Четвъртък 26 Ноември 2020

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Понеделник, 30 Септември 2013 08:12

Мъжът Везни

Оценете
(0 гласа)

Мъжът Везни се ползва сред жените с голяма популярност, защото притежава рядката способност да общува с тях на ниво, което е близко

до тях. Надарен с голямо обаяние и изтънчен естетически вкус. Противоположният пол му обръща толкова внимание, че го разглезва. Ако жената не предизвика мигновения му интерес, той бърза към по-примамлива победа. Роджър Мур и Марчело Мастрояни са типични представители на този знак.

Мъжът Везни харчи колосално количество време и енергия за поддържане на отношения (Везните са знак на партньорството). Той може да твърди, че се стреми към стабилен, продължителен роман, но той трябва да бъде и идеален. Той е непоправим идеалист, вечно търсещ безупречния партньор, който ще го цени и разбира (дори идеализира). За него е характерна нерешителност и се опитва да намери компромис между желанията и възможностите си.

Мъжът Везни всячески се старае да избягва вълненията. Жените трудно могат да го провокират към скандал, защото той дори не иска да изглежда безразсъден. В реалния живот за възникването на конфликт са достатъчни усилията на един човек, а мъжът Везни ще направи всичко, за да не бъде той. Предпочита да свали конфликтния въпрос от дневния ред.
Но рядко се стига до това. Той е дипломат, способен да уравновеси вашите желания със своите. Сексът е любимият му вид почивка. Той получава удоволствие от него и проявява в него най-доброто от себе си. Но обича да го хвалят, и колкото се може по-често. Мъжът Везни реагира на възхищения и ласкателства и може да бъде много изобретателен любовник.

Интуитивните му знания в областта на женската анатомия и бурното еротично въображение образуват доста привлекателно съчетание. Ако искате секс с чувствен опит, а не само с физически, това е мъжът за вас. Ако ви е необходим необуздан диктатор, потърсете си някой друг.
Индивидуалистка – ето коя ще завоюва сърцето му. Тези мъже предпочитат жени, които в думи и постъпки са напълно независими и самостоятелни. Не е толкова важно какво сте постигнали в живота. Важно е друго – той да види, че избраницата му е необходима в обществото че я ценят приятели и познати.
Не показвайте стеснителност, нека стилът ви бъдат шеги, живо общуване, умение да привличате внимание. Важен момент е да му покажете интереса си към интелектуалната страна на живота. И още по-добре, ако демонстрирате дълбока вътрешна работа над себе си.

Той се е родил под знака Везни, затова се стреми към хармония. В живота не всичко върви гладко, но той не може да не се опитва да съхрани равновесието. Чувствителната му натура е щастлива, когато около него царят ред и спокойствие. Повече го влекат интелектуални игри, отколкото някой силов спорт.
Добър събеседник и разчита да поддържате интересен разговор, така че бъдете на ниво и не му хвърляйте мръсотия в лицето. Той е добър, има чувство за справедливост, към всички се отнася еднакво. Тактичен, дипломатичен, има прекрасно чувство за хумор. По натура е мирен и любящ, но е способен да се сражава за справедливостта.
Забележително се оправя в бизнеса и всичките му служители и съдружници са доволни. Инстинктивно е склонен към компромиси и се старае да се приспособява и да примирява конфликтни страни. Той може да отлага деня на приемането на важно решение, тъй като му е трудно да направи основната крачка. Принципно има нужда от партньор който да изпълнява неприятните задачи, например такъв, който да уволнява тези, които не могат да работят.
Във вероятни делови спорове той би искал да има някой трети, независим, който да ги реши. Умее да заглажда острите ъгли, да смекчава напрежението, да успокоява възбудените. Затова третата страна ще подкрепя по-скоро него, а не противника му. Мъжът Везни е настроен да прокарва своята линия, без да показва лични привързаности и склонности. Но ако нещо не е така, то под маската на справедливия и спокоен човек ще се открие съвсем друг.

Той има прекрасна интуиция, затова не се опитвайте да го излъжете. Добре се ориентира в живота и вижда през всичко. Дори и през вас ще погледне и ще се постарае да ви разбере. Не проявява прекалена емоционалност. Ненавижда сцените.
Мъжът Везни обича красотата в архитектурата, картините, музиката, театрите и… жените. Той използва целия си чар по време на ухажването. И макар да знае как да общува с жените, той се натъква на проблем. Когато тя е почти готова, той не знае да се реши ли на последна стъпка, или не. Причината за неговата нерешителност е в това че той прекалено старателно претегля всичко. Всичко трябва да е идеално. Най-малки съмнения го подтикват към нови размишления. На някои жени това им харесва, обикновено на такива, които си падат по продължителните издевателства.

