Събота 13 Юли 2024

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Вторник, 29 Декември 2015 00:00

Годишен хороскоп 2016: Близнаци

Оценете
(0 гласа)
Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате всичките си планове. Не забравяйте, че всяка промяна носи добро. Освен това промяната ще е свързана с много нови неща и това ще ви даде усещане за нов живот. Най-важното е да не се съмнявате във възможностите ви.
 
През втория месец на годината най-важното качество за вас ще бъде дипломатичността. Може да имате някои пререкания с началниците си, но вие не сте в печелившата позиция да се правите на по-знаещи от тях. Бъдете добронамерени, без да се притеснявате, че може да изглеждате малко глупави. След време тази ситуация ще е във ваша полза. Много е важно да не се подавате на изкушението да бъдете въвлечени в служебна интрига.
 
С настъпването на пролетта ще се възстанови равновесието в живота ви. Март ще бъде изпълнен с вдъхновение и романтика. Някои Близнаци ще бъдат толкова влюбени, че нищо друго няма да има значение. Не се страхувайте от това да създадете една сериозна и дълготрайна връзка.
 
През май звездите ви съветват да не допускате в поведението и съзнанието си ревност, недоверие и неоснователни съмнения относно партньора ви. Доверието е основата в едни отношения – не го забравяйте. Освен това не можете, а и не е необходимо да контролирате всичко, което се случва в живота ви. Опитайте се да си представите ако някой ви държеше сметка на вас за всяка ваша стъпка. Контактът с природата ще е това, което ще ви отдалечи от лошите мисли и ще ви помогне да постигнете хармония със себе си.
 
Топлите дни на лятото няма да ви разочароват. То ще премине точно по ваш вкус – изпълнено със събития и приключения. Те няма да липсват и в работата ви, където сами ще станете инициатори на свежи промени. Възможни са служебни пътувания извън граница, изпълнени с множество нови впечатления.
 
През юли и август може да си позволите да мислите и осъществите заслужена почивка. Най-удовлетворени ще се чувствате ако това се случи в компанията на любимия ви човек. Дори свободолюбивите представители на знака, които до сега са бягали от обвързване ще започнат да се замислят за плюсовете на съвместния живот.
 
Завръщането в работния ритъм през есента ще се случи с гръм и трясък. Романтиката все още не ви е напуснала, а това гарантира вдъхновение и хъс за работа, които няма да останат незабелязани от висшестоящите. Сега вие ще получите така чаканото признание и възнаграждение за способностите и труда ви.
 
Октомври е благоприятен месец за влагане на средствата, които сте получили извън основното ви възнаграждение. Някои представители на знака може да се сдобият с нова кола, дом или да предприемат далечно пътуване.
 
Последните два месеца на 2016 година са предназначени за работа. Мисълта за достигането на нови върхове ще ви движи напред. Очакванията ви ще бъдат оправдани и от финансова гледна точка.
 
През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:
 
5-26 януари
 
28 април – 22 май
 
30 август- 22 септември
 
19 декември – 8 януари 2017 година.
 
Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.
 
Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.
 
Източник: Actualno.com
 
Прочетена 2211 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics