Там нещата няма да са съвсем гладки, ще имате чувството, че говорите на различни езици с половинката  ви. Настроенията от отсрещната страна ще са променливи и внезапни. Задълбочените спорове ням да доведат до нищо, най-добрият ви съветник ще бъде търпението.

През април не предприемайте важни стъпки и промени в работа ви. Просто бъдете тихи и кротки. Ако все пак ви хрумва да смените работата си започнете да събирате информация за други варианти. Посъветвайте се и с приятелите си, най-вероятно от там ще се появи нова възможност.  

Май обещава да бъде спокоен месец. Никой няма да пречи на начинанията ви. Може да се запишете за продължаване на образованието си в страната или зад граница.  През този месец работата ви ще е успешна най-вече ако работите сами. Другите само ще ви разсейват и бавят. В края на месеца е възможно някой да ви завърти главата. Бъдете предпазливи, тъй като този човек не е такъв, за какъвто се представя.

През юни не бързайте да излизате в отпуска, тъй като ви очакват звездни мигове в работата. Идеите и изпълнението на задълженията ви ще бъдат в унисон с тези на началниците ви.  Всичко това ще ви доближи и до желаното от вас заплащане и печалба.

Юли също няма да ви пощади откъм възможности. С натрупаните активи и самочувствие от предния месец смело може да търсите нови изяви и поприще на възможностите си.  Там където пожелаете да работите, там и ще ви приемат. Дълго ще помните този юли 2015 година.  Сключеният в този период брак ще бъде щастлив и обезпечен финансово.

Август е месецът ви за почивка след цялата активност от предните два месеца. Впечатленията от ваканцията ще са много и ще трябва да се скриете на някое много тихо място, ако искате да си починете от летните преживявания.  

Звездите ви съветват да не се затрупвате през глава в работа още от първите дни на септември. Необходим ви е преходен период, в противен случай може да се претоварите без да се усетите. Ще имате възможност да общувате с много хора и така ще се появят ваши нови приятели, с които споделяте сходни идеи.

Октомври ще е месец на осъзнаване и равносметка. Изводите и плановете запазете за себе си, тъй като точно тогава от другите ще чуете само противоположното на това, което мислите, но то няма да е оценка, а просто лошо стечение на обстоятелствата. Оставете „кучетата да си лаят”.

Търпеливите Везни ще имат своите успехи през ноември. Тогава ще имате възможността да развиете идеите си на практика, не без помощта на покровители и приятели, които са повярвали в тях, а и във вас. Тогава възрастен член на семейството ви ще има нужда от вас. Отдайте цялото си внимание и грижи, на които сте способни.

Последният месец на 2015 година се очертава да бъде спокоен. Тогава на вас ще бъде отредена ролята на наблюдател. Според това колко внимателно сте гледали и какви изводи сте си направили, до голяма степен ще зависи как ще „стъпите” в следващата година.

 

Автор: Евгения Гигова

 

Новата 2015 година ще донесе спокойствие на Девата. Самите вие няма да имате особено желание за промяна и звездите ще уважат това ваше желание. Доброто положение на планетата на любовта ще ви даде още един шанс за подобряване на отношенията ви с любимия човек. Възможно е ваша стара любов да напомни за себе си. Нещо, на което няма да може да устоите.

Януари месец 2015 ще премине спокойно за Девите, без желание за някакви генерални промени в живота им. Покупки на нови скъпи дрехи и бижута е по-добре да отложите за някой друг месец. През януари ще имате шанс да възстановите отношенията си с някой, който преди е бил ценен за вас. Месецът не е подходящ за завързване на нови романтични връзки.

Февруари ще поеме щафетата на романтиката и също ще бъде наситен с емоции в тази област. Логично работата ще остане на заден план, което може да ви създаде някои проблеми на работното място.

През март наблегнете на качеството на общуването ви с останалите. В професионален аспект това ще е много важно за вас. Ако се налага преместете разговорите извън офиса в по-непринудена обстановка.

Набрали  скорост не пропускайте да затвърдите позициите си в офиса през април. Най-отговорните задължения ще трябва да изпълните в първата половина на месеца. Натоварването може да отчае някои представители на знака и дори да се появят идеи за смяна на работата.

През прекрасния май звездите ви съветват да отделите повече време и внимание на близките си. Бъдете търпеливи и дипломатични в отношенията си с тях. По-палавите представители на знака ще имат изпълнено с флиртове всекидневие.

През първия летен месец се опитайте да се разплатите с тези, на когото дължите нещо, независимо дали са пари или жестове. Обръщайте повече внимание на хобито си и не мислете, че това време е пропиляно.

Юли е месецът, който е най-подходящ за почивка. Семейните двойки ще имат възможността да обновят  и обогатят отношенията си. Времето прекарано насаме ще възроди връзката ви. Търсещите половинката си Деви също ще имат шанс да срещнат правилния човек.

Докато повечето хора почиват Девите е добре да използват август с хармонизиране на всекидневието си. Може да се запишете на курс по йога или да се опитате да медитирате сами у дома. Опитайте се да подредите задачите си за изпълнение още в първите дни на месеца, така шансът да ги изпълните още в  края му ще е по-голям.

Септември е добро време за това да направите опит да се откажете от вредните си навици. През първите дни на октомври няма да ви е лесно. Ако не знаете как точно да постъпите  в заплетени ситуации  - вслушайте се в интуицията си и се вглеждайте в знаците, които Съдбата ще ви даде.

Ноември може смело да експериментирате с външността си. Първата седмица на месеца е подходяща за смяна на гардероба. Тогава ще имате безпогрешен усет какво точно да изберете. Празничният декември ще ви затрупа с работа, но това ще е само във ваша полза. Докато другите са настроени отпускарски вие вече ще сте няколко дължини пред тях. На всичкото отгоре работата ви ще е безпогрешна. Някои представители на знака ги очаква годеж.


Автор: Евгения Гигова
Страница 1 от 34
Real Time Web Analytics