Четвъртък 20 Февруари 2020

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Петък, 06 Юли 2012 14:43

Особености на шефовете според зодията им

Оценете
(0 гласа)

Шефът ОВЕН

Дано ви е лека работата, защото с началник зодия Овен никак няма да ви е лесно. Той винаги ще намери грешки  и ще изисква от вас да сте изцяло отдадени на фирмата. Шефът Овен не търпи служителите му да се мотаят или мързелуват. Трябва да сте готови, че ще работите извънредно и на бързи обороти. Все пак трябва да му се признае, че този шеф е щедър на заплати и

повишение. Няма да имате проблем с отпуската и закъсненията. За да си подсладите дните не скъпете похвалите към него, шефът Овен се интересува от мнението на служителите си. Важно е, обаче, да сте искрени в положителното си мнение за него.

Шефът    Т Е Л Е Ц

Началникът Телец обича спокойствието, така че ако го оставите на мира – ще ви е благодарен. Само ако си науми нещо, вирва брадичка, издува ноздри и с вас е свършено, ще ви прегази за един миг. Но това става рядко. Може да го срещнете в банката, фермата или агенциите за недвижими имоти. Шефът Телец има добро самочувствие, той си мисли, че  е разумен и търпелив, но в никакъв случай – инат.  Телецът обича парите и гради материалното си благополучие бавно, но сигурно. Ако искате да го впечатлите говорете за изкуството, Телецът обича изкуствата. Но не прекалявайте с търпението му. Началникът Телец не бърза да преценява хората, като дава възможност на всеки. Той мисли и говори само истината.

Шефът БЛИЗНАЦИ

Представители на този знак са чудесни администратори, макар да им е трудно да се задържат зад бюрото си повече от час!
Ако току що са назначили представител на зодия Близнаци за началник – съвсем скоро очаквайте промени. По-добре би се справил като съветник в управлението, експерт по организацията на труда или като вицепрезидент на фирма, отговарящ за трудовите въпроси. Но точно фиксираните часове на работното място от девет до пет го притесняват без значение колко престижен е постът, който заема.Ако е новопостъпил във фирмата бъдете сигурни, че скоро ще има промени. Той не може да бъде заблуден или излъган, но вие едва ли сте в състояние да го накарате да се заинтересува от вас за повече от час. Началникът Близнак притежава невероятно чувство за хумор - с шегата ще го спечелите по-бързо на ваша страна. Докато все още е на работа, опитайте се да усвоите неговата стратегия.

Шефът  Р А К

Познавайки  прословутото чувство за хумор на Рака, сигурно си мислите, че и службата с такъв началник е като увеселително заведение. Сериозният трудолюбив началник Рак никак не обича веселбите в службата. Той може да се усмихне само на провалилия се с гръм и трясък нелоялен конкурент или на настояването на служител за увеличение на заплатата.Той не е изгубил свежото си чувство за хумор, а само го е скрил под деловия израз на лицето си. Главната и единствената цел на този началник е печеленето на пари. Независимо с какъв бизнес се занимава Ракът е в стихията си щом работата опре до търговия. Всички началници от зодия Рак са изключително интуитивни и проницателни. Полезно е да работите при такъв началник, за кратко време ще научите толкова много неща, колкото не бихте научили при друг с години.

Шефът    Л Ъ В

Имате началник Лъв и сте издържали цяла година? Вероятно умеете внимателно да изслушвате хората.  Повечето от Лъвовете са надарени организатори и истински гении в боравенето с властта. Той ще ви обича, ако му давате оригинални идеи,
шефовете Лъвове обичат подчинени с творческо отношение към работата си. Още на другия ден ще го видите да се заеме с реализирането на идеята ви, като това ще смята за най-доброто си хрумване.

Всеки началник Лъв обичат да излъчват слънчева светлина и неотразим чар. Ако проявите към него заслуженото уважение и доверие за това което е постигнал, то той може да ви залива с похвали за всяка добре свършена работа. Началник Лъв не понася интригите в службата, те ненавиждат хора, които крият нещо от него. Но той, както кротките така и шумните Лъвове обаче при тежават в еднаква степен вродено достойнство, гордост и суетност. Ако се радва на вашата обич и уважение, никой на света не може да бъде по-сърдечен от него и еготов да направи много неща за вас.

Шефът    Д Е В А

Да стане началник за Девата е равносилно на това да отхапе по-голям залък, отколкото в много моменти може да преглътне. Най-подходяща за Девата е службата на заместник. Тя плува в свои води в качеството си на администратор, който изпълнен с чувство за отговорност, осъществява на практика чужди идеи.

Друга причина поради която Девата не се чувства комфортно като началник, е, че тя винаги казва истината и нарича нещата със собствените им имена.Освен това е прекалено критична. Ако все пак издържите и свикнете с взискателността на вашия шеф Дева,скоро ще разберете, че в крайна сметка той е твърде добронамерен и справедлив.

Никога не лъжете своя началник Дева и той няма да ви отвърне с лошо, казвайте истината, отнасяйте се към него с уважение и ще видите, че това е един наистина добър и често самотен човек. Ако изпаднете в беда отидете при него открито и ще видите колко щедър е той.

