Вторник 27 Февруари 2024
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 67

10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоциона...

Десет сигурни начина да провалите брака си

Има толкова много начини да провалите връзката си. Ако сте стигнали до момента да кажете

5 фрази на манипулаторите, които влудяват

Безсилие, обида, унижение, меланхолия, срам… Понякога всичките тези чувства преживяваме

Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

Могат ли ваксините да предизвикат аутизъм? Това е темата на филма “Vaxxed”

Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

Родителите очакват от детето високи учебни постижения, забравяйки, че за хармонията

Повече няма да ги видим

Може ли да се смятаме за прогресивни, сравнено с времето преди 500 години?

 • 10 неща, които трябва да знаете когато обичате силен мъж или жена

  Събота, 23 Юли 2016 00:00
 • Десет сигурни начина да провалите брака си

  Четвъртък, 14 Юли 2016 00:00
 • 5 фрази на манипулаторите, които влудяват

  Вторник, 12 Юли 2016 00:00
 • Учени и обществени личности в търсене на истината за ваксините

  Сряда, 04 Май 2016 00:00
 • Четири начина, с които да развием емоционалната интелигентност на детето

  Четвъртък, 07 Април 2016 00:00
 • Повече няма да ги видим

  Понеделник, 21 Март 2016 00:00
Сряда, 18 Декември 2013 17:56

Скорпион - Годишен хороскоп 2014 г.

Редактор
Оценете
(0 гласа)
Скорпион - Годишен хороскоп 2014 г. Изображение: Десислава Карчева

Смелост и увереност – това са ключовите думи, с които Скорпионът започва новата 2014

година. Ще сте изпълнени с куража да посрещнете всяко предизвикателство очи в очи. Не забравяйте, обаче, че силата на духа превъзхожда всяко друго материално въздействие. Именно по този начин ще постигнете Победата. През януари очаквайте промени в личния живот, възможни са раздели, но те ще протекат почти безболезнено и ще са за добро. Нищо, което не ви е нужно няма да остане в живота ви. Битието ви ще се прочисти. Очаква ви промяна и в обкръжението.

През първите дни на януари не пренебрегвайте здравето си. Тези, от вас, които страдат от хронични заболявания не бива да пропускат никаква част от лечението си, а при необходимост веднага се консултирайте с лекуващия ви лекар. Последните дни на януари необвързаните Скорпиони може да срещнат Любовта. Тези от вас, които вече са обвързани нека използват периода, за да подобрят отношенията във връзката си. В тези дни е възможно и зачеването на дете. Ако не планирате подобни промени в живота си звездите ви предупреждават да бъдете внимателни с непознати партньори и да не правите компромиси при използването на предпазни средства.

Февруари ви съветва да се въздържате от активност. Спазвайте правилата и закона и не се изкушавайте да използвате непозволени методи за постигане на целите си. Периодът не е подходящ за съдебни спорове, кредити, действия свързани с данъци и застраховки, както и пътувания в чужбина или сключване на сделки и преговори с чужденци. Добре е да промените режима си на хранене, като намалите мазнините и добавите повече плодове и зеленчуци в менюто си.

Март ще ви дари с духовно и личностно израстване. Това няма да остане незабелязано и вие ще постигнете съответното признание в обкръжението си. Освен това в този период творческото у вас ще е на ниво, така че смело може да го използвате във всекидневието си. Най-добре ще се отрази на дома ви, където времето ще е подходящо за смяната на интериора, както и със смяна на старото с ново. Март ще даде бързи и лесни решения на проблемите, свързани най-вече с любовта. При предизвикателства от страна на децата ви опитайте нетрадиционни и творчески методи във възпитанието. Очакват ви положителни промени в отношенията ви с колегите.

Април е месец за планиране и упорит труд. Спокойно може да оставите по-сериозните си задачи за изпълнение именно през този месец. Тогава ще притежавате дисциплина в повече, а работата няма да ви уморява. Средата на месеца може да ви донесе приятно преживяване под формата на романтичен флирт. Няма опасност да си „загубите“ главата, но и прекалената подозрителност едва ли ще ви донесе позитиви.

Май е силен за партньорските ви отношения – служебни и лични. Лесно ще убеждавате останалите в правотата на идеите си и ще постигнете желаното. Дерзайте за подобряване на финансовото ви положение – именно май ще ви донесе увеличение на приходите. Обвързаните Скорпиони може да бъда изкушени от изневяра в средата на месеца, което би се отразило пагубно на брака им. Добре е в този период да спазвате умереност и да бъдете сдържани в поведението и желанията си.

Това, което искате да направите само за себе си, начина си на живот, постигането на личните ви цели планирайте за месец юни. Не пропускайте възможностите, които ще ви бъдат предоставени за подобряване на жизнения ви стандарт. Очаква ви кариерно развитие, дори може да заемете по-висок пост. Всичко това, обаче няма да стане без необходимата за това дисциплина. Периодът е подходящ и за смяна на професионалното поприще.

Юни ще е забележителен и по отношение за промените в съзнанието ви и духовното развитие. Ще станете свидетел на необикновени събития, които ще променят възгледите ви за живота, ще активират творческите ви способности и обогатят вътрешния ви свят.

Последните дни на юли може да донесат противоречие с член на семейството от женски пол.

Август е месецът, в който е най-подходящото време да се запишете на фитнес или други занимания, които ще допринесат за подобряване на физическата ви форма. Месецът е благоприятен и за лечение на представителите на знака, които имат репродуктивни проблеми.

Още в първите дни на септември ще усетите благоприятното въздействие на физическата активност върху организма ви. Здравословното ви състояние значително ще се подобри, а от там ще настъпят положителни промени и във всекидневието ви. Този месец ще донесе промени в семейния живот, които първоначално може да възприемете като отрицателни, но съвсем скоро ще се уверите в тяхната необходимост и полза. Месецът е подходящ за годеж и сватба. Не се страхумайте от предприемането на сериозни стъпки в личните отношения. Във финансов аспект може да поемате рискове и да действате решително, особено в средата на септември.

През октомври за вас ще е най-добре да бъдете по-пасивни. У вас ще напира желание за власт, но има препятствия, с които не сте запознати и така само ще хвърлите усилията си на вятъра. Бъдете дисциплинирани финансово, предвидете повече средства отрано за този месец. За да запазите мира в семейството си ще трябва да бъдете готови за компромиси.

През ноември светът ще е ваш! Личният ви живот ще сбъдва най-смелите ви и съкровени мечти. Близките ви ще ви разбират, колегите ще работят сякаш само за вас, целите ще се постигат с лекота. Не се колебайте да грабите с пълни шепи от този късметлийски за вас период.

Последният месец на годината ще ви донесе достигането на нови финансови върхове, благодарение на добрата ви форма и съобразителност. Постепенно ще усещате намаляване на напрежението и това ще бъде напълно заслужено, след цялата работа, която сте извършили през изминалите месеци.

 

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

 

Любовен хороскоп 2014 г.

 

Астрология

 

Астросвят

 

Хороскопи

 

Прочетена 9163 пъти
Влезте, за да коментирате
Real Time Web Analytics