Не губете надежда. Дайте му да разбере, че ви възбужда и той бързо ще се озове близо до вас. Ако вашият мъж се е родил под знака Везни, то ще се убедите, че когато сте успели да го заведете в леглото, не сте съжалили за това. Мъжът Везни знае как да задоволи партньорката с, дори ако за това му е необходима цялата нощ!
Можете да разчитате на него. Той смята, че актът трябва да доставя удоволствие и на него, и на вас. И има достатъчно търпение. Включете приглушена светлина и не бъдете вулгарни. Всичко, което трябва да направите, е да му дадете да разбере какво искате и кога. Ще видите, че ще иска да ви достави наслада.

Общо правило: мъжете Везни лесно откликват на похвали и ласкателства. Много може да постигнете с умел комплимент. Крайно неприятно му е да огорчава някого и лесно може да попадне под властта на самоуверена жена. Жените лесно му се доверяват. Не му е трудно да се влюби, но му е сложно да разруши връзката. Ненавижда емоциите.
Отрано се интересува от момичета и интересът му се съхранява и по-нататък. Когато си намери спътница, обикновено предпочита отношенията им да са скрепени от законен съюз и ще изпипа всички детайли. И ще бъде много щастлив, ако имате уравновесен характер, без излишни емоционални изблици. Трудно прокарва граница между любовта и приятелството, но има черти на собственик.
Не флиртувайте с други! Изпитва слабост към добре облечените жени, с дълги коси и влажни устни. Един детайл: ако дрехата ви изглежда така, че лесно може да бъде свалена, той трудно може да се отклони от тази мисъл.

Как е той в леглото?1420596 labyrinths of love 5

Независимо че сама трябва да си проправяте пътя, помнете,че той се стреми да ви достави удоволствие и е готов на всичко. Особено го вълнува изпитвате ли оргазъм. При правилен подход силно се възбужда. Много добре му действат леките докосвания с върха на пръстите ви по тялото му. Но не бъдете нетърпеливи. Ако го пришпорвате, вечерта може да пропадне.

Той е изкусен в предварителните ласки, ако просто се отпуснете и им се наслаждавате. Ще бъдете напълно удовлетворени. Той прекрасно познава женската анатомия, има активно еротично въображение и необходимата интуиция. Нека не ви заблуждава външният му вид – мъжът Везни е доста издръжлив. Той няма да е бърз, но ще е постоянен и вие първа можете да се окажете омаломощена.

Основно предпочита да прави любов с нежност. Умее да ласкае женското тяло и докато ви е съблякъл, вероятно вече се е възбудил. Страстта му не се насища бързо, той иска да изпита целия свят на чувственост. Има по-голяма издръжливост, отколкото ви се струва.

Сексът за него не се ограничава до лесната победа под чаршафите. Това е цяло преживяване. На първо място той ще мисли за вашето удоволствие. Ако докато се занимава с вас в любовната игра, успеете да се отпуснете и да получите удоволствие, без да бъдете нетърпелива, толкова по-добре за вас. Ако усещате, че подобни ласки ще ви накарат бързо да стигнете докрай, контролирайте сами процеса. Но го правете внимателно. Не се опитвайте да заповядвате в спалнята.

Забравили сте да си пиете хапчето? Ако нямате подръка никакви предпазни мерки, мъжът Везни ще прояви разбиране. Но той иска да знае предварително какво се очаква от него. Не е против да спре в необходимия момент, но трябва да бъде предупреден. И не е най-верният любовник. Не изпитва дълбоки чувства и може да се впуска в повърхностни връзки. Той не вижда нищо осъдително в няколко връзки едновременно.

Не е против да наблюдава еротични сцени. С удоволствие ще гледа как правят любов други двойки. Може дори да постави огледало, за да гледа вас и себе си, докато правите секс.

Това е знакът на изтънчените, екзотични любовни игри. Неговият лек маниер на поведение и търпима натура не се променя в леглото.

Любовен хороскоп

Здравен хороскоп

Еротичен хороскоп

Вижте още хороскопи

Прочетена 2442 пъти Последно променена в Неделя, 13 Октомври 2013 17:20

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Web Analytics