Шефът    В Е З Н И    

По правило началникът Везни влиза в някакво партньорство или съвместен бизнес, тъй като интуитивно търси сътрудничество с друг човек, който да уравновесява собствената му индивидуалност, както и да го допълва. Началникът Везни се движи сякаш на особени обороти. Макар и притеснителен на моменти, той не е саможив. На какъвто и най-нисък пост да сте при своя началник Везни, бъдете сигурни, че той често ще се интересува от мнението ви. Приятелското  му отношение понякога може да ви подведе и да допуснете
най-голямата грешка да фамилиарничите и да се отнасяте с него като с равен.

Под знака на Везните са родени много повече началници, отколкото в която и да е друга зодия. Но отношението му към парите е винаги определено, дори и към бакшиша който дава. Макар че ви е началник, няма начин да не ви покани в дома си. Характерът на началника Везни е доста сложен, той не е нито агресивно амбициозен, нито вечно недоволен мърморко. Не желае да го превъзхождате, но не очаква и да му бъдете роб.

Шефът    С К О Р П И О Н

За характеристиката на началника Скорпион ще използвам думите на президента Рузвелт, които изразяват по съвършен начин философията на Скорпиона поднесена от самият Скорпион.   "ГОВОРИ БЛАГИ ДУМИ, НО ДРЪЖ ДЪЛГА ПРЪЧКА". Плутоновата способност на вашия началник му помага да усеща настроенията ви и понеже съчувствието е в характера му, той ще се съобрази с тях. Победите му носят престиж и успех. Ако ви е харесал, можете да разчитате на безрезервната му помощ в стремежа ви да постигнете целите си, а пък той ще постигне своите. Ако не ви хареса, то той няма да ви вземе на работа, а ако друг преди него ви е назначил, кариерата ви при него ще бъде кратковременна.

Началникът Скорпион си има свои начини за привличане на предани хора. Обкръжението му се състои от верни приятели, неприятелите си той държи на безопасно за тях разстояние. Магнетичните му очи безпогрешно са преценили всеки, който не отговаря на изискванията, и той незабавно бива отстранен. Ще бъде грешка да го ласкаете повече, отколкото трябва. По начало той е не
доверчив и подозрителен.

Шефът    С Т Р Е Л Е Ц

Ако поработите известно време при началник от зодия Стрелец, нищо чудно да изпитате известно объркване. А ако се вгледате по-внимателно може да откриете и нещо донкихотовско у него. Началникът Стрелец е безгрешен когато трябва да повдигне духа на
някои от своите подчинени. Той с цялата си упоритост се бори за всичко, което според него е правилно. Но едва ли ще знаете къде може да го намерите във всеки момент. Той може да бъде навсякъде.

Ръководните му методи са толкова логични и последователни, че човек просто няма как да се обиди. Независимо че на моменти е прекалено нетакти чен, той се позовава на силната си интуиция и светкавичните си идеи, за да излезе от положението.

Шефът    К О З И Р О Г
Шефът Козирог е неуморен – той работи от изгрев до изгрев и характерът му не е от най-лесните. Не очаквайте  премии просто, защото е Коледа, но пък ще ви помогне, когато имате нужда. Той умее да изглежда като един истински суров началник – рязък и студен, но всъщност дълбоко в себе си е кротък и стеснителен. Не скъпи средства за благотворителни кампании.

        
Шефът    В О Д О Л Е Й

Типичният Водолей в ролята на началник е почти толкова рядък, колкото пандата албинос. Началникът Водолей не обича да взема решения, да издава заповеди и да ръководи хора. Природата му е несъвместима с монотонния ритъм на осем-часовия работен ден. Това съвсем не означава обаче, че Водолеите са лоши и некадърни началници. Планетата Уран е пълна с изненади и една от тях е практически незаменимият ръководител Водолей, напълно лишен от необходимите качества се озове на ръководна длъжност, той просто вади от торбата си няколко нови трика. Прибавете към това невероятната му проницателност и интуитивност. Той не обича да дава пари назаем. В личния си живот не приема никакви съвети, но в службата си изслушва внимателно и се допитва до околните.

Шефът    Р И Б И

Шеф Риби е по-скоро майтап, отколкото истина, особено ако работите в индустриалната сфера. Рибите обичат да се потопят във водите на творческите и свободни професии. Рибите  казват нещата по заобиколен начин, страхувайки се да не наранят някого. Шефът  Риби харесва служителите, които са сдържани и разсъдливи. Макар да е мистик, не очаквайте в офиса да се провеждат спиритични сеанси на свещи!

Прочетена 5558 пъти Последно променена в Вторник, 19 Ноември 2013 22:28
Още в тази категория: Хороскоп на ученика »

1 коментар

 • Връзка на коментара NeooSwile Четвъртък, 26 Септември 2019 08:13 публикуван от NeooSwile

  Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

  Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
  - Tilda (Тильда)
  - Wix (Викс)
  - Joomla (Джумла)
  - Wordpress (Вордпресс)
  - Bitrix (Битрикс)
  и т.д.
  телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
  Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

  Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

  Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
  напишите нам
  8